Κοπεγχάγη

Δευτέρα 7 Φλεβάρη>> Το κράτος της αυτού εξοχότητας βασίλισσας της δανίας Margrethe νο 2 αποσύρει όλα τα υγιεινιστικά (δηλαδή πειθαρχικά) «μέτρα»… Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει τους τελευταίους μήνες∙ η προηγούμενη ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2021. Αυτή τώρα δείχνει να είναι οριστική (αν και ποτέ μη λες ποτέ).

Οι εντόπιοι δημαγωγοί όταν αναφέρονται στην περίπτωση της δανιμαρκίας έχουν έτοιμη την «εξήγηση» για την απόσυρση των απαγορεύσεων: έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 100% οι δανοί λένε… Ψέματα, όπως πάντα! Το ποσοστό όσων κάνει δύο δόσεις πλατφορμιασμού είναι 81,2% – και την τρίτη δόση την έχει κάνει το 61,4% (επίσημα στοιχεία στις 2 Φλεβάρη). Για να το πούμε απλά, σχεδόν το 39% των δανών θεωρείται πια «ανεμβολίαστο», είτε επειδή δεν έδωσαν καθόλου μπράτσο, είτε επειδή αρνήθηκαν τα booster παραμύθια.

Το ενδιαφέρον ωστόσο βρίσκεται αλλού. Οι δυο από κάτω πίνακες δείχνουν την κατάσταση στη δανία είτε των «κρουσμάτων» (πάνω πίνακας) είτε των «θανάτων που αποδίδονται στον τσαχπίνη» – ως τις 3 Φλεβάρη (τα στοιχεία απ’ το worldmeters).

Όπως είναι ξεκάθαρο όλα τα «επιχειρήματα» πάνω στα οποία στήθηκε η τρομοεκστρατεία, τα πραξικοπήματα, οι απαγορεύσεις, οι απειλές, οι εκβιασμοί, ισχύουν στην επικράτεια του βασιλείου πολύ περισσότερο από ποτέ ως τώρα (σε ότι αφορά τα “positive” τεστ) και σε μεγάλο βαθμό (σε ότι αφορά το δανέζικο θανατόμετρο) – παρά το 81,2% των δύο δόσεων ή το 61,4% των τριών. Με άλλα λόγια στην Κοπεγχάγη υπάρχει κάθε τι που θα σκηνοθετούσε το «φονικό τρίτο κύμα», ρίχνοντας άφθονο λάδι στα γρανάζια ενός ακόμα «κύματος» τρομοεκστρατείας – σε βάρος, όμως, της “αποτελεσματικότητας” των πλατφορμών.

Κι όμως! Το γκουβέρνο εκεί κάνει το ακριβώς αντίθετο, και μάλιστα με την υποστηρίξη των 2 στους 3 υπηκόους του! Πρόκειται, σαφέστατα, για μια πολιτική απόφαση σε πλήρη αντίθεση με τις εξίσου πολιτικές αποφάσεις που είχαν προηγηθεί. Μια μόνο εξήγηση μπορούμε να υποθέσουμε: ακόμα και το δανέζικο γκουβέρνο βαρέθηκε τα ψέματα και τα παραμύθια που το ίδιο αξιοποίησε επί δυο χρόνια! Δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλο τους καταναγκαστικούς πλατφορμιασμούς, αφού ακόμα και οι σύριγγες το ξέρουν: πρόκειται για μια δολοφονική απάτη!

Πολύ απλά: οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, η δήθεν «αποτελεσματικότητα» και η δήθεν «ασφάλεια» τους βούλιαξαν!! Στη δανία-του-βορρά βέβαια∙ όχι σ’ εκείνην του νότου…

Comments are closed.