Ανοικτή επιστολή στη θεία Λίτσα

Πέμπτη 21 Ιούνη. Αγαπητή θεία Λίτσα, σου γράφω για να σε παρηγορήσω. Μη χολοσκάς θεία. Δεν αξίζει!!

Πρώτα πρώτα γι’ αυτόν τον Ηφαιστίωνα δεν ακούς τίποτα στη φλυαρία για τον μεγαΑλέξανδρο. Δυστυχώς θεία Λίτσα ο μακεδόνας αυτοκράτορας ήταν bysexual, είχε διάφορους γκόμενους, κι αυτό είναι κάτι που η ψυχή σου δεν μπορεί να ανεχτεί…

Ήταν, επίσης μάχιμος μεν αλλά και αποτυχημένα φιλόδοξος. Όταν έφτασε στο Hindokush και είδε πόσα βουνά υπάρχουν ακόμα προς τα ανατολικά έκοψε φόρα στο όνειρό του, να φτάσει στην άκρη του κόσμου, αυτό που τον παρακινούσε να προχωράει προς την ανατολή πολεμώντας…. Σήμερα οι φίλοι του θα έπρεπε να είναι οπαδοί της flat earth (πράγμα που θα τους έδινε επιπλέον πόντους βλακείας).

Απ’ την άλλη μεριά: ποιοί τον έφαγαν ω θεία Λίτσα; Οι δικοί του. Τα γνωστά: κληρονομικά. Αλλά δεν ήταν προδοσία αυτό; Ήταν. Και το τελευταίο: πού ήθελε να τον θάψουν; Στην Αίγυπτο… Ποιά «μακεδονία» και μαλακίες; Χωριά βοσκών ήταν… Γιατί ήθελε Αίγυπτο; Επειδή ήξερε (του το είχε πει η μάνα του) ότι ήταν γυιός ενός ιερέα του Άμμωνα (και όχι του Φίλιππου)…. Με δυο λόγια θεία Λίτσα: η Ολυμπιάδα πρώτα ήταν “άπιστη”, και μετά κανόνισε να βγει απ’ τη μέση ο Φίλιππας έγκαιρα, για να πάρει τον θρόνο ο «νέος Άμμωνας» γυιός της….

Καταλαβαίνεις… Προδοσίες επί προδοσιών, παλατιανά πραξικοπήματα, τα γνωστά, στο τέλος δεν έμεινε κανείς. Όχι «απόγονος του μεγΑλέκου» δεν θα ήσουνα … Ούτε οικογενειακός προγραμματισμός σε βάθος 9 μηνών!!!

Θεία Λίτσα κάνε την καρδιά του πέτρα. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας έχεις μια ακόμα επιλογή, εκτός απ’ το «Σκόπγια».

Το πατριωτικά political correct είναι να λες «το γειτονικό κράτος». Όχι «βόρεια μακεδονία». Αλλά «πάνω ρούγα»…

Ειλικρινά δικός σου ο αβάπτιστος «μπέμπης» (για όλους τους υπόλοιπους: «Παναγιώτης»)

Comments are closed.