ADE…

Δευτέρα 4 Ιούλη>> Στις 18 Φλεβάρη του 2021 (και, παρακαλούμε, προσέξτε την χρονολογία: είναι στην αρχή των μαζικών πλατφορμιασμών…), στην καθεστωτική ιατρική επιθεώρηση The Lancet δημοσιεύτηκε μια μελέτη / προειδοποίηση με τίτλο Η ανοσο-διαφυγή σημαίνει ότι θα χρειαστούμε ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο σε σχέση με την Covid 19, με τις υπογραφές 5 «επώνυμων» τεχνο-επιστημόνων υγείας του γαλλικού κράτους / κεφάλαιου, ανάμεσα στους οποίους οι 2 ήταν και μέλη της «επιτροπής σοφών» του Παρισιού. Η μελέτη / προειδοποίηση ξεκινούσε έτσι:

Τα συλλογικά οφέλη απ’ την ανοσία αγέλης έχουν γίνει ένα mantra στις στρατηγικές μαζικών εμβολιασμών, που επαναλαμβάνεται από κυβερνήσεις και ερευνητές. Ωστόσο η σπουδαιότητα της ανοσίας αγέλης θεωρούμενης ως λύσης σε μια επιδημία ίσως χρειαστεί να αλλάξει με την ανάδυση της ανοσο-διαφυγής, μιας ιολογικής αλλαγής πίστας που είναι τόσο σημαντική όσο η εμφάνιση των παραλλαγών του SarsCoV-2…

Και συνέχιζε:

…Αν συμβεί αξιοσημείωτη ανοσο-διαφυγή, τα τωρινά εμβόλια ίσως να μπορούν ακόμα να έχουν κάποιο όφελος για τα άτομα. Σε επίπεδο πληθυσμού, όμως, μπορεί να προκαλέσει εξέλιξη του ιού, απομακρύνοντας σοβαρά την προοπτική επίτευξης ανοσίας πληθυσμού. Αυτή η ιολογική αλλαγή πίστας θα έχει πολυάριθμες συνέπειες, όχι μόνο για τα εμβόλια και την φροντίδα, αλλά επίσης για την πρόληψη και τις στρατηγικές ελέγχου. Η παθιασμένη αναμονή του τέλους αυτής της παγκόσμιας υγιειονομικής κρίσης θα αναβάλλεται διαρκώς, καθώς νέες παραλλαγές θα αναδεικνύονται και η ανοσο-διαφυγή θα ρίχνει την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα…

Προφανώς η προειδοποίηση αγνοήθηκε πανηγυρικά! Οι συγγραφείς ΔΕΝ ήταν εναντίον των πλατφορμών γενετικής μηχανικής, δεν τόσο «ψέκα» (εεεε;) …. Εξέφραζαν όμως τεκμηριωμένες ανησυχίες για τα αποτελέσματα που θα έχει ο μαζικός πλατφορμιασμός: ώθηση προς νέες παραλλαγές, ανοσο-διαφυγή… Κι αυτές τις τεκμηριωμένες ανησυχίες τις εξέφραζαν σχεδόν με το «καλημέρα» των μαζικών πλατφορμιασμών….

Υπήρχαν κι άλλες, εξίσου σοβαρές αν όχι σοβαρότερες ενστάσεις: για την πιθανότητα αυτή η εξώθηση του ιού σε νέες παραλλαγές να οδηγήσει στην γνωστή στους εξελιγκτικούς βιολόγους Antibody Dependent Enhancement, την ενίσχυση δηλαδή της μολυσματικότητας / μεταδοτικότητας αλλά και, εν δυνάμει και της νοσηρότητας ενός ιού, εξαιτίας των εμβολιαστικών αντισωμάτων!

Δείτε λοιπόν: ήδη απ’ τις αρχές των μαζικών πλατφορμιασμών οι «αιρετικοί – της – επιστημονικής – κοινότητας» προειδοποιούσαν:

Α) Για την εξελιγκτική (evolutional) πίεση που θα ασκούσε στον ιό εν μέσω της εξάπλωσής του ο μαζικός πλατφορμιασμός, πίεση που θα οδηγούσε σε πριμοδότηση των μεταλλάξεών του που θα προσπερνούν τα τεχνικά, genetic engineering «αντισώματα» του χακαρισμένου ανοσοποιητικού – και

Β) Για την σοβαρή πιθανότητα οι «δραπέτες» παραλλαγές να ενισχυθούν απ’ αυτά τα άχρηστα τεχνικά «αντισώματα» έτσι ώστε να είναι πιο μεταδοτικές και, ενδεχομένως, πιο νοσογόνες…

Με δυο λόγια, πίσω απ’ την εσχατολογική / σωτηριολογική (εμπορική και πειθαρχική) προπαγάνδα των φαρμακομαφιόζων, των λακέδων τους και του συμπλέγματος συνολικά, υπήρχε εξ αρχής μια σοβαρή (αλλά και απαγορεύμενη…) επιστημονική ένσταση για το που θα οδηγούσε αυτό το μαζικό γενετικό πείραμα που ονομάστηκε παραπλανητικά «εμβολιασμός-κατά-της-covid-19». (Για το που θα οδηγούσε πέρα απ’ τις μαζικές φονικές και σακατευτικές παρενέργειες που ήταν αναμενόμενες επίσης εξ αρχής – εν αγνοία των ανθρώπινων κοπαδιών στα οποία επιβλήθηκε το πείραμα…)

Τον άνθρωπο που φώναξε πιο δυνατά απ’ όλους «σταματήστε αυτό το έγκλημα με τους μαζικούς εμβολιασμούς, θα προκαλέσετε καταστροφή!!!» απευθυνόμενος τον Μάρτη του 2021 με ανοικτή επιστολή στον Π.Ο.Υ. και σ’ όλα τις «εθνικές επιτροπές κατά της επιδημίας» και τα σχετικά διαβολομαζέματα, σας τον έχουμε συστήσει. Λέγεται Geert Vanden Bossche, είναι βελγικής καταγωγής, είναι «πολυεπιστήμονας» με όλη τη σημασία της λέξης, και πριν συγκρουστεί μαζί τους είχε περάσει σε στρατηγικά πόστα απ’ τα πιο διάσημα «κέντρα ελέγχου πανδημιών και κατασκευής εμβολίων». Απ’ τον Π.Ο.Υ. ως τα μαγαζιά του κυρ Βασίλη, του Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων… Τον έχουμε χαρακτηρίσει «ο κύριος εμβόλια»!

Το να «κλείσει το στόμα» του Bossche από τους δημαγωγικούς μηχανισμούς ήταν στην αρχή εύκολο: μιλάει χρησιμοποιώντας τα βασικά της ορολογίας της ανοσολογίας, της εξελιγκτικής βιολογίας και της ιολογίας, επιδιώκοντας να επιμορφώσει τα εκατομμύρια θύματα αυτής της εγκληματικής, φονικής απάτης… Μ’ άλλα λόγια δεν είναι «εμπορικός», «πιασάρικος», «προπαγανδιστής» και τα λοιπά… Αλλά καθώς οι προβλέψεις του αποδεικνύονται πραγματικότητα, ειδικά τώρα πια, ο Bossche (και όχι μόνο) ακούγεται διεθνώς όλο και πιο δυνατά σαν Η Ερινύα της επιστήμης που έμεινε πιστή στον εαυτό της και μόνο – κόντρα στους απατεώνες, στους αγύρτες, στους εμπόρους θανάτου, στους ειδικευμένους και στους ανιδείκευτους ηλίθιους, στις κάθε είδους εξουσίες…

Είναι βέβαιο ότι ο Bossche δεν καλύπτει όλο το εύρος της εργατικής, αντι-καπιταλιστικής και αντι-κρατικής κριτικής που ενδιαφέρει την ασταμάτητη μηχανή. Σημαδεύει όμως εκεί που η επιβεβλημένη δια της βίας ή ηθελημένη από οκνηρία άγνοια γίνεται «παραγωγική», με την καπιταλιστική έννοια. Αν η ασταμάτητη μηχανή έχει συνειδητοποιήσει και αναλύσει το ότι ένα απ’ τα στρατηγικά ζητούμενα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης είναι η οργανωμένη, σταθερή, μαζική παραγωγή νοσηρότητας, το οφείλει και στον κόπο του Bossche.

Δείτε λοιπόν στη συνέχεια ένα 25λεπτο υποτιτλισμένο video (ευχαριστούμε τον B. για την μετάφραση και τον υποτιτλισμό), μια περιεκτική συνέντευξη μόλις του περασμένου Μάη, στην αυστριακή γενική παθολόγο Maria Humber-Mogg: το χακάρισμα του ανοσοποιητικού μόνο ανθρώπινες καταστροφές μπορεί να φέρει!!!

(Υπάρχουν άλλες μεγαλύτερες σε διάρκεια και πιο αναλυτικές / επεξηγηματικές συνεντεύξεις / συζητήσεις του Bossche τους τελευταίους μήνες. Λαμβάνουμε όμως υπόψη και την τεμπελιά της εποχής, οπότε διαλέξαμε αυτό το σύντομο video… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ! Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την ιστορική στιγμή για όσους αγαπάτε – εκτός απ’ τον εαυτό σας… – μέσα σε λιγότερο από ένα μισάωρο…)

Comments are closed.