Θάνατοι με το παραπάνω

Δευτέρα 7 Αυγούστου>> «Υπερβάλλουσα θνησιμότητα» είναι ένα στατιστικό μέγεθος σε διεθνή χρήση εδώ και κάμποσα χρόνια: είναι ο αριθμός θανάτων από οποιαδήποτε αιτία σ’ ένα κράτος στη διάρκεια μιας χρονιάς που ξεπερνάει τον αναμενόμενο (αριθμό θανάτων) με βάση τα ηλικιακά, επιδημιολογικά και άλλα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πληθυσμού.

Ποια είναι η σημασία αυτού του «δείκτη»; Το «αναμενόμενο» είναι κι αυτό στατιστικά προσδιορισμένο για σειρά ετών. Συνεπώς αν υπάρχει (σημαντική) αύξηση των θανάτων στη διάρκεια ενός χρόνου ή περισσότερων, αυτό σημαίνει πως «κάτι επικίνδυνο» συμβαίνει σ’ αυτόν τον πληθυσμό∙ κι αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί….

Το παραμάγαζο των φαρμακομαφιόζων που λέγεται «Π.Ο.Υ.» δημοσίευσε τον Μάη του 2022 (την δεύτερη χρονιά των μαζικών πλατφορμιασμών) στοιχεία για την «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» σ’ όλο τον πλανήτη, τις χρονιές 2020 και 2021. Το παραμάγαζο ήθελε να δείξει μ’ εκείνα τα στοιχεία πως οι θάνατοι-που-αποδίδονται-στον-τσαχπίνη (οι «κοινές δεξαμενές»….) ήταν λίγοι, και ότι στην «πραγματικότητα» (εκείνη που βόλευε την θανατοπολιτική των αφεντικών…) ο τσαχπίνης ήταν ακόμα περισσότερο φονικός… Να το θυμίσουμε: την στιγμή που το παραμάγαζο έκανε αυτό το κόλπο, τον Μάη του ’22, όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει την «ασφάλεια» και την «αποτελεσματικότητα» των mRNA πλατφορμών, ήταν το λιγότερο «τρελός-για-δέσιμο»….

Όμως εκείνα τα στοιχεία είχαν και έχουν εντελώς διαφορετική σημασία. Και δείχνουν (μ’ έναν ακόμα τρόπο) το μέγεθος του απίστευτου εγκλήματος των αφεντικών του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος. Σα να ήταν λίγο αυτό, δείχνουν και τις «προοπτικές» τους.

Σύμφωνα με το παραμάγαζο θα έπρεπε (μέσα σε 2 χρόνια) να αποδοθούν στον τσαχπίνη («άμεσα ή έμμεσα») άλλοι σχεδόν 15 εκατομμύρια θάνατοι παγκόσμια∙ τα αφεντικά του δεν είχαν χορτάσει αίμα με τα 5,42 εκατομμύρια των «κοινών δεξαμενών».

Προσέξτε όμως καλύτερα το πιο πάνω πίνακα. (Σημείωση: η γραμμή βάσης, το 0, δεν σημαίνει «μηδέν θάνατοι». Σημαίνει «οι αναμενόμενοι θάνατοι»… Γι’ αυτό υπάρχει και κάτω-απ’το-μηδέν, που σημαίνει «λιγότεροι απ’ τους αναμενόμενους»)

Υπάρχει αύξηση της «υπερβάλλουσας θνησιμότητας» περίπου απ’ τον Απρίλη του 2020, που είναι ανοδική ως το τέλος του 2020, πολύ πιο πάνω απ’ την «κοινή δεξαμενή»: αυτό δείχνει τι προκάλεσε η μεθοδευμένη, συστηματική και σχεδιασμένη εγκατάλειψη των συστημάτων υγείας στο όνομα της «αντιμετώπισης» του τσαχπίνη… (Περιλαμβάνει επίσης τους πάνω από 100.000 θανάτους που προκάλεσαν διάφορα δηλητηριώδη «πειράματα» κατά του τσαχπίνη σε πολλά νοσοκομεία του πλανήτη, υπό την διεύθυνση και την καθοδήγηση του π.ο.υ….)

Ύστερα, τον Γενάρη του 2021, αρχίζει ο μαζικός πλατφορμιασμός. Μετά από μια σύντομη (για 1, το πολύ 1,5 μήνα) πτώση της «υπερβάλλουσας θνησιμότητας», αρχίζει μια τρελή άνοδος / εκτόξευση που τον Απρίλη φτάνει σε απίστευτα νούμερα. Θα ακολουθήσει μια πτώση αλλά εν τέλει η «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» θα παραμείνει ψηλά ως το τέλος του 2021…

Ποια ήταν η αιτία αυτού του θανατικού που, παρά τις «φιλότιμες», μονότονες και απάνθρωπες προσπάθειες δεν μπορούσε να αποδοθεί στον τσαχπίνη; Ποιοι «ειδικοί», «υπεύθυνοι», «φίλοι της επιστήμης και της προόδου» ασχολήθηκαν μ’ αυτό το τρομακτικό γεγονός για να βρουν τι έφταιγε; Κανένας – φυσικά!!!

Αναλυτικότερα οι πίνακες του παραμάγαζου για μεγάλες γεωγραφικές ενότητες του πλανήτη (η κατακόρυφη γαλάζια γραμμή δείχνει την έναρξη των πλατφορμιασμών):

Δυτικός ειρηνικός (πιθανόν εδώ να περιλαμβάνονται ιαπωνία, νότια κορέα και ταϊβάν)

Νοτιοανατολική ασία

Ευρώπη

Αφρική

Οι ευρωπαϊκοί καπιταλισμοί παρουσιάζουν μια ιδιαιτερότητα: έχοντας δομημένα δημόσια συστήματα υγείας για δεκαετίες χωρίς εναλλακτικές, κατάφεραν εγκαταλείποντάς τα να κορυφώσουν σε μια πρώτη φορά την «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» στο δεύτερο μισό του 2020. Πριν τους μαζικούς πλατφορμιασμούς. Τα κατάφεραν δεύτερη φορά μετά.

Η αιτία είναι εύλογα παραπάνω από μία. Είναι αιτίες. Η εγκατάλειψη των συστημάτων υγείας και οι θάνατοι λόγω της διακοπής θεραπειών ή της μη διάγνωσης συνεχίστηκε το 2021∙ είχε όμως διαφορετικές συνέπειες ανάλογα με το αν στις αντίστοιχες κοινωνίες υπήρχαν εναλλακτικές μέθοδοι φροντίδας υγείας (π.χ. παραδοσιακή ιατρική) ή όχι.

Προστέθηκε όμως το ανομολόγητο: οι μαζικοί θάνατοι που προκάλεσαν και προκαλούν οι mRNA πλατφόρμες. Δεν είναι δυνατό να διακρίνουμε τι οφείλεται σε τι μέσα από τέτοια «συγκεντρωτικά αποτελέσματα», ωστόσο οι «κορυφώσεις» μετά τους πλατφορμιασμούς και η κοινή εμπειρία δεν αφήνουν περιθώρια.

Το καταλαβαίναμε πριν καν συμβεί, και όταν άρχισε να συμβαίνει ήταν η φρικτή επιβεβαίωση. Ο γενετισμός (δίνουμε πρόχειρα ένα γενικό όνομα στην βιομηχανία της νοσηρότητας στην 4η βιομηχανική επανάσταση) για να επιβληθεί περνάει υποχρεωτικά πάνω απ’ το πτώμα της κλινικής (εκείνου που ιστορικά ονομάστηκε ‘γενικό νοσοκομείο’)και, οπωσδήποτε, πάνω απ’ το πτώμα οποιασδήποτε σωματικής, υλικής, ατομικής και συλλογικής αυτογνωσίας.

Η θανατοπολιτική, ο έλεγχος του γενετισμού στους πληθυσμούς μέσω οργανωμένης νοσηρότητας (και φονικότητας…), εκτέθηκε μέσα απ’ τους πίνακες του παραμάγαζου, κόντρα στις επιδιώξεις των αφεντικών του. Αλλά αυτό μόνο για σύντομο ιστορικό διάστημα: εκείνο που το 2020, το 2021, το 2022 και το 2023 εμφανίζεται σαν «υπερβάλλουσα» θνησιμότητα θα ανεβάσει τον «μέσο όρο», το 0 των σχετικών στατιστικών, για τα επόμενα χρόνια… Κι έτσι θα γίνει μέρος της «νέας κανονικότητας».

Οπότε αφού πολύ λίγοι κατάλαβαν (όταν έπρεπε) τι συμβαίνει και γιατί, ελάχιστοι «αιρετικοί» (και προφανώς περιθωριακοί…) θα καταλαβαίνουν και στο μέλλον…

Comments are closed.