Brics 5

Δευτέρα 28 Αυγούστου>> Ίσως είναι γνωστό ότι ο ουσιαστικά ιδιωτικοποιημένος και ελεγχόμενος απ’ τις δυτικές φαρμακομαφίες «παγκόσμιος οργανισμός υγείας» είναι το έσχατο όχημα μιας δυτικής εκστρατείας για πλανητική ηγεμονία… Μέσω της κατασκευής «πανδημιών» αλλά και της χρήσης της γενετικής μηχανικής για «σωτηρία». (Είχαμε προειδοποιήσει για την γεωπολιτική σύγκρουση γύρω απ’ την «πανδημία» και τις πλατφόρμες mRNA ήδη απ’ το 2020…)

Με τον ΠΟΥ σαν βιτρίνα το δυτικό βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα προσπαθεί να προωθήσει ένα είδος «διεθνούς συνθήκης κατά των πανδημιών» με ασφυκτικό κεντρικό έλεγχο (απ’ το σύμπλεγμα) των ενεργειών κάθε κράτους, κάθε επαρχίας, κάθε χωριού στον πλανήτη.

Τα κράτη / μέλη των brics (και όχι μόνον αυτά) έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτή η δυτική «καλοσύνη». Κι έχουν δημιουργήσει το δικό τους «κέντρο», ονόματι Virtual Vaccine Research and Development Center, με διακηρυγμένο στόχο την από κοινού αντιμετώπιση (ως project) των όποιων μελλοντικών πανδημιών. Στην πρόσφατη σύνοδο στο Γιοχάνεσμπουργκ η ενίσχυση αυτού του κέντρου ήταν μέσα στις βασικές αποφάσεις.

Είναι δύσκολο να είμαστε 100% σίγουροι αλλά δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν διάφορα κράτη / αφεντικά εννοούν την πρόσφατη «πανδημία» / τρομοεκστρατεία εκ μέρους της δύσης ως μια πρώτη δόση / δράση βιο-πληροφορικού πολέμου. Η Μόσχα επιμένει έχοντας κοινοποιήσει στον οηε τις χιλιάδες σελίδες ντοκουμέντων απ’ τις αμερικανικές έρευνες βιολογικού πολέμου που ανακάλυψε σε ουκρανικά εργαστήρια. Το γεγονός ότι στα μέρη μας δεν ακούγεται κιχ επ’ αυτών είναι αναμενόμενο∙ όμως σε πολλά άλλα μέρη του πλανήτη έχουν καταλάβει.

Οι διαδοχικές αυξήσεις των μελών των brics (και των «συνδεδεμένων») θα ενισχύσουν την απόρριψη του στόχου των δυτικών φαρμακομαφιόζων, μέσω ΠΟΥ, για έναν παγκόσμιο γενετικό / δικτατορικό ζουρλομανδύα, κι αυτό καθόλου τυχαία. Στο ορατό μέλλον φαίνεται πως αυτή η (ας την πούμε «αντιπολίτευση») θα δράσει τόσο εντός ΠΟΥ σαν μπλοκ όσο και ανεξάρτητα: η τακτική της άμεσης «διάσπασης» δείχνει ξεπερασμένη σ’ αυτή τη φάση της παγκόσμιας καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης.

Δεν ξέρουμε με τι θα αντικατασταθεί μελλοντικά, αλλά ο ΠΟΥ είναι ο τελευταίος θεσμός της δυτικής «παγκοσμιοποίησης» που θα περιθωριοποιηθεί…

Comments are closed.