Οι σωστές δουλειές (2)

Τρίτη 19 Οκτώβρη>> Και τώρα στο κυρίως θέμα. Οι καθεστωτικοί συνήγοροι που αποκαλούνται «fact checkers» προσπάθησαν να αθωώσουν τους Fauci και Bright… Πουθενά στη διάρκεια της συζήτησης δεν έκαναν κάποιο σχόλιο που να υποδεικνύει ένα σχέδιο «μαζικού κοινωνικού εκφοβισμού» χρησιμοποιώντας έναν «καινούργιο ιό» έγραψαν οι «fact checkers» στις 10 Ιούνη του 2021, μετά την ανακάλυψη της συγκεκριμένης εκδήλωσης και την δημοσιοποίηση του video της.

Πράγματι… Η λέξη «φόβος» δεν αναφέρεται καθαρά… Μετά την εντυπωσιακή «θέση» του δημοσιογράφου περί “ανατίναξης του συστήματος υγείας”, οι δυο «ειδικοί» μιλούν για την αποδιάρθρωση του υπάρχοντος (ως το 2019) συστήματος διαγνώσεων και εμβολιαστικών θεραπειών∙ μιλούν για τα εμπόδια που δημιουργεί ο «παλιός τρόπος» των κλασσικών και αποτελεσματικών εμβολίων (οι αδρανοποιημένοι ιοί των παραδοσιακών εμβολίων παράγονταν σε αυγά)παραδέχονται πως αν εφαρμοστούν οι κανόνες ασφαλείας σε ένα «νέο εμβόλιο» θα χρειαστούν 10 χρόνια για να βγει στην αγορά (άρα αυτοί οι κανόνες πρέπει να σμπαραλιαστούν για να τελειώνει η ιστορία με την ασφάλεια των γενετικών επεμβάσεων…)∙ δεν αναφέρονται ρητά στη γενετική μηχανική σαν το «μέλλον» αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτήν εννοούν∙ αναφέρονται εν τέλει ελάχιστα συγκεκαλυμένα στη δημιουργία ενός «σοκ» που θα μετατρέψει το RNA ‘ενός νέου ιού που θα προκύψει στην κίνα’ (διαβολεμένη σύμπτωση!!!) σε ‘νέου τύπου εμβόλια’ (σαν «έμπλαστρα» τα φαντάζεται ο Bright…)

Όντως, στο στόμα αυτού του πρώην κρατικού μεγαλοστελέχους ο «νέος ιός» δεν σημαίνει υποχρεωτικά κορωνοϊό. Θα μπορούσε να εννοεί έναν «νέο ιό γρίπης», αφού άλλωστε το θέμα της συζήτησης ήταν το «ξεπέρασμα της γρίπης». Έχοντας όμως δίπλα του τον Fauci αποκλείεται να αγνοούσε ότι ο συγκεκριμένος μαφιόζος ήταν χωμένος βαθιά σε πειράματα μετατροπής κορωνοϊών σε όπλα (και) στο βιολογικό εργαστήριο της Wuhan… Εξάλλου, ακριβώς για μια πανδημία κορωνοϊού είχαν ασχοληθεί πριν λίγες ημέρες στο “event 201”, αν και όχι κινεζικής προέλευσης. Αποκλείεται κοτζάμ Bright να μην παρακολούθησε την συγκεκριμένη «άσκηση».

Εκείνο που κουβεντιαζόταν λοιπόν, όμορφα κι ωραία, στις 29 Οκτώβρη του 2019, ήταν αυτό που μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά στο ερχόμενο cyborg 22 σε ένα κείμενο για τις «πατέντες κορωνοϊών»: επειδή η γρίπη ήταν και είναι εξαιρετικά οικεία στους πληθυσμούς, η προσπάθεια καθολικής τεχνολογικής επιβολής μέσω σοκ γύρω από έναν ιό γρίπης είχε ανυπέρβλητα κοινωνικά όρια. (Ουσιαστικά απέτυχε δυο φορές, το 2003 και το 2009). Το τεχνολογικά «καινούργιο» για να επιβληθεί καθολικά (σαν «παγκόσμιο εμβόλιο»…) χρειαζόταν μια «καινούργια αφορμή», τέτοια που οι δημαγωγοί του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος να πουν στους υποτελείς («από μέσα», δηλαδή σαν «ειδικοί») … δεν μας νοιάζει ποια είναι η αντίληψή σας, εμείς θα ορίσουμε το πρόβλημα…. με αποδιοργανωτικό και επαναληπτικό τρόπο… (γιατί χρειάζονται και τα δύο…)» Σαν carpet bombing που θα έλεγε η περιθωριακή ασταμάτητη μηχανή.

Η κατάλληλη «καινούργια αφορμή» θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο γύρω από «κάτι» που θα προβαλλόταν σαν «καινούργιο, άγνωστο, φονικό» – ενώ στην πραγματικότητα ήταν παλιό, γνωστό, πατενταρισμένο, και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο…

Αν τα πιο πάνω σας φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο όσων που είδατε και ακούσατε σε 1,5 λεπτό, βάλτε ξανά στη θέση τους όσα ξέρετε και έχετε / έχουμε ζήσει και ζούμε με την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία.

Ταιριάζουν απόλυτα… Όχι;

Comments are closed.