Αυτοί ξέρουν (2)

Δευτέρα 21 Ιούνη>> Το πιο κάτω είναι screenshot από άλλο επίσημο έγγραφο. Αυτό αφορά το «συμβούλιο», δηλαδή το μάζεμα των κεντρικών πολιτικών βιτρινών της ε.ε.. Προσέξτε και πάλι την ημερομηνία: 14 Ιούλη 2020. (Δεν ρωτάμε τι κάνατε τις μέρες που αποφασιζόταν η «μοίρα» μας / σας…. Δεν έχει σημασία…). Ο τονισμός δικός μας.

Σήμερα το Συμβούλιο υιοθέτησε έναν κανονισμό που έχει στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός εμβολίου κατά της covid-19 στην Ε.Ε. Η απόφαση προνοεί για μια προσωρινή παρέκκλιση για λογαριασμό κλινικών δοκιμών με τέτοια εμβόλια απ’ την ισχύουσα νομοθεσία για τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που προβλέπεται στην Ε.Ε. για την ηθελημένη απελευθέρωση στο περιβάλλον και την ελεγχόμενη χρήση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών (GMOs). Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι αυτή η προσωρινή παρέκκλιση ισχύει επίσης όταν τα κράτη μέλη επιτρέπουν ιατρικά προϊόντα που περιέχουν ή συνίστανται από GMOs με σκοπό την θεραπεία ή την πρόληψη της covid-19 ώστε να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες κατ’ εξαίρεσην και επείγουσες καταστάσεις όπως αυτές ορίζονται απ’ την φαρμακευτική νομοθεσία. Οι περιβαλοντικές συνέπειες των ιατρικών προϊόντων (συμπεριλαμβανόμων των εμβολίων) που περιέχουν ή συνίστανται από GMOs και προορίζονται να θεραπεύσουν ή να προλάβουν την covid-19 θα παραμείνουν τμήμα της διαδικασίας έγκρισης της πρόσβασής τους στην αγορά, με σεβασμό στις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος που έχουν οριστεί στη νομοθεσία για τους GMOs

Τι λέει στο συμβούλιο; Ότι αποφασίζει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ (ουσιαστικά) την ευρωπαϊκή νομοθεσία που απαγορεύει τους γενετικά τροποποιημένους / μεταλλαγμένους οργανισμούς για ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ σε «εμβόλια ή θεραπείες» που «περιέχουν ή αποτελούνται» από γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς – για το καλό του κόσμου φυσικά.

Λέτε να μην ήξεραν τι κάνουν; Ήξεραν και παραήξεραν!!!

Comments are closed.