Το φυσικό ανοσοποιητικό νικάει…

Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη>> (Αλλά δεν μπορεί να σκορπίσει το κακό! Εκεί χρειάζεται κάτι άλλο ανθρώπινο: η συνείδηση).

Δεν έχει περάσει δα και πολύς καιρός από τότε που οι πλατφορμιασμένοι αρρώσταιναν και ξανα-αρρώσταιναν απ’ τον τσαχπίνη… Κι αντί να τους γεννηθεί η συναίσθηση πως τους κορόιδεψαν κατάμουτρα, έφτιαχναν μια άμυνα πιστού. Έλεγαν: «πω πω, ποιος ξέρει πόσο σοβαρά θα την πάθαινα αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο!». Ήταν η εποχή που το motto των φαρμακομαφιόζων και των λακέδων τους για την γενετική μηχανική ήταν το «τουλάχιστον δεν θα πεθάνετε». Μέχρι που άρχισαν να εκδηλώνονται οι φονικές και σακατευτικές παρενέργειες.

Εν τω μεταξύ οι «λάτρεις της επιστήμης» έτρωγαν αυτά που τους σέρβιραν ως «επιστημονικά» οι λακέδες και οι δημαγωγοί. Γιατί να ασχοληθούν περισσότερο; Πιστοί κι αυτοί.

Μια μονάχα έρευνα απ’ τις πάμπολλες που υπήρχαν (περιθωριοποιημένες όσο ήταν δυνατόν, θαμένες ουσιαστικά) ήδη απ’ το 2021 θα ήταν αρκετή για να καταστρέψει όλα τα δήθεν επιχειρήματα των φαρμακομαφιόζων και των μαγαζιών τους (συμπεριλαμβανόμενου του π.ο.υ.) που με λύσσα προσπαθούσαν να ακυρώσουν (πρακτικά να καταστρέψουν) το φυσικό ανοσοποιητικό, κηρύσσοντάς το ανίκανο να απαντήσει στον τσαχπίνη∙ εξυψώνοντας αντίστροφα τις φονικές mRNA πλατφόρμες ως «σωτήρα». Αυτή η έρευνα έγινε, έγινε στο ισραήλ (την κοινωνία πειραματόζωο του κτηνίατρου ceo) και δημοσιεύτηκε στις αρχές Απρίλη του 2022. Στόχος της ήταν να συγκρίνει την ανοσία των πλατφορμιασμένων με την ανοσία εκείνων που εμπιστεύτηκαν το φυσικό ανοσοποιητικό τους.

Η έρευνα ξεκίνησε στην αρχή της εκστρατείας πλατφορμιασμού, και η συγκέντρωση των στοιχείων ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2021. Στην μία μεριά μελετήθηκαν 673.636 πλατφορμιασμένοι τον Γενάρη και τον Φλεβάρη του 2021, που δεν είχαν κολλήσει τον τσαχπίνη ως τον πλατφορμιασμό τους. Στην άλλη μεριά μελετήθηκαν 62.883 μη πλατφορμιασμένοι, που κόλλησαν είτε τον Γενάρη είτε τον Φλεβάρη του 2021. Πλατφόρμα ή μόλυνση την ίδια χρονική περιόδο. Και για τις δύο ομάδες έγιναν συστηματικές καταγραφές του τι τους είχε συμβεί, απ’ την 1 Ιούνη του 2021 ως τις 14 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς.

Τι προέκυψε; Κάνοντας τις αναγκαίες αναγωγές (λόγω της διαφοράς των μεγεθών μεταξύ των δύο ομάδων) καταγράφτηκε ότι οι πλατφορμιασμένοι κόλλησαν μετά τον πλατφορμιασμό τους κατά 13 φορές παραπάνω (1.300%) σε σχέση με το πόσο κόλλησαν για δεύτερη φορά όσοι είχαν κολλήσει στις αρχές του 2021! Όσο για την εκδήλωση συμπτωμάτων; Εκεί η ήττα της τεχνητής δήθεν ανοσίας ήταν συντριπτική: όσοι εκδήλωσαν συμπτώματα απ’ την πρώτη ομάδα ήταν 27 φορές (2.700%!) περισσότεροι από όσους εκδήλωσαν συμπτώματα απ’ την πρώτη ομάδα!! (Όλα αυτά συνέβαιναν την εποχή της βασιλείας της delta version…)

Το συμπέρασμα εκείνης της μεγάλης έρευνας ήταν απλό και κατηγορηματικό:

Η ανοσία που αποκτιέται με φυσικό τρόπο εξασφαλίζει ισχυρότερη προστασία κατά της μόλυνσης και της αρρώστιας με συμπτώματα που προκαλούνται απ’ την παραλλαγή delta του SarsVoV-2 σε σύγκριση με την ανοσία που προκύπτει απ’ την διπλή δόση του BNT162b2 (η πλατφόρμα της Pfizer)

Ναι… Αυτό, για την φυσική ανοσία, το είχαν πει οι κινέζοι γιατροί ήδη απ’ την άνοιξη του 2020… Αλλά δεν ταίριαζε καθόλου με τους σκοπούς της δυτικής υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας! Αφού ο σκοπός της δυτικής γενετικής μηχανικής ΔΕΝ είναι η ανοσία, αλλά η καταστροφή του φυσικού ανοσοποιητικού και η οργανωμένη παραγωγή μαζικής νοσηρότητας.

Αυτό το αποδεικνύει (και) η πιο πάνω έρευνα…

Comments are closed.