Αυτοί ξέρουν (1)

Δευτέρα 21 Ιούνη>> Το πιο κάτω είναι screenshot από επίσημο έγγραφο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Κατ’ αρχήν προσέξτε την ημερομηνία. 10 Ιούλη 2020. Τι κάνατε εκείνη την ημέρα; (Τι σημασία μπορεί να έχει;)

Για την διευκόλυνσή σας μεταφράζουμε τα τονισμένα με κίτρινο φόντο σημεία· με τον δικό μας τονισμό.

Για την διευκόλυνση της ανάπτυξης, της έγκρισης και της ασφάλειας εμβολίων covid-19 οι ευρωβουλευτές σήμερα υιοθέτησαν μια προσωρινή παρέκκλιση συγκεκριμένων νόμων για τις κλινικές δοκιμές.

Το κοινοβούλιο σήμερα υιοθέτησε ένα νέο κανονισμό με 505 ψήφους (υπέρ) προς 67 (κατά) και 109 απουσίες, μέσω της επείγουσας διαδικασίας που θα επιτρέψει σε εμβόλια και θεραπείες covid-19 να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού και ασφαλούς εμβολίου ενάντια στον ιό είναι η πιο πιθανή μόνιμη λύση για να σταματήσει η πανδημία. Γι’ αυτό το σκοπό η Επιτροπή πρότεινε μια ευρωπαϊκή εμβολιαστική στρατηγική για την covid-19, συμπεριλαμβανόμενης μιας προσωρινής και στενά σχετικής με την covid-19 παρέκκλισης συγκεκριμένων κανόνων για τις κλινικές δοκιμές.

Μερικά εμβόλια και θεραπείες covid-19 που βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη μπορούν να οριστούν σαν γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (GMOs) και κατά συνέπεια καλύπτονται απ’ τις οδηγίες της ΕΕ για τους GMOs. Δεδομένου ότι οι εθνικές νομοθεσίες σχετικά με τους περιβαλλοντικούς κινδύνους από ιατρικά προϊόντα που περιέχουν ή αποτελούνται από GMOs ποικίλουν αξιοσημείωτα μεταξύ των κρατών μελών, μια χαλάρωση αυτών των κανόνων απαιτείται για να αποφευχθεί σημαντική καθυστέρηση για σωτήρια εμβόλια και θεραπείες.

Τι λέει το ευρωκοινοβούλιο; Ότι 505 + 67* + 109* ευρωβουλευτές στις 10 Ιούλη του 2020 συμμετείχαν στην “παρέκκλιση”, ΑΚΥΡΩΣΗ (ουσιαστικά) της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που απαγορεύει τους γενετικά τροποποιημένους / μεταλλαγμένους οργανισμούς, για ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟ σε «εμβόλια ή θεραπείες» που «περιέχουν ή αποτελούνται» από γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς – για το καλό του κόσμου φυσικά.

Λέτε να μην ήξεραν τι κάνουν; Ήξεραν και παραήξεραν!!!

(* Συμπεριλαμβάνουμε τους διαφωνούντες και τους απέχοντες αφού δεν γύρισαν τον κόσμο ανάποδα…)

Comments are closed.