Ο Όλυμπος της δεκάρας

Σάββατο 25 Μάρτη. Α) Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει  τελειώσει. Η Ευρωζώνη κατ’ αρχάς έχει τελειώσει. Δεν έχουν μέλλον. Δεν έχουν αύριο, κανένα αύριο!…

Β) Μόλις ακούει  ο Σόϊμπλε το «έξω της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», παθαίνει ίλιγγο. Γιατί αν η Ελλάδα  βγει απ’ την Ευρωζώνη, θα τον κρεμάσουνε ανάποδα στη Γερμανία και γράψτε αυτό….

Η ε.ε. και η ευρωζώνη “έχουν τελειώσει”… αλλά ο γερμανός υπ.οικ. “παθαίνει ίλλιγο μόλις ακούει για εξω της ελλάδας απ’ την ευρωζώνη”(που έχει τελειώσει…) Και “θα τον κρεμάσουνε ανάποδα” (άμα του περάσει ο ίλιγγος…)

Όταν αυτά βγαίνουν απ’ το ίδιο στόμα τι μπορεί να υποθέσει κανείς για το εσωτερικό που υπόλοιπου κεφαλιού; Ο γίγαντας κυρ Παναγιώτης, ο άρχοντας του ρωσικού γκαζιού (και των τσουβαλιών με τα ρούβλια που θα έπαιρνε σαν μπροστάντζα…) ανήκει επάξια στην μεγάλη κατηγορία του πατριωτικού διανοητικού λουμπενισμού.

Προσπαθεί ο δόλιος να γίνει ο αρχιστράτηγος του “κόμματος της δραχμής”, ή έστω (κι αυτό είνα το βασικότερο) να πιάσει στις επόμενες εκλογές ένα ψωραλέο 3+% για να μπει με την ορδή του στο κοινοβούλιο, να εξασφαλίσει όλα τα όμορφα της κοινοβουλευτικής ζωής.

Μάταια! Ο Σώρρας είναι πειστικότερος: τώρα που έχει βγει στην παρανομία, “στο βουνό”, ποιος τον πιάνει!!!

Comments are closed.