Πλατφόρμες κοκτέιλ

Δευτέρα 22 Αυγούστου>> Λένε ότι αν ακολουθήσεις μια μέθοδο για να πετύχεις κάτι, αποτύχεις, και συνεχίζεις να την επαναλαμβάνεις ελπίζοντας ότι «μια άλλη φορά» θα τα καταφέρεις, τότε είσαι πανηλίθιος. Σωστά. Μπορεί όμως να είσαι και φαρμακομαφιόζος. Κι όποιος έχει το μπαζούκα πάνω στον πάγκο του χασάπη, μαζί με την (κρατική) άδεια να το χρησιμοποιήσει κατά βούληση, θα το κάνει. Σίγουρα θα το επιχειρήσει.

Μην το μπερδέψετε! Το άλλο ήταν “αναμνηστικό”. Αυτό είναι “επικαιροποιημένο”….

Την μια μέρα η καθεστωτική «καθημερινή» ανήγγειλε την έναρξη της αξιολόγησης (απ’ τον ευρωπαϊκό ΕΜΑ) της «επικαιροποιημένης πλατφόρμας» της φαρμακομαφίας pfizer: «έχουμε έτοιμο το σασί (τα νανομπιλάκια προκαλούν από μόνα τους σοβαρές παρενέργειες, αλλά έτσι προχωράει η τεχνολογία: σπέρνοντας πτώματα) βάζουμε 2, 3, όσα θέλουμε τεχνητά RNA, και ορμάμε!!». Αυτή είναι η εξέλιξη, και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Δοκιμές περί ασφάλειας και αποτελεσματικότητας; Ελάτε τώρα! Τα είπαμε! Απομένει η «αξιολόγηση», η οποία τι άλλο άραγε μπορεί να είναι από το να πέσουν γρήγορα οι υπογραφές, γρηγορότερα απ’ την έγκριση των προηγούμενων πλατφορμών;

Μετά από 2 μέρες ο εξοχότατος υπ.υγ. του ελλαδιστάν είχε κάνει την δική του «αξιολόγηση»… Είχε κάνει και την παραγγελία… Όσους δεν έχει «σώσει» ακόμα θα τους σώσει απ’ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εκείνος ο Bossche βέβαια (κι όχι μόνον αυτός) έχει ακριβώς την αντίθετη άποψη. Επειδή είναι ίσως ο νο 1 παγκόσμια (σίγουρα στην δύση) με συνδυασμό γνώσεων και εμπειρίας στη μοριακή βιολογία / στην εξελιγκτική βιολογία / στην ανοσολογία / στην κατασκευή (πραγματικών) εμβολίων∙ επειδή ούτε πουλάει κάτι ούτε βγάζει λεφτά απ’ τον φόβο, τον θάνατο ή/και το σακάτεμα των άλλων∙ επειδή, τέλος, τόλμησε εξ αρχής να προειδοποιήσει για όσα θα ακολουθούσαν τον μαζικό πλατφορμιασμό εν μέσω εξάπλωσης του τσαχπίνη (αναφορικά με τις μεταλλάξεις του), αξίζει πολύ μεγαλύτερη προσοχή και εμπιστοσύνη απ’ τους εμπόρους του θανάτου και τους πολιτικούς / μηντιακούς κλακαδόρους τους.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.