Ζήτω η γενετική μηχανική! (Το λένε οι αβανταδόροι…)

Δευτέρα 7 Αυγούστου>> Πριν μια βδομάδα διαβάσατε (όσες και όσοι, με το ζόρι δεν γίνεται…: απώθηση και χειραγώγηση 1, 2) για την «απελευθέρωση» των γενετικών μεταλλάξεων (και στο πιάτο σας…) απ’ την ε.ε. Δείτε τώρα ένα στιγμιότυπο απ’ την απέναντι πλευρά, την πλευρά των κλακαδόρων, των αβανταδόρων, των λακέδων, που δεν χάνουν τον χρόνο τους:

Ένα ψέμα ολκής  – και μια απειλή + ελεεινή προβοκάτσια…

Πρώτα το ψέμα:

Ήταν ένας αγώνας δεκαετιών για τους επιστήμονες και τους αγρότες που… Όχι βέβαια!!! Ήταν ένα επιθετικό (και καλοπληρωμένο πάνω και κάτω απ’ το τραπέζι) lobbing πολλών χρόνων στη γραφειοκρατία των Βρυξελών και στην commission απ’ τις εταιρείες βιοτεχνολογίας / γενετικής μηχανικής και απ’ τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος (τύπου monsanto/bayer και σια…). Όσο για τους «αγρότες»; Ναι: υπάρχουν στην ε.ε. οι αγροβιομηχανίες που επείγονται να πουλήσουν γενετικά δηλητήρια∙ όπως υπάρχουν και οι φαρμακομαφίες που κάνουν το ίδιο στους δικούς τους τομείς.

Δεν το ξέραμε; Το ξέραμε, απ’ τις δεκαετίες του ’70, του ’80, του ’90… Έχουν ωστόσο υπάρξει και υπάρχουν αντιδράσεις δεκαετιών – από αγρότες του είδους που υμνούνταν μόλις πριν λίγα χρόνια: βιολογικούς καλλιεργητές… Και όχι μόνο απ’ αυτούς.

Η απειλή + ελεεινή προβοκάτσια:

Ετοιμαστείτε για αντιδράσεις από ορισμένες περιβαλλοντικές ομάδες οι οποίες έχουν αποκτήσει μεγάλη επιρροή (και χρήματα) υποδαυλίζοντας τους φόβους για τις τεχνολογίες που δεν ταιριάζουν στον ορισμό τους για το τι είναι «φυσικό»

Α χα!!! Οι «ορισμένες περιβαλλοντικές ομάδες» (ευτυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες στα μέρη μας… οι γνωστοί καταξιωμένοι «οικολόγοι» διαφόρων ειδών κοιτάνε απ’ την άλλη…) τα «πιάνουν», ε; Από που άραγε; Και «υποδαυλίζουν»!!! Ω οι παλιάνθρωποι!!! «Υποδαυλίζουν φόβους για τις τεχνολογίες»!!!… «Που δεν ταιριάζουν στον ορισμό τους για το τι είναι ΄φυσικό’»!!! Βρε τους αληταράδες!!! Βρε τους πληρωμένους οπισθοδρομικούς!!! Θέλουν να πάνε κόντρα στην «επιστήμη» και στην «πρόοδο» των οποίων τα καπιταλιστικά αφεντικά ορίζουν τι είναι «φυσικό»!!!

Ιδού λοιπόν: θα σας / μας πουν «ψέκα», «ανορθολογικούς», κλπ…. Ποιοι; Η αριστερά του κράτους και του κεφάλαιου πρώτη και καλύτερη απ’ όλους, για να κάνει την βρωμοδουλειά της δεξιάς και της ακροδεξιάς (του κράτους και του κεφάλαιου).

Έτσι, για να ξέρετε: «Πρώτοι στην καπιταλιστική αναδιάρθρωση, πρώτοι στο τσατσιλίκι και στο μπατσιλίκι της!!!»

Comments are closed.