… αλλά η οργανωμένη παραγωγή νοσηρότητας καλά κρατάει!

Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη>> Οι αβανταδόροι και οι λακέδες του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος δείχνουν όρεξη να ξαναπιάσουν δουλειά. «Ανησυχούν» για κάποια καινούργια μετάλλαξη / παραλλαγή του τσαχπίνη, και φυσικά «καλό θα ήταν οι ευάλωτοι να εμβολιαστούν» με κάποια υποτιθέμενη turbo εκδοχή mRNA πλατφορμών.

Εκείνο που απαγορεύεται να ξέρει ο οποιοσδήποτε, ευάλωτος ή όχι, είναι αυτό:

Απ’ τα τέλη Οκτώβρη του 2020 ο αμερικανικός «προστάτης της δημόσιας υγείας» FDA ΗΞΕΡΕ αρκετές απ’ τις αναμενόμενες φονικές ή/και σακατευτικές «παρενέργειες» της γενετικής μηχανικής…. ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ η επιβολή του μαζικού πλατφορμιασμού, ενόσω όμως είχε δημιουργηθεί η ανάγκη του και η Μεγάλη Αναμονή για την Σωτηρία…

Η πιο πάνω είναι η πρώτη σελίδα μιας 27σέλιδης έκθεσης για τις διαδικασίες «παρακολούθησης» που θα ξεκινούσε ο FDA, ώστε να γίνεται η καταγραφή των παρενεργειών, κλπ κλπ.

Κι αυτή είναι η 16 σελίδα, με έναν πρώτο κατάλογο αναμενόμενων παρενεργειών:

Ακόμα και χωρίς γνώση αγγλικών κάποιες απ’ αυτές μπορείτε να τις καταλάβετε. Πάνω δεξιά: deaths… Θάνατοι…

Αυτά περί «ασφάλειας»… Όσο για την «αποτελεσματικότητα»; Στη σελίδα 19 της ίδιας έκθεσης μπορείτε να μάθετε τι ήξεραν οι λακέδες των φαρμακομαφιόζων έγκαιρα:

– Εμβόλιο (α) για την Covid-19 – μπορεί να υπάρχει περιορισμένη διαθέσιμη πληροφόρηση την στιγμή της έγκρισης (licensure) για το επίπεδο και την διάρκεια της αποτελεσματικότητας (!!!!…)

– Οι κατασκευαστές μπορεί να κάνουν συγκεκριμένες μελέτες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για την Covid-10 μετά την έγκρισή του (!!!!…)

Λοιπόν, αυτά απαγορευόταν να τα ξέρουν τα εκατομμύρια υποψήφια θύματα των φαρμακομαφιόζων και των συνεταίρων τους τότε. Απαγορεύεται να τα ξέρουν και τώρα (οτιδήποτε διαφορετικό είναι, ως γνωστόν, «θεωρία συνωμοσίας», «διασπορά ψευδών ειδήσεων», κλπ).

Η κατάσταση είναι σοβαρή και επείγουσα, και χρειάζεται (για να αντιμετωπιστεί) καινούργιος πλατφορμιασμός, κατ’ αρχήν για τους «ευάλωτους»: οι μετοχές των φαρμακομαφιών πέφτουν!!!

(Πόσοι θυμώνουν στ’ αλήθεια; Και πόσων ο θυμός τους είναι αντικαπιταλιστικός και αντικρατικός;)

Comments are closed.