Τα στοιχεία του εγκλήματος

Δευτέρα 10 Γενάρη>> Η «καναδική συμμαχία φροντίδας για την covid» (canadian covid care alliance / CCCalliance) είναι μια ένωση καναδών γιατρών, μέλος μιας παγκόσμιας ιατρικής συνεργασίας που ασχολείται με την αναζήτηση προσιτών και αποτελεσματικών θεραπειών εκτός του φαρμακοβιομηχανικού mainstream, θεραπειών που να μπορούν να υιοθετηθούν απ’ τις κοινωνίες χωρίς εξαρτήσεις απ’ τα συμφέροντα της βιομηχανίας της υγείας.

Τέτοιου είδους ιατρικές πρωτοβουλίες για την έγκαιρη αντιμετώπιση των όποιων σοβαρών παρενεργειών απ’ τον Sars-Cov-2 έξω από (και ενάντια στην) υγιειονομική τρομοεκστρατεία, εκδηλώθηκαν σε πολλές περιοχές του κόσμου («ευτυχώς» όχι στα μέρη μας!!) ήδη απ’ τις αρχές του 2020. Με ιδιαίτερη επιτυχία «κάτω απ’ τα ραντάρ» των καθεστώτων, τόσο στη φροντίδα όσων είχαν ανάγκη, όσο και στη συναισθηματική τους αποφόρτιση. Εννοείται πως η συμβολή αυτών των πρωτοβουλιών όχι μόνο στη μείωση των θανάτων αλλά και στην αντοχή των δημόσιων συστημάτων υγείας ήταν σημαντική: όσο λιγότεροι / ες φτάνουν στα νοσοκομεία τόσο το καλύτερο. (Το μαξιμαλιστικό “περισσότερες ΜΕΘ – ΜΕΘ παντού!” είναι λάθος απάντηση σε στημένη ερώτηση…)

Η CCCalliance μελέτησε και επεξεργάστηκε τα στοιχεία που η φαρμακομαφία pfizer έχει δώσει στο παραμάγαζό της (τον FDA) (αυτά τα λίγα που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα…)∙ στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματική παραχάραξη της αλήθειας σ’ ότι αφορά της πλατφόρμες γενετικής μηχανικής. Κατέθεσε μια έκθεση, την οποία μετέτρεψε και σε video.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.