Π.Ο.Υ.

Ο γ.γ. του ΠΟΥ… Τον υποστηρίζει και το Πεκίνο, αλλά αυτό είναι μια χωριστή ενδιαφέρουσα ιστορία για το πως κινείται μέσα, έξω και ενάντια στους δυτικοφτιαγμένους θεσμούς το ευρασιατικό project – μια ιστορία που χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά…

Πέμπτη 28 Ιούλη>> Η «παγκόσμια τράπεζα» έχει ξεπεραστεί προ πολλού: η «ασιατική τράπεζα επενδύσεων» είναι όλο και περισσότερο ισχυρή… Ο «οργανισμός ηνωμένων εθνών» έχει ξεπέσει σ’ ένα φάντασμα που ευλογεί διακρατικές συμφωνίες (τύπου «συμφωνίες του Minsk»…) τις οποίες καταπατάει όποιος γουστάρει… Ο «παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου» έχει τελειώσει∙ με τόσες «εμπορικές κυρώσεις» θα ήταν γελοία ακόμα και η αναφορά στο όνομά του… Το «παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ» είναι πλέον απλά ένα ελβετικό μπουρδέλο πολυτελείας για στελέχη δυτικών επιχειρήσεων και τρίτης διαλογής πολιτικές βιτρίνες…

Απ’ όλα τα «παγκόσμια» δημιουργήματα του δυτικού κεφάλαιου / των δυτικών κρατών απ’ το τέλος της δεκαετίας του 1940 και μετά ένα μόνο έχει απομείνει (ακόμα) χωρίς αντικαταστάτη που να το ξεπερνά: ο «παγκόσμιος οργανισμός υγείας». (Κατά την εκτίμησή μας θα ΄χει διαλυθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αλλά αυτό ας το αφήσουμε στην άκρη…)

Είναι γνωστό ότι παρά το βαρύ του όνομα όλη η γραφειοκρατική δομή του καθώς και μεγάλο μέρος των γραφειοκρατών «εκπροσώπων» του έχει πουληθεί προ πολλού στη συμμορία του συμπλέγματος, που έχει σαν εκπρόσωπο τύπου τον κυρ Βασίλη (τον Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων). Ο Π.Ο.Υ. ήταν η «μεγάλη βιτρίνα» της με παγκόσμιες βλέψεις υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας που ξεκίνησε το 2020∙ και ο Π.Ο.Υ. ήταν που ηττήθηκε (σε σχέση μ’ αυτές τις παγκόσμιες βλέψεις), χωρίς να γίνει θέμα αφού δεν υπάρχει ακόμα κάποιος αντικαταστάτης του! Ο Π.Ο.Υ. ήταν ο «πολιορκητικός κριός» του δυτικού ιμπεριαλισμού (μέσω «βιομηχανίας της υγείας»), ήταν αυτός που κήρυξε την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου «αν δεν…» (: δυτικές φαρμακομαφίες) δηλώνοντας αυθαίρετα ποσοστό θνησιμότητας απ’ τον τσαχπίνη 3,5% (!!!!) – ο ίδιος Π.Ο.Υ. ήταν που πήρε τα genitals του μεγαλύτερου αριθμού των κρατών της αφρικής, και αρκετών τόσο στην ασία όσο και στη λατινική αμερική. Είτε επειδή δεν ψώνισαν δυτική γενετική μηχανική είτε, ακόμα χειρότερα (για την δύση), επειδή κατάλαβαν καλά το νόημα της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας.

Η «τύχη» του Π.Ο.Υ., αυτού του τελευταίου δυτικού «κόλπου», είναι που παίζει ΚΑΙ μέσα απ’ την ανακήρυξη της ευλογιάς-των-πιθήκων σαν «μείζονος απειλής διεθνούς ενδιαφέροντος».

Ας το παρακολουθήσουμε παίρνοντας τα γεγονότα με την χρονολογική τους σειρά (οι πιο σοβαροί ιστορικοί έχουν τονίσει πως η πραγματική χρονική αλληλουχία των γεγονότων αποκαλύπτει σχέσεις, αιτίες, αποτελέσματα – όχι το δημαγωγικό σαβούριασμα, η ιστορική αμνησία και οι αποπροσανατολισμοί των καθεστώτων και των κάθε είδους λακέδων τους…)


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.