Οι σωστές δουλειές (1)

Τρίτη 19 Οκτώβρη>> Βάλτε στην άκρη, προς στιγμήν, αυτά που ξέρετε για την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία. Και δείτε το παρακάτω video, διάρκειας 1,5 λεπτού. Θα χρειαστεί να το ξαναδείτε, ίσως και τρίτη φορά – δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Στη συνέχεια θα σας βοηθήσουμε εξηγώντας.

Πριν απ’ όλα οι συστάσεις. Εκτός απ’ τον δημοσιογράφο και τον Fauci, ο τρίτος που μιλάει είναι ο Rick Bright, πρώην διευθυντής της Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA). H BARDA είναι υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου υγείας, αρμόδια κυρίως για αντίμετρα κατά της βιοτρομοκρατίας και, επιπρόσθετα, για τις πανδημίες γρίπης ή καινούργιες ιώσεις.

Πρόκειται για εκδήλωση του Milken Institute. Αυτό το «μαγαζί» δημιουργήθηκε το 1991 από τον πρώην τραπεζίτη Michael Milken, που έγινε γνωστός σαν πρωτοπόρος στη δημιουργία και στην αξιοποίηση των «junk bonds», των χρηματιστηριακών προϊόντων / σκουπιδιών, ενώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παραβίαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Το «ινστιτούτο» του, τυπικό παράδειγμα του κυριλέ μαφιόζικου ξεπλύματος στις ηπα, εμφανίζεται σαν think tank που ασχολείται με την «επίλυση κοινωνικών προβλημάτων μέσω χρηματιστηριακών καινοτομιών και των νόμων της αγοράς» με έμφαση στο «ανθρώπινο κεφάλαιο».

To «συνέδριο για το μέλλον της υγείας» έγινε στις 28, 29 και 30 Οκτώβρη του 2019. Μεταξύ των χορηγών ήταν φαρμακοβιομηχανίες όπως η Genentech (θυγατρική της Roche), η Merck, η Pfizer, η Heron…

Ανάμεσα στα πολλά παράλληλα workshops και διαλέξεις που έγιναν στις 3 ημέρες (με μια χιλιάδα συμμετέχοντες…) υπήρχαν θέματα όπως «Οι νέες τεχνολογίες που τουρμπο-αλλάζουν την εξέλιξη της ιατρικής», «Η ενεργοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην έρευνα και στις εφαρμογές των βιο-φαρμακευτικών εταιρειών», «Η δύναμη των data στην πρόληψη, στην πρόβλεψη και στην εξατομίκευση της φροντίδας υγείας», «Ξαναορίζοντας την φιλανθρωπική ανακάλυψη φαρμάκων», «Οι θεραπείες 2.0 του 21ου αιώνα», κλπ. Με λίγα λόγια δεν επρόκειτο για κρυφή συνάντηση συνωμοτών, αλλά για ένα (ακόμα) κεντρικό δημόσιο ραντεβού όλων των ενδιαφερόμενων της βιομηχανίας της υγείας εν όψει (τότε) του μεγάλου άλματος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Στους ομιλητές, εκτός από δεκάδες ceo και ιδιοκτήτες πολλών ειδών επιχειρήσεων (φαρμακευτικές, ασφαλιστικές, μήντια) και πανεπιστημιακούς / ερευνητές, υπήρχαν υπουργοί του ψόφιου κουναβιού (υγείας, αστικής ανάπτυξης…) γερουσιαστές, βουλευτές… Όλος ο καλός ο κόσμος.

(Είναι η πραγματικότητα που διάφοροι ηλίθιοι ή εγκάθετοι επώνυμοι influencers caradinieri και pfizerοι αρνούνται να παραδεχτούν ότι υπηρετούν.)

Το συγκεκριμένο video είναι μοντάζ 2 αποσπασμάτων απ’ την συζήτηση με θέμα «Ξεπερνώντας την γρίπη: η αναζήτηση ενός παγκόσμιου εμβολίου», που απασχόλησε στις 29 Οκτώβρη 2019. Εν τω μεταξύ εντελώς συμπτωματικά το εν λόγω συνέδριο ξεκίνησε 10 ημέρες μετά από ένα άλλο σημαντικό γεγονός, μια άσκηση «φονικής πανδημίας κορωνοϊού», που έγινε στις 18 Οκτώβρη 2019 στη Ν. Υόρκη, οργανωμένο απ’ το «παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ», το «ίδρυμα Bill & Melinda Gates», και το χωμένο παντού «John Hopkins Center for Health Security». Αναφερόμαστε στο “event 201”.

Εντελώς συμπτωματικά; Καθώς πλησίαζε το τέλος του 2019, τα δυτικά αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος ένοιωθαν όλο και μεγαλύτερη ασφυξία επειδή καθυστερούσαν την κατάληψη του κοινωνικού εργοστάσιου ενόσω ο ασιάτης αντίπαλός τους προέλαυνε… Μια ασφυξία που την διαχειρίζονταν με όλο και πυκνότερες (και προπαγανδιστικές) προετοιμασίες για το «μεγάλο ντου»….

Comments are closed.