The central screwdriver strikes again!

Πέμπτη 28 Ιούλη>> Η «pandemic treaty» της οποίας η συζήτηση ξεκίνησε στις 22 Μάη (του 2022) είναι το ψευδώνυμο της αλλαγής του καταστατικού του Π.Ο.Υ. με την ενίσχυση των αποφασιστικών και ελεγκτικών αρμοδιοτήτων της εξαγορασμένης προ πολλού γραφειοκρατείας του, σε βάρος των κρατών / μελών. Η ουσιαστική αλλαγή του καταστατικού μεθοδεύεται μέσω αλλαγών των «Κανονισμών της Διεθνούς Υγείας» (International Health Regulations / IHR). Και οι αλλαγές έχουν προταθεί … από τις ηπα… (που επί ψόφιου κουναβιού είχαν σταματήσει την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ., απλά για να βοηθήσουν στην ιδιωτικοποίησή του…)

Ένα καινούργιο καταστατικό θα απαιτούσε μήνες διαβουλεύσεων και την υπογραφή του απ’ το καθένα απ’ τα 194 κράτη μέλη. Οι «αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό» με την μορφή «διεθνούς συνθήκης» μπορούν να εγκριθούν πολύ γρηγορότερα, με απλή πλειοψηφία∙ εξού και η «pandemic treaty» είναι μια μάλλον απελπισμένη κίνηση της δυτικής βιομηχανίας της υγείας να δημιουργήσει ένα ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου ξεγελώντας τα μέλη του Π.Ο.Υ.

Το πρώτο που βγάζει μάτι με την προτεινόμενη «pandemic treaty» είναι η δημιουργία μιας επιτροπής συμμόρφωσης (compliance committee / CC) η οποία δεν υπήρχε πριν, στελεχωμένης από «ειδικούς τεχνοκράτες», που θα ελέγχουν εάν τα κράτη μέλη εφαρμόζουν τις αποφάσεις του «κέντρου»… Θα υπάρχει υποτίθεται και ένα οικονομικό καρώτο αν πειθαρχούν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, όντας «ανεύθυνα» αυτά τα κράτη / μέλη, υπονοούνται διάφορες μορφές πιέσεων και τιμωριών. Το οικονομικό καρώτο μπορεί να ειπωθεί με το όνομά του: δωροδοκία των κρατικών αξιωματούχων. Υπάρχει ήδη καταγραμμένο γεγονός αυτής της πρακτικής στη φάση της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας: όταν ο πρόεδρος της τανζανίας John Magufuli πέθανε μυστηριωδώς (ήταν αυτός που είχε κάνει «ρόμπα» τα pcr τεστ…) και ο διαδοχός του αποφάσισε να συμμορφωθεί με τις εντολές του Π.Ο.Υ., το «δωράκι» ήταν ένα δάνειο 600 εκατομυρίων δολαρίων απ’ το ΔΝΤ…. (Μην αναρωτηθείτε τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τον ΠΟΥ…)


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.