Για το καλό της επιστήμης και μόνο

Δευτέρα 25 Οκτώβρη>> Αυτό το κάθαρμα, ο πάπας της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας στη δύση ονόματι Anthony Fauci, δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Θα έχουμε περισσότερο και ενδιαφέροντα αύριο για τον ρόλο του στην κατασκευή κορωνοϊών, ένα θέμα που μοιάζει με φυτίλι καθώς μόλις τώρα έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται στις ηπα (μακριά από εμάς δηλαδή…). Να όμως που τώρα είναι κατηγορούμενος, με στοιχεία και αποδείξεις, για μια άλλη βαρβαρότητα απ’ αυτές που αγαπούν οι «ειδικοί» και οι «επιστήμονες».

Ο Fauci κατηγορείται πως σα διευθυντής του διάσημου πια «εθνικού ινστιτούτου αλλεργιών και μολυσματικών ασθενειών» (NIAID) χρηματοδότησε με 424.000 δολάρια δύο «ερευνητές», για να δοκιμάσουν ένα πειραματικό φάρμακο πάνω σε κουτάβια, στην τυνησία. Το πείραμα περιλάμβανε το να ακινητοποιηθούν πάνω από 40 κουτάβια με τα κεφάλια τους μέσα σε κλουβιά όπου υπήρχαν σκνίπες φορτωμένες με παράσιτα, ώστε αυτές (οι σκνίπες) να τους φάνε τα κεφάλια ζωντανά… Σε άλλο σκέλος του ίδιου πειράματος, άλλα κουτάβια κλειδώθηκαν σε κλουβιά που πετάχτηκαν στην έρημο, ώστε να γίνουν εκεί μενού για τις ίδιες σκνίπες. Σε κάποια απ’ αυτά τα «πειραματόζωα» είχαν πριν αφαιρεθεί οι φωνητικές χορδές, ώστε να μην ενοχλούνται απ’ τα γαυγίσματα οι ερευνητές στη διάρκεια της παρακολούθησης της προόδου του πειράματος… Και στα δύο σκέλη στα κουτάβια είχαν γίνει πριν ενέσεις με το υπό δοκιμή φάρμακο.

Η επίγνωση του πως γίνεται η «επιστημονική πρόοδος» σε συγκεκριμένους κλάδους προκαλεί ναυτία και αναγούλα το λιγότερο. Δεν απλά ζήτημα φιλοζωϊας. Είναι μάλλον το θέμα του πόσο διεστραμμένοι μπορεί να είναι οι εγκέφαλοι διάφορων που εμφανίζονται σαν «σωτήρες», απολαμβάνοντας δόξα και τιμές…

Αυτός ο εγκληματίας και όλο του συνάφι του δεν πρέπει να  γλυτώσουν αυτό που τους αξίζει.

Comments are closed.