Οδός ειρήνης…

Πέμπτη 25 Γενάρη. Α χα! Νομίζει αυτός ο Zaev ότι θα ξεγελάσει τους έλληνες εθνικόφρονες!!! Α χα! Νομίζει ότι οι ελληνόψυχοι είναι χθεσινοί! Και ότι θα τσιμπήσουν επειδή θα κάνει την λεωφόρο μεγΑλέκου στα Σκόπια «λεωφόρο φιλίας». Α χα!

Λοιπόν. Για να δουν αυτοί οι ακατονόμαστοι ότι δεν μασάμε με τα ονόματα και τα βαφτίσια (εκτός απ’ την θεία Λίτσα και όλες τις θείες Λίτσες, που – μα τις χίλιες καλοκαβουρντισμένες τράπεζες – είναι άπειρες και παντού), το πόπολο μαζί με όλους τους νταβάδες του, αποφασίζουν σε «λαϊκή συνέλευση» τύπου «συλλαλητήριο για την παρτίδα» (παρτίδα, ε;) ότι:

Α) Τέρμα ο ελληνικός αλυτρωτισμός!!!

Β) Από αύριο όλες οι «βορείου ηπείρου», δηλαδή δρόμοι, πλατείες, συντριβάνια, ξέφωτα, κλπ, γίνονται «αγάπης προς τον αλβανικό λαό» – και, για συντομία, α.π.τ.α.λ.!

Γ) Απαγορεύεται (με ποινή πολύχρονης φυλάκισης) οποιοσδήποτε αγνός πατριώτης και αγνότερος «νοιώθω κόψιμο για την πατρίδα» να εμφανιστεί σε συλλαλητήριο με πανό, σημαία, σύνθημα κλπ σαν αυτό της πιο πάνω φωτογραφίας. Έγινε προχτές – τελευταία φορά!!! Αμάν πια μ’ αυτόν τον γάργαρο πατριωτισμό!!!

Δ) Από αύριο όλες οι «μικράς ασίας», δηλαδή δρόμοι, πλατείες, συντριβάνια, ξέφωτα, κρίνες, γειτονιές κλπ μετονομάζονται σε «αγάπης προς τον τουρκικό λαό» – και για συντομία α.π.τ.τ.ο.λ»!

Ε) Η «Νέα Σμύρνη» γίνεται «Βαρντάσκα», όλοι οι σχετικοί δρόμοι, πλατείες, συντριβάνια, κλπ με το όνομα «Σμύρνης» γίνονται «ρίξτε τους πρόσφυγες στη θάλασσα» (για συντομία «kill them all»), ο Πανιώνιος γίνεται «Πανμπέος» (προς τιμήν…), και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλ. γίνεται «Βασιλέως Κωνσταντίνου». Αυτό το τελευταίο σαν παραχώρηση προς τον κυρ Κούλη που δεν θέλει να «διχάσει τους έλληνες». (Σκέψου να μην τον έλεγαν και Μητσοτάκη!… Εδώ αλλάζεις όνομα τρέχοντας! Χίλιες φορές Κυριάκος «Φούφουτος»!!! Ενωτικό στα σίγουρα… )

ΣΤ) Αλλάζουν τα βιβλία της ελληνικής σχολικής ιστορίας! Δεν θα επανέλθει, μεν, ο συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης, θα δοθεί όμως ιδιαίτερη έμφαση στο «τουρκόσποροι» – για να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια στα μυαλά των νέων.

Οι έλληνες εθνο(παρά)φρονες δεν μασάνε (κύριε Zaev) από επιθέσεις φιλίας με ονόματα! Στην κωλότσεπη τα έχουν αυτά!!! Πείτε μας τίποτ’ άλλο: θα κλείσετε, για παράδειγμα, το καζίνο στη Γευγελή για να δουλέψουν τα δικά μας, τώρα που μπαίνουμε σε τροχιά τουρμποκαζινοκαπιταλιστικής ανάπτυξης; Εεεεεε;

Comments are closed.