«Αποτελεσματικά και ασφαλή»

Δευτέρα 16 Γενάρη>> Φεύγουμε απ’ την γαλλία και τον Christian Velot (video προηγούμενης Δευτέρας) και πηγαίνουμε στην άλλη άκρη του κόσμου. Στην ιαπωνία.

Ο Masanori Fukushima, συνταξιούχος σήμερα καθηγητής (ήταν στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Κιότο), είναι ένας απ’ τους πιο γνωστούς εντός και εκτός ιαπωνίας ερευνητής των μεταδοτικών ασθενειών και ογκολόγος, υψηλόβαθμο στέλεχος επί 25 χρόνια του Ιδρύματος Βιο-ιατρικών Ερευνών και Καινοτομίας και του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Ιατρικής Καινοτομίας στο Κόμπε. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία των πρωτοκόλλων κλινικών δοκιμών διεθνώς. Σε όσους, λοιπόν, αρέσουν οι τίτλοι και τα γαλόνια, ο M. Fukushima έχει άφθονα…

Στις αρχές του 2020, όταν εμφανίστηκε ο τσαχπίνης, ο Fukushima μετέφρασε αμέσως τα θεραπευτικά σχήματα που ανέπτυξαν οι κινέζοι γιατροί, και με το κύρος του προώθησε την χρήση (στεροειδών) αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για την αντιμετώπιση των σοβαρών περιστατικών μόλυνσης. Σαν αποτέλεσμα το 2020, χωρίς απαγορεύσεις και καταστολή δυτικού τύπου, στην ιαπωνία καταγράφτηκαν 3.414 θάνατοι χρεωμένοι στον τσαχπίνη (: πληθυσμός 126,3 εκατομμύρια, με την μεγαλύτερη αναλογία ηλικιωμένων στον πλανήτη…) έναντι (για παράδειγμα) 4.838 της ελληνικής «κοινής δεξαμενής» την ίδια χρονιά (: πληθυσμός 10,7 εκατομμύρια, δηλαδή το 1/12ο του ιαπωνικού…)

Όλα πήγαιναν καλά στην ιαπωνία το 2020. Ούτε πανικός, ούτε κατ’ οίκον φυλακίσεις, ούτε «κατάρρευση του συστήματος υγείας»… Και ύστερα; Ύστερα «ήρθε η σωτηρία των mRNA πλατφορμών»!

Σαν κουλτούρα η ιαπωνική κοινωνία είναι δύσπιστη απέναντι στα ιατρικά πειράματα με ή χωρίς σύριγγες, εξαιτίας των αναμνήσεων απ’ τα δολοφονικά ιατρικά πειράματα που έκαναν οι ιάπωνες φασίστες γιατροί πριν και κατά την διάρκεια του Β παγκόσμιου. Αλλά το ιαπωνικό (εθνικιστικό, ακροδεξιό, μιλιταριστικό) γκουβέρνο, βάζοντας τους υπηκόους του στον πάγκο της βιοτεχνολογικής γεωπολιτικής και της συμμαχίας του με την Ουάσιγκτον (και τις αμερικανικές φαρμακομαφίες…) εγγυήθηκε ότι οι mRNA πλατφόρμες είναι «αποτελεσματικές και ασφαλείς», αν και ούτε υποχρεωτικές τις έκανε ούτε κήρυξε τον πλατφορμιασμό σαν «διαβατήριο ζωής και ύπαρξης» των υπηκόων του.

Ποιο ήταν το πραγματικό μέτρο αυτής της «αποτελεσματικότητας»;

> Το 2020, χωρίς πλατφόρμες, με ήπια αντιφλεγμονώδη αντιμετώπιση των περιστατικών που την χρειάζονταν όπως είχε εισηγηθεί ο Fukushima, 3.414 θάνατοι που χρεώθηκαν στον τσαχπίνη…

> Το 2021, πρώτη χρονιά εθελοντικού μεν αλλά «εγγυημένου» απ’ το κράτος και άρα μαζικού πλατφορμιασμού, επιπλέον 14.979 θάνατοι που χρεώθηκαν στον τσαχπίνη…

> Το 2022, δεύτερη χρονιά εθελοντικού πλατφορμιασμού, με “boosters” κλπ, επιπλέον 38.581 θάνατοι χρεωμένοι στον τσαχπίνη…

> Συνολικά, ως και τις 14 Γενάρη 2023, με σχεδόν 3 δόσεις πλατφορμών ανά κάτοικο, 62.264 θάνατοι… Σχεδόν 18 φορές περισσότεροι θάνατοι σε 25,5 μήνες (απ’ τις αρχές του 2021 και των πλατφορμιασμών) σε σχέση με τους πρώτους 12 μήνες (του 2020) χάρη… αποκλειστικά στην «αποτελεσματικότητα» των πλατφορμών γενετικής μηχανικής. Σ’ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι δολοφονίες εξαιτίας των παρενεργειών∙ είναι θάνατοι που αποδίδονται στον τσαχπίνη οφειλόμενοι στη γενετική καταστολή του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος… Στο ξεχαρβάλωμά του.

Αν η «αποτελεσματικότητα» ήταν συνώνυμη της μαζικής (και προσχεδιασμένης υποστηρίζουμε…) εξαπάτησης, τι ήταν η «ασφάλειά» των mRNA πλατφορμών; Τι έχει γίνει με τις παρενέργειες («παράπλευρες απώλειες» όπως λέει η σύγχρονη μιλιταριστική ορολογία…) στην ιαπωνική κοινωνία;

Στις 25 του περασμένου Νοέμβρη (2022) ο Fukushima μίλησε σε μια εκδήλωση που οργάνωσαν θύματα αυτών των παρενεργειών. Ήταν καλεσμένοι και εκπρόσωποι του ιαπωνικού υπουργείου υγείας (κάθονται απέναντι απ’ τον Fukushima, δεν φαίνονται στο video). O απογοητευμένος Fukushima ήταν δίκαια έξαλλος μαζί τους! Σε άλλα σημεία της ομιλίας του (δεν τα περιλάβαμε) τους στολίζει / βρίζει κανονικά, κι αυτοί κάθονται «μαζεμένοι», απολογητικοί, «ναι κύριε…», «μάλιστα κύριε…», «θα κάνουμε ότι μπορούμε κύριε…» κλπ….

Δείτε τώρα αυτό το σύντομο (2 λεπτών και κάτι) κατατοπιστικό απόσπασμα απ’ την ομιλία του. (Ακατάλληλο για πολιτικά ανήλικους, caradinieroi / pfizeroi και λοιπούς φίλους της τεχνοκρατίας και του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος…)

Ευχαριστούμε τον Β. για την μετάφραση (απ’ τα αρχαία ιαπωνικά…) και τον υποτιτλισμό.

Κι ας το θυμίσουμε: η εκστρατεία των «κόκκινων μαντηλιών» για την αναγνώριση των καταστροφικών παρενεργειών της γενετικής μηχανικής δεν είναι μια πολιτικά ιδιοτελής κίνηση! Ούτε πολιτική «ιδιοκτησία» τους! Είναι καθήκον για τους πάντες! Πρώτα απ’ όλα είναι η κοινωνική απαίτηση δικαιοσύνης για όσους και όσες κτυπήθηκαν πισώπλατα εξαπατημένοι, φοβισμένοι, εκβιασμένοι. Και αμέσως μετά είναι η κοινωνική απαίτηση δικαιοσύνης για όλους και όλες: ποτέ ξανά, ποτέ και πουθενά γενετική βιομηχανία του θανάτου!

Αν δεν αναγνωριστεί τώρα δημόσια, κατηγορηματικά και μαζικά αυτό το έγκλημα θα επαναληφθεί ξανά και ξανά!!

Τότε τα «δεν ήξερα» και οι τωρινές σιωπές θα είναι μόνο χυδαία και απαράγραπτη συνενοχή.

Comments are closed.