Το «σκάτωμα», ο βασιλιάς, η αυλή του: smoking guns….

Ενάντια στο κεφάλαιο και στον κοινωνικό έλεγχο

Θα σκατώσουμε τον Μακρόν

Δευτέρα 10 Γενάρη>> Το είπε: μισεί τους «ανεμβολίαστους» και θέλει να τους βγάλει την ψυχή… Κυριολεκτικά: θέλει να τους σκατώσει. Μια αυθεντική σχέση εξουσίας / κυριαρχίας, μ’ όλο της το άντερο∙ όχι αστεία! Οι υπηρεσίες του παλατιού τα μπέρδεψαν βέβαια λίγο, το timing της ανακοίνωσης των ονείρων του βασιλιά δεν ήταν το σωστό… Αλλά ποιος θα τα θυμάται αυτά αύριο; Ο βασιλιάς γαλλίας και πάσης ευρώπης Macron πορεύεται προς τις εκλογές έχοντας φορτώσει στην καρότσα του σαν μπάζα το 10% των υπηκόων του (τόσοι είναι οι αξιομίσητοι «ανεμβολιασμένοι» στη γαλλία) – και νοιώθει υπέροχα…

Γιατί τέτοια παλατιανή καούρα για τόσους λίγους, και μάλιστα σε μια φάση όπου η Ο εμφανίζεται σαν η υγιειονομική έξοδος μέσω της παράκαμψης των αποτυχημένων (αλλά πάντα φονικών) πλατφορμών γενετικής μηχανικής; Επειδή, ακριβώς, είναι σοβαρή η πιθανότητα να είναι τέτοια η έξοδος – λέμε. Ίσως να μην υπάρχει πια πολύς χρόνος για να εξαφανιστούν τα ίχνη του γενετικού εγκλήματος, να εξαφανιστούν δηλαδή (ή να γίνουν ασήμαντη μειονότητα)  όσοι κι όσες διατηρούν ακόμα το φυσικό ανοσοποιητικό τους σύστημα και, άρα, λειτουργούν σαν μέτρο σύγκρισης τόσο της «αποτελεσματικότητας» όσο και της ασφάλειας της γενετικής μηχανικής. Οιονεί placebo group

Λίγες μέρες πριν την εκδήλωση της βασιλικής λύσσας, ο γάλλος υπουργός υγείας Olivier Veran βρέθηκε συνεντευξιαζόμενος μπροστά σε μια απλή ερώτηση: Θα εμβολιαζόμαστε στη γαλλία με το novavax; Το novavax, 5ο κατά σειρά με έγκριση απ’ τον ΕΜΑ, δεν είναι mRNA ούτε vector DNA. Είναι πρωτεϊνικό, κάτι που το τοποθετεί τυπικά στην παλιά γενιά των εμβολίων: τέτοιου τύπου (και το πρώτο που φτιάχτηκε ιστορικά) ήταν το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β. Το novavax εισάγει κατευθείαν την S πρωτεϊνη του τσαχπίνη αντί να χακάρει τα ανθρώπινα κύτταρα αναγκάζοντάς τα να γίνουν νοσογόνα, όπως κάνουν οι mRNA και DNA πλατφόρμες. Η εισαγωγή γίνεται μέσω πατενταρισμένων νανολιπιδίων που έχουν βαπτιστεί απ’ την novavax με το εντυπωσιακό (και καθόλου καθησυχαστικό!) όνομα Matrix-M… (Οπωσδήποτε οι βιοτεχνολογίες είναι παρούσες, αλλά τουλάχιστον δεν επεμβαίνουν στη φυσική ανθρώπινη λειτουργία: η εμβολιαζόμενη S πρωτεϊνη παράγεται μαζικά / εργοστασιακά μέσω γενετικού DNA ανασυνδυασμού συγκεκριμένων κυττάρων ενός εντόμου).

Με δεδομένη την επίσημη έγκρισή του στην ευρώπη η δημοσιογραφική ερώτηση στον υπουργό είχε το νόημα «θα χρησιμοποιηθεί στη γαλλία αυτό το εμβόλιο που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό απ’ τους ‘ανεμβολίαστους’;»

Αποφασιστικός ο μασκοφορεμένος υπουργός απάντησε αυτό:

… Εμβολιάζουμε με mRNA, ειλικρινά είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό έχουμε μέχρι στιγμής… Απάντηση πλασιέ, που θα έπρεπε να διαβαστεί ως fuck οτιδήποτε δεν είναι γενετική μηχανική επέμβαση στο είδος μας!! (Κάτι ανάλογο με την ομολογία του κυρ Μαργαρίτη Σχοινά ότι «έχουμε εγκεκριμένες θεραπείες αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε γιατί σπρώχνουμε πλατφόρμες»).

Η ομολογία του πλασιέ γάλλου υπουργού υγείας φωτίζει το μίσος του βασιλιά (εννοημένου, απλά, σαν διαχειριστή)∙ και, πρακτικά, τον πυρήνα της υγιειονομικής τρομοεκστρατείας. Το παρανοϊκό κρεσέντο των κρουσματόμετρων της Ο και η προσπάθεια να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος δύο χρόνων ως την τελευταία στιγμή, μεταφράζεται σε θεσμικό και σε «πολιτικό» ντελίριο.

Και σε σαμποτάζ.

(φωτογραφία πάνω: αν και το καναδικό κράτος είχε συμφωνήσει από πέρυσι να χρηματοδοτήσει την κατασκευή εργοστασίου για την παραγωγή του novavax, και παρότι η κατασκευή ολοκληρώθηκε απ’ το περασμένο καλοκαίρι (2021) στα περίχωρα του Μόντρεαλ, δεν το έχει εγκρίνει ακόμα…

Αλλά κι αν το εγκρίνει «δεν χρειάζεται πια… Έχουμε πολλές δόσεις pfizer και moderna για όλους τους καναδούς»…  Όπως θα έλεγε προφανώς ο καναδός υπ.υγ. …Εδώ σας πλατφορμιάζουμε με mRNA, it‘s O.K. για ‘μας….)

Comments are closed.