Αυτή κι αν είναι «αποτελεσματικότητα»!!

Πέμπτη 31 Μάρτη>> Γράφαμε την περασμένη Δευτέρα, προβάλλοντας τις σημερινές δημοσιεύσεις: …Ο πόλεμος στην ουκρανία διαμορφώνει την δυτική κατά κύριο λόγο καθεστωτική δημοσιότητα («κοινωνία του θεάματος» – ε;), όχι όμως τις τακτικές του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και των αφεντικών του. Κι αν έχει «κουκουλωθεί» κάτι, δεν είναι η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία, η οποία έτσι κι αλλιώς συγκεντρώνει δυνάμεις για να περάσει στην επόμενη φάση, την φάση της «κανονικότητας», αλλά οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για την φονικότητα της γενετικής μηχανικής, των mRNA πλατφορμών…

Συμβαίνει κάτι που αποκρύβεται σχετικά με την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία και, ειδικά, το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα, κάτι που αποσιωπάται σκόπιμα; Ναι: η καταστροφική «λειτουργία» της γενετικής μηχανικής και της αποικιοποίησης του ανθρώπινου ανοσοποιητικού είναι όλο και πιο ξεκάθαρη∙ πέρα απ’ τις δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένων και τις εκατοντάδες χιλιάδες σακατεμένων. Σε μια σειρά κρατών με πολύ μεγάλα ποσοστά «δισ- και τρισ-εμβολιασμένων» η σαφώς ήπια εκδοχή Ο «θερίζει», ακριβώς εκείνους κι εκείνες των οποίων το ανοσοποιητικό έχει χακαριστεί.

Πρώτο παράδειγμα, χαρακτηριστικό σε βαθμό κακουργήματος, η νότια κορέα (πληθυσμός: 51,8 εκατομύρια). Στα κράτη με πληθυσμό πάνω από 10 εκατομμύρια η νότια κορέα είναι το τρίτο κατά σειρά πιο πλατφορμιασμένο, με ποσοστό (2 δόσεων) 86% στο σύνολο του πληθυσμού / 93% στους ηλικιωμένους πάνω από 18∙ 94%∙ 63% να έχουν κάνει / υποστεί την «3η δόση», 78% στους ηλικιωμένους. Η γενετική μηχανική που βγάζει τα τρελά της κέρδη στην επικράτεια της Σεούλ είναι των pfizer/biontech, moderna και astrazeneca. (Όλα τα στοιχεία και οι πίνακες είναι απ’ το worldmeter).

Όπως κι αν μετράει το καθεστώς στη Σεούλ τους θανάτους που χρεώνει στον τσαχπίνη, απ’ τον Δεκέμβρη του 2021 (οι «δύο δόσεις» έχουν ολοκληρωθεί) και μετά, με την «τρίτη δόση» στο μπράτσο, o πιο πάνω πίνακας είναι το λιγότερο αποκαλυπτικός. Από ένα μέγιστο 40 θανάτων στις 29 Δεκέμβρη του 2020, και ύστερα από ένα σχεδόν χρόνο μαζικών διπλών πλατφορμιασμών (και άγνωστου αριθμού «παράπλευρων» δολοφονιών…), οι 40 θάνατοι καταμετρούνται ξανά στις 26 Νοέμβρη του 2021… Και ύστερα το πράγμα ξεφεύγει εντελώς, με τους θανάτους (διπλο- και τριπλο-πλατφορμιασμένων) να φτάνουν του 429 στις 17 Μάρτη του 2022 και 470 μια βδομάδα μετά, στις 24 Μάρτη.

Μήπως υπάρχει κάποια άγνωστη νοτιοκορεατική «ιδιαιτερότητα»; Καθόλου! Να και μερικά παραδείγματα ακόμα (απ’ αυτά για τα οποία έχει πέσει σιωπητήριο).


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.