Έχουν αρχίσει να πηδάνε απ’ το πλοίο;

Δευτέρα 7 Φλεβάρη>> Το John Hopkins University είναι παραμάγαζο της cia. Έχει παίξει τον βρώμικο ρόλο του σ’ όλες τις «ασκήσεις θανάτου» ως το 2019, και ήταν καθοριστικό στην υγιεινιστική τρομοεκστρατεία, απ’ το 2020 και μετά.

Μας προκαλεί εντύπωση και ενδιαφέρον λοιπόν ότι δημοσίευσε μια μετα-έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι «… ενώ τα lockdowns είχαν από ασήμαντη έως καθόλου θετική επίδραση στην δημόσια υγεία, προκάλεσαν σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές ζημιές εκεί που επιβλήθηκαν…»

Τίιιιιι; Δεν ήταν τα πραξικοπήματα, οι καθολικές απαγορεύσεις, οι μαζικές κατ’ οίκον φυλακίσεις η «σωτηρία των λαών» (μέχρι να βγουν οι λαιμητόμοι των πλατφορμών γενετικής μηχανικής); Τίιιι;;; Τόσοι τίμιοι και αγνοί caradinieroi υπερασπίστηκαν ένα καθαρό έγκλημα; Κι όμως! Ένα απ’ τα μαγαζιά που προώθησαν αυτό το έγκλημα τους αδειάζει τώρα αυτούς τους εύπιστους, με μια μεγάλη «έρευνα πάνω στις έρευνες» που αποδεικνύει ότι:

…. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα lockdowns στην Ευρώπη και στις Ηπα μείωσαν την θνησιμότητα της covid-19 μόνο κατά 0,2% κατά μέσο όρο…

Για να γίνουν τα συμπεράσματα ακόμα χειρότερα: οι μαζικές κατ’ οίκον φυλακίσεις (σύμφωνα με την ίδια μετα-έρευνα) μείωσαν την θνησιμότητα κατά 2,9% κατά μέσο όρο, ενώ άλλα μέτρα του είδους «μάσκες», κλείσιμο σχολείων, κλείσιμο συνόρων, κλπ δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Απ’ την άλλη μεριά οι καταστροφές κάθε είδους που προκάλεσαν (απ’ την σημαντική αύξηση των αυτοκτονιών και της ενδο-οικογενειακής βίας ως τους θανάτους από καρκίνους, καρδιακά, ως τις μαζικές καταθλίψεις και την θεαματική αύξηση στη χρήση ναρκωτικών…) είναι, ίσως, ανυπολόγιστες.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.