Του αγίου πνεύματος της εξουσίας – ανήμερα…

Δευτέρα 21 Ιούνη>> Η ευρωπαϊκή νομοθεσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ από το 2001 την «απελευθέρωση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον, στη φύση», άρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ οτιδήποτε γενετικά μεταλλαγμένο εκτός εργαστηρίων ή γενικά ελεγχόμενης «κινητικότητας». Γιατί η καλή ευρωπαϊκή νομοθεσία είχε θεσπίσει τέτοια αυτηρή απαγόρευση; Επειδή ήταν, είναι και θα είναι για πάντα άγνωστο το τι σημαίνει για την έμβια αλληλουχία στον πλανήτη μας (την σχέση, δηλαδή, μεταξύ του συνόλου των ζωντανών οργανισμών) το να κατασκευάζεται ένας οργανισμός – χίμαιρα. Φυσικά όλα τα επιστημονικά παπαγαλάκια των βιοτεχνολογικών εταιρειών / μαφιών, εδώ και δεκαετίες, υποστηρίζουν (εντελώς «επιστημονικά») ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Και ότι όσοι έχουν αντιρρήσεις (συμπεριλαμβανόμενης της ε.ε.) είναι «αρνητές», «αντιεπιστημονικοί», «τρελοί», κλπ. Τα γνωστά…

Εννοείται ότι υπάρχει επιπλέον και το τεράστιο (οικονομικά, πολιτικά, ηθικά) ζήτημα της ιδιοκτησίας επί των μεταλλάξεων. Οι «πατέντες». Αλλά γι’ αυτό μια άλλη φορά, ώστε να έχουμε χώρο.

Στα μέσα του περασμένου Ιούλη λοιπόν τα πολιτικά όργανα της ε.ε. («συμβούλιο», ευρωκοινοβούλιο) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ επιτρέποντας την απελευθέρωση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών (με σύριγγες…) όχι γενικά κι αόριστα στη φύση αλλά γενικά και στοχευμένα σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπινα κορμιά. Και είπαν ότι το έκαναν λόγω «έκτακτης ανάγκης». Χωρίς να απαιτήσουν (πάντα λόγω «έκτακτης ανάγκης»…) την κατασκευή συμβατικών εμβολίων, «παλαιάς τεχνολογίας».

Με απλά λόγια η απόφαση που πήραν ήταν στημένη! Καμμία ανάγκη δεν υπήρχε για να αποφασίσουν την απελευθέρωση GMOs στα ανθρώπινα σώματα – υπήρχαν πολλές άλλες λύσεις, πολύ πιο ασφαλείς απ’ το όργιο της γενετικής μηχανικής. Καμμία ανάγκη υγείας δεν υπήρχε ώστε να «παγώσει» η πιο ισχυρή νομοθεσία κατά των μεταλλαγμένων στον πλανήτη – όπως λένε εκείνοι που την μισούν. Άλλες ανάγκες; Ναι, τέτοιες υπήρχαν.

Ελπίζουμε ότι δεν ξαφνιαστείτε αν μάθετε ότι τα όργανα της ε.ε. ετοιμάζονται να καταργήσουν για πάντα τη νομοθεσία κατά των GMOs (ίσως μέσα στους λίγους επόμενους μήνες) με το επιχείρημα «δεν πρέπει να μείνουμε πίσω τεχνολογικά»… Και ότι, άρα, βρήκαν ευκαιρία για να επιβάλλουν την απελευθέρωση (των GMOs και των πολλαπλών επιχειρηματικών κερδών) επάνω μας με σημαία τον τσαχπίνη, έτσι ώστε στο τέλος να πουν (οι δημαγωγοί τους) «καλά, κουβαλάτε τις μεταλλάξεις μέσα σας και φοβόσαστε να τις φάτε σε new food;». Ήδη στη βρετανία η παρέλαση με σημαία «τα γενετικά μεταλλαγμένα είναι καλύτερα» έχει ξεκινήσει νομοθετικά

Λοιπόν: στη ζούλα, πέρα απ’ όσα ξέραμε ως τώρα, η επιβολή της γενετικής μηχανικής ως «εμβολιαστικής αναγκαιότητας» σημαδεύει ένα τεράστιο σημείο στροφής για την ε.ε. με πολύ περισσότερες προεκτάσεις – και καμμία απ’ αυτές ευοίωνη. (Θα χρειαστεί να επανέλθουμε).

Ό,τι και να κάνατε / κάναμε στα μέσα του περασμένου Ιούλη, το καλοκαίρι του 2020, τα «όργανα» της ε.ε., έχοντας πλήρη γνώση και επίγνωση του τι κάνουν, κατάργησαν μια στρατηγικής σημασίας νομοθεσία που εμποδίζει το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα να «αναπτυχθεί» – και σας / μας το έκρυψαν! Σας / μας (εμάς εδώ όχι…) εξαπάτησαν!!! Στεγνά και καθαρά… Είναι ύπουλος δόλος: κεντρικό ζήτημα στην προηγούμενη απαγόρευση ήταν η «γνώση των καταναλωτών» ότι το τάδε ή το δείνα τρόφιμο έχει συστατικά από μεταλλάξεις. (Είναι η δεύτερη στρατηγικής σημασίας νομοθεσία που καταργείται, στα μουλωχτά. Η άλλη είναι η GDPR. Φυσικά θα “μνημονεύονται” πότε εδώ και πότε εκεί…. σαν την γαλλική επανάσταση ας πούμε…)

Σας / μας έφτυσαν στα μούτρα λοιπόν, λέγοντας «Δεν πάτε να γαμηθείτε κι εσείς και οι ανησυχίες σας για τις μεταλλάξεις; Θα σας τις κάνουμε υποδόρειες». Κι αυτό το έκαναν κρυφά, δόλια, στο σκοτάδι· αν και, για τυπικούς λόγους, όλες οι αποφάσεις των «οργάνων», άρα κι αυτές, δημοσιοποιούνται. Ποιός ασχολείται όμως εκτός από κάτι περιθωριακούς σαν εμάς;

Κάποιοι (ίσως εγκάθετοι ίσως αφελείς) θα ρωτήσουν: εντάξει, οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής προωθούν GMOs στο σώμα, στο αίμα, στα όργανά μας… Σημαίνει όμως αυτό ότι μεταλλάσσονται και τα δικά μας κύτταρα; Συγγνώμη, αλλά η ερώτηση είναι επιεικώς ηλίθια. Όποιος θέλει έντιμη απάντηση ας δει τους (ως τώρα) 15.000 δολοφονημένους απ’ τις πλατφόρμες και τους τουλάχιστον 1,5 μύριο με λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές βλάβες εξαιτίας τους στην ευρώπη, μέσα σε ελάχιστους μήνες· αρκετοί λένε ότι τα πραγματικά θύματα είναι δεκαπλάσια. Αυτή είναι η αντίδραση της φύσης των ανθρώπινων σωμάτων στην εισβολή GMOs!!! Μια καταστροφή χωρίς προηγούμενο στο όνομα «θεραπείας»!… Αν αυτές οι εκατόμβες δεν είναι Η απάντηση, τι άλλο περιμένει κανείς να διαβάσει εδώ;

Αν ο συνδυασμός «απελευθέρωσης» και απόκρυψης / εξαπάτησης· αν η τρομοκρατία, ο ψυχολογικός πόλεμος, οι εκβιασμοί, οι έκτακτες νομοθεσίες, όλα όσα επιστρατεύτηκαν για να επιτρέψουν αυτόν τον συνδυασμό εισβολής των GMOs στα ανθρώπινα σώματα και απόκρυψης / εξαπάτησης για το τι συμβαίνει· αν όλα αυτά δεν συνιστούν ωμό πόλεμο κατά των αιχμάλωτων υπηκόων και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τότε τι συνιστούν;

Κάποιοι άλλοι, ίδιας διανοητικής κατάστασης, θα επιμείνουν: ναι, αυτά μπορεί να ισχύουν για τις vector πλατφόρμες της astrazeneca ή του sputnik· δεν ισχύουν όμως για τις mRNA πλατφόρμες της pfizer/bionteck και της moderna… Αν έκαναν κοπάνα απ’ την βιολογία του σχολείου και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι είναι ένα κύτταρο τι να κάνουμε; Ας αναζητήσουν, τουλάχιστον, τους δολοφονημένους και τους σακατεμένους συγκεκριμένα απ’ αυτές τις δύο εταιρείες… Ή ας ξαναδούν το video με τον Velot… (Όλο το σχόλιο στο Τα κλειδιά του εφιάλτη 1, 19 Απρίλη – μόνο το video εδώ).

Συνένοχοι στα πιο πάνω είναι οι πάντες ανάμεσα στις πολιτικές βιτρίνες· όλα τα κόμματα έχουν ευρωβουλευτές και ξέρουν για την ψηφοφορία / απόφαση της 10ης Ιούλη του 2020… Είναι, φυσικά, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις – the counsil… Είναι όλα τα λαμόγια της δημαγωγίας, είτε πληρώνονται είτε όχι· και κάθε ένας «ειδικός», απ’ τους «αριστερούς» αιματολόγους των Παρισίων και τους πασόκους των μπίζνες υγείας του Λονδίνου, ως τα “τρομερά παιδιά” του MIT και τους «δεξιούς» ιερείς της πάλαι ποτέ προσευχής των 6.00 – γιατί κι αυτοί γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται… Κι αν δεν ξέρουν, αν τολμήσουν να κλαψουρίσουν «α, συγγνώμη, δεν ήξερα», ας σκίσουν τα πτυχία τους και ας πάνε να σπάνε εθελοντικά πέτρες. Τουλάχιστον θα έχουν μια κάποια κοινωνική χρησιμότητα: θα φτιάχνουν άμμο για καινούργιες παραλίες!

Συνένοχες είναι και οι διάφορες «περσόνες», influencers και τα λοιπά σκατά των αντιsocial media, άσχετα με την ιδεολογία και το παρελθόν που επικαλούνται. Νάρκισσοι και ΣούπερΕγώ που απειλούν, ελεεινολογούν, αφοδεύουν στα πληκτρολόγιά τους, σαν γνήσιοι «στρατιώτες» και «δεκανείς» του πολέμου που πάσχουν από φονική ακράτια… Είναι συνένοχες όλες αυτές οι «προσωπικότητες» επειδή από αδιαφορία, αμέλεια ή έπαρση δεν φρόντισαν να πληροφορηθούν έγκαιρα και σωστά αυτά που θα έπρεπε· και επειδή κάνουν ό,τι μπορούν για να δράσουν σαν «πέμπτη φάλαγγα».

(Και οι «πράσινοι»; Αυτοί δεν είναι εναντίον των γενετικών μεταλλάξεων; Δεν θα έπρεπε να έχουν εκπέμψει όλα τα S.O.S.; Ααααααα…. Επ’ αυτού με άλλη ευκαιρία…)

Comments are closed.