Η κοινή δεξαμενή

Δευτέρα 8 Αυγούστου>> Θα θυμάστε (αν παρακολουθείτε την ασταμάτητη μηχανή απ’ το 2020…) το πόσο έντονα τονίσαμε, υποδείξαμε εξαρχής, την θανατοπολιτική των αφεντικών σε σχέση με την υποτιθέμενη φονικότητα του τσαχπίνη∙ τους λόγους που εφαρμόστηκε∙ και τις μεθόδους της. Θα θυμάστε τον όρο «κοινή δεξαμενή» (νεκρών) τον οποίο πήραμε όχι απ’ την φαντασία μας αλλά απ’ την ομολογία του αρχιερέα της «προσευχής των 6.00», Σ. Τσιόρδα.

Να που τώρα, σχεδόν 2 χρόνια μετά από εκείνη την (κατά λάθος!) ομολογία, έρχεται ένας κοτσάμ υπουργός επικρατείας όχι απλά για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της «κοινής δεξαμενής», αλλά να την τρίψει στα μούτρα των πάντων. Να τι έγραψε:

Επειδή η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία είναι πολύ σοβαρό μαζικό έγκλημα, το οποίο ο κυρ υπουργός προσπαθεί να κρύψει πίσω απ’ το περίεργο επιχείρημα «η ελλάδα δεν παρουσιάζει υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2022», αντί για το euromomo και τα διαγράμματά του αναζητήσαμε την ελστατ και τους αριθμούς της, σε σχέση με το σύνολο των θανάτων (από οποιαδήποτε αιτία…) στο ελλαδιστάν το 2020, το 2021, και τις 22 πρώτες εβδομάδες (ως τις 5 Ιούνη) του 2022. Ο πίνακας είναι αυτός:

Όπως ακόμα κι ένας υπουργός επικρατείας θα μπορούσε να δει, το 2021 (την χρονιά που επιβλήθηκαν οι μαζικοί πλατφορμιασμοί…) οι θάνατοι συνολικά ήταν τουλάχιστον 10.500 περισσότεροι απ’ το 2020. Το πρώτο 5μηνο δε του 2022, όπου οι πλατφορμιασμοί συνεχίστηκαν και, κυρίως, συνέχισαν να εκδηλώνονται οι παρενέργειές τους, ήταν 5.400 περισσότεροι απ’ το αντίστοιχο διάστημα του 2021. (Θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί την γήρανση του πληθυσμού… Θα μπορούσε επίσης να ομολογήσει τον φονικό ρόλο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων… Σε καμία περίπτωση όμως αν είχε τσίπα δεν θα έκανε τον μαλάκα – συγγνώμη για την έκφραση – για την θεμελιώδη διαφορά ανάμεσα στο «ΑΠΟ» και στο «ΜΕ», όποιος κι αν τον είχε διατάξει ότι δεν υπάρχει τέτοια!!!)

Δεν ξέρουμε αν οι πιο πάνω αριθμοί ονομάζονται «υπερβάλλουσα θνησιμότητα». Ξέρουμε όμως καλά δύο βασικά στοιχεία της εντόπιας (και διεθνούς) θανατοπολιτικής:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.