Η καταστροφή του φυσικού ανοσοποιητικού

Πέμπτη 31 Μάρτη>> Τα φερέφωνα και οι δημαγωγοί, όταν δεν μπορούν να κρύψουν αυτήν την πραγματικότητα, έχουν έτοιμες τις «εξηγήσεις»: για αυτήν την εκτόξευση των θανάτων (δεν μιλάμε καν για τις «παρενέργειες»…) δεν φταίνε οι πλατφόρμες… αλλά το ότι καταργούνται οι μάσκες και οι απαγορεύσεις…. Η γελοιότητα της εξουσίας παραμένει τέτοια ακόμα κι όταν επιβάλλεται∙ εν προκειμένω όμως είναι φονική σε κάθε πόρο της. Ποια είναι η «ιαματική» αξία αυτών των πλατφορμών γενετικής μηχανικής αν α) δεν εμποδίσουν την μετάδοση, β) δεν εμποδίζουν την αρρώστια, γ) δεν εμποδίζουν τον θάνατο, δ) χρειάζονται πάντα το φίμωτρο αναπνοής και ε) χρειάζονται πάντα την κοινωνική αποξένωση – ενόσω σκοτώνουν ταυτόχρονα και επιπλέον με 10 ή 20 άλλους τρόπους, «παράπλευρα»;

Η πραγματική εξήγηση είναι πολύ απλή, δραματικά απλή, και την έχουν δώσει έγκαιρα οι «αιρετικοί» ειδικοί, προειδοποιώντας να ΜΗΝ γίνουν «εμβολιασμοί» μ’ αυτά τα no sterilize υποτιθέμενα «εμβόλια»: η γενετική μηχανική ΔΕΝ ενισχύει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό∙ το χακάρει και το ακυρώνει! Εξουδετερώνοντας την πολύπλευρη, πολυδιάσταση και ικανή ανοσία του γενικού πληθυσμού, και αντικαθιστώντας την με την τεχνητή, εξειδικευμένη, μηχανική και περιορισμένης διάρκειας ψευτο-ανοσία του χακαρίσματος των κυττάρων, εκείνο που προκύπτει σαν αποτέλεσμα είναι ότι οι πληθυσμοί γίνονται πολύ πιο ευάλωτοι. Ακόμα και απέναντι σε μια ιδιαίτερα ήπια εκδοχή του τσαχπίνη, όπως η Ο. Κάθε καινούργια «δόση» (επειδή «ξεθύμανε» εντελώς η προηγούμενη) κάνει την καταστροφή του φυσικού ανοσοποιητικού ακόμα χειρότερη.

(Κι έτσι προετοιμάζεται η προπαγάνδα για την «τέταρτη δόση» που αυτή, δεν μπορεί, θα είναι …. 92% αποτελεσματική!… Μέχρι την «πέμπτη»… Ή μέχρι μια αναβαθμισμένη εκδοχή των πλατφορμών των ίδιων…)

Την τεχνική πλευρά αυτού του χακαρίσματος, της αιχμαλωσίας των κυττάρων απ’ τις mRNA πλατφόρμες και την μιλιταριστική ιστορία του, την έχουμε παρουσιάσει ήδη απ’ το 2020 και όχι μόνο μια φορά. Θα επαναλάβουμε εδώ την σημασία του απ’ την άποψη της καπιταλιστικής πολιτικής οικονομίας.

Η καταστροφή της φυσικής (ανθρώπινης) ανοσίας και του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος ΔΕΝ είναι κάποιο «λάθος», κάποιο «ατύχημα» στην επική πορεία της τεχνο-επιστήμης και της «προόδου»! Το αντίθετο: είναι μία βασική μέθοδος για την μόνιμη εξάρτηση των πληθυσμών απ’ τις κατασκευές και τα εμπορεύματα της βιομηχανίας της υγείας στην φάση της 4ης βιομηχανικής / καπιταλιστικής επανάστασης. Αφού πρώτα καθιέρωσε το δίπολο «πουλάμε κάθε χρόνο την γενετικά μεταλλαγμένη ποικιλία φυτών μαζί με την επόμενη αρρώστια της ώστε να έχουμε μόνιμη πελατεία» στην αγροτική παραγωγή (όπου μπόρεσε) η βιοτεχνολογία των μεγάλων χημικών / φαρμακευτικών εταιρειών, με την επιβολή της γενετικής μηχανικής ως της «μοναδικής θεραπευτικής δυνατότητας» (στον σύγχρονο καπιταλιστικό κόσμο), έκανε το άλμα∙ το τελευταίο άλμα κερδοφορίας και ελέγχου, πάνω και ενάντια στο ανθρώπινο είδος. Κι αυτό είναι πιο φανερό ακόμα κι απ’ τον ήλιο: η «τρίτη δόση» που διορθώνει υποτίθεται την αδυναμία των δύο πρώτων, η «τέταρτη δόση» που διορθώνει υποτίθεται την αδυναμία της τρίτης, και ούτω καθεξής… Χακάρωντας το ανοσοποιητικό παράγεται μια μόνιμη νοσηρότητα (ατομική και συλλογική)∙ η μόνιμη νοσηρότητα (που αποδίδεται οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ τη γενετική μηχανική!…) απαιτεί μόνιμες ή επαναλαμβανόμενες «θεραπείες» (γενετικές)∙ οι βιομήχανοι της υγείας μισούν την υγεία αλλά λατρεύουν, μαζί με τους μετόχους τους, τα διαρκή κέρδη και τον διαρκή έλεγχο της «δουλειάς»  – όμως αυτό είναι «φυσιολογικό» για τον καπιταλισμό, έτσι δεν είναι;

Αυτό το ξέρουν καλά τα αφεντικά και οι ειδικοί τους – και πότε πότε το λένε, μέσα απ’ τα δόντια.

Στις 27 Μάρτη 2022, η «ναυτεμπορική», που ούτε αναρχοαυτόνομη είναι ούτε ασκεί κριτική στην καπιταλιστική εξέλιξη (κάθε άλλο!), κάτω απ’ τον τίτλο Covid-19: Τι έγινε με την ανοσία της αγέλης; έγραφε μεταξύ άλλων (ο τονισμός δικός μας):

Για πολύ καιρό, η ανοσία αγέλης θεωρούνταν η διέξοδος από την πανδημία. Στο μεταξύ αυτή η ελπίδα έχει πλέον χαθεί στο λεξιλόγιο πολλών ειδικών. Ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch Λοταρ Βίλερ, αφαίρεσε τη λέξη «ανοσία αγέλης» από το λεξιλόγιό του σε σχέση με τον Covid-19 τον περασμένο Νοέμβριο…

…Ο επιδημιολόγος Κρίστιαν Ντρόστεν και οι συνεργάτες του θεωρούν την έννοια της ανοσίας της αγέλης εξαιρετικά επικίνδυνη. Προστασία αγέλης ή ανοσία αγέλης; διερωτάται η Μαρτίνα Πρέλογκ, ανοσολόγος και ειδική στην παιδιατρική και εφηβική ιατρική από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Wurzburg

O Drosten είναι ο απατεώνας / κάθαρμα που έφτιαξε (χωρίς να ξέρει καν το γονιδίωμα του τσαχπίνη!) και προώθησε το απατηλό PCR τεστ… Είναι εξέχον στέλεχος του δυτικού βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, όπως και το «ινστιτούτο Koch», που είναι ο βασικός μοχλός του συμπλέγματος στη γερμανία.

Η ανοσία πλήθους, μια πραγματικότητα σύμφυτη με κάθε ζωντανό είδος πολύ πριν την υιοθετήσει με τον όρο «ανοσία αγέλης» η σύγχρονη επιδημιολογία, ΔΕΝ εξαφανίστηκε με κάποιο μαγικό και ανεξήγητο τρόπο! Δέχτηκε άγρια επίθεση και υπονομεύτηκε συστηματικά απ’ την γενετική τροποποίηση των (ανθρώπινων) κυττάρων, απ’ την σχεδιασμένη μαζική μετατροπή τους σε μηχανές παραγωγής της νοσογόνου πρωτεϊνης του Sars-Cov-2, απ’ την ακύρωση των διευρυμένων δυνατοτήτων του φυσικού ανοσοποιητικού απέναντι σε ιούς (και κορωνοϊούς…), απ’ την μετατροπή του ανοσοποιητικού σε «μονόπλευρο», «εξειδικευμένο» (με βάση τις «οδηγίες» της mRNA πειρατείας) σύστημα, ανίκανο να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Κι έτσι, καθάρματα του είδους Drosten, νοιώθουν πλέον την άνεση να θεωρήσουν την λέξη «ανοσία» επικίνδυνη, και να την αντικαταστήσουν με μια πολύ πιο βολική και ελαστική: «προστασία»! Όχι ανοσία (αγέλης) σαν ζωϊκή δυνατότητα, αλλά προστασία (αγέλης) που παρέχεται, προφανώς, από «προστάτες»… υπό τους όρους τους.

Comments are closed.