Ο επόμενος γύρος

Πέμπτη 31 Μάρτη>> Εν τω μεταξύ οι φαρμακομαφίες, ενθουσιασμένες απ’ την τρομοκρατική επιβολή των mRNA πλατφορμών γενετικής μηχανικής ως «εμβολίων» (πόρκα άγνοια και αδιαφορία!!!), έχουν ξεκινήσει την επόμενη επίθεσή τους στο ανοσοποιητικό, αυτή τη φορά με πολιορκητικό κριό … την γρίπη. Θυμάστε τον πρόεδρο της γερμανικής φαρμακομαφίας bayer Stefan Oelrich και το τι έλεγε τον Οκτώβρη του 2021; (Αν όχι κακώς! Μπορείτε να επανορθώσετε ανατρέχοντας στο αρχείο της ασταμάτητης μηχανής, στο «Σας εξαπάτησαν – έτσι απλά και καθαρά! στις 16 Νοέμβρη 2021, και ακόμα πιο πλούσια στο «Όταν καταλάβεις το νόημα που είχε η ζωή σου…» στις 23 Νοέμβρη 2021…) Για χάρη του τωρινού σχολίου μεταφέρουμε τα λεγόμενά του:

Εμείς λοιπόν κάνουμε αυτό το άλμα, εμείς ως εταιρεία, η Bayer, προς τις κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες που, κατά την γνώμη μου, είναι από τα παραδείγματα τα οποία θα κάνουν την διαφορά, καθώς προχωράμε. Τα εμβόλια mRNA είναι παραδείγματα κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας. Αν είχαμε ρωτήσει δημόσια, πριν δυο χρόνια: «είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία, μέσω εμβολιασμού, στο σώμα σας;», θα είχαμε μια άρνηση της τάξης του 95%. Νομίζω ότι αυτή η πανδημία έχει «ανοίξει τα μάτια» πολλών ανθρώπων σε καινοτομίες, που στο παρελθόν δεν θα ήταν εφικτές.

Πράγματι, «άνοιξαν τα μάτια» πολλών ceo φαρμακομαφιών!! Των υποτελεών τα μάτια έμειναν ερμητικά κλειστά…  Να λοιπόν η μεγάλη επερχόμενη μπίζνα (και ο μεγάλος συνωστισμός των φαρμακομαφιόζων) σε σχέση με τις mRNA πλατφόρμες κατά της γρίπης, όπως παρουσιάστηκε διθυραμβικά στις 11 Οκτώβρη του 2021 στην καθώς πρέπει επιθεώρηση nature:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.