Σασί γενικά

Δευτέρα 22 Αυγούστου>> Όσο για τους εμπόρους, τους φαρμακομαφιόζους; Κατ’ αρχήν είναι ισόβια αθώοι, όσους κι αν σκοτώσουν, όσους κι αν κοροϊδέψουν! Κέρδισαν την ασυλία τους με το σπαθί τους – για την ακρίβεια με το πορτοφόλι τους. Είναι ακριβώς αυτοί:

Ο κτηνίατρος ceo την 1 Απρίλη του 2021 πανηγύριζε  για την 100% προστασία της πραμάτειας του – στη «φάση 3» των δοκιμών, που όπως ξέρουμε πια απ’ τα εσωτερικά ντοκουμέντα της εταιρείας του, ήταν σκέτη απάτη (όλες οι δοκιμές). Αλλά μπορεί τότε να τον είχε πιάσει το πνεύμα της πρωταπριλιάς…

Στις 15 Αυγούστου του 2022 ενημέρωσε αυτοπροσώπως το κοινό του πως μετά από 4 δόσεις (Αλήθεια; Τις έκανε όλες; Μπράβο το θηρίο! Κορώνα / γράμματα παίζει την ζωή του!!!) κόλλησε… Με πολύ ήπια συμπτώματα βέβαια… Προφανώς από κάποια παραλλαγή της Ο… Εκείνο το 100% μετατίθεται, για τις επόμενες πλατφόρμες – έτσι δεν είναι; Ίσως να τον έπιασε το πνεύμα της θεομήτορος…

Κάποιοι αναρωτήθηκαν: μα γιατί βγαίνει και το λέει; Η γνώμη μας είναι απλή: για να μην διακινδυνέψει να μαθευτεί από αλλού, κι άρα να κατηγορηθεί ότι το έκρυψε… Θα ήταν, πράγματι, πολύ χειρότερο.

Ο άλλος είναι αυτός:

H moderna ως γνωστόν (;;;;) είναι παραμάγαζο της darpa, του τεχνολογικού βραχίονα του αμερικανικού στρατού. Έτσι μοιάζει «λογικό» ότι ο ceo της είναι πολύ οραματιστής! «Τι είναι οι mRNA πλατφόρμες;» αναρωτιέται ρητορικά σ’ αυτό το μικρό video. «Είναι σαν τα iphone! Κάθε Σεπτέμβρη κάνουμε αναβάθμιση στις apps του ipnone μας, έτσι δεν είναι; Ε, το λοιπόν, κάθε Σεπτέμβρη (εφ όρου ζωής…) θα κάνουμε ένα αναβαθμισμένο εμβόλιο, που θα μας προστατεύει απ’ όλες τις μεταδοτικές αρρώστιες!!!» (Κι όποιος επιζήσει επέζησε…)

Και πότε σχεδιάζεται να είστε έτοιμοι; ρωτάει η δημοσιογράφος (θα μπορούσε να προσθέσει γι’ αυτά τα αεί-φον-ικά εμβόλια… αλλά αυτό είναι λογοπαίγνιο στα ελληνικά ). «Έχουμε βάλει πλάνο σε 3 με 5 χρόνια» απαντάει ο θρασύς μεγαλοϋπάλληλος του αμερικανικού βαθέος κράτους.

Τι είναι αυτό; Τα 3 με 5 χρόνια; Παρηγοριά; Όχι δα!

Έτσι έχουν τα πράγματα. Να επαναλάβουμε αυτά για τις ώριμες αποφάσεις και τα πιστόλια στον κρόταφο;

Comments are closed.