Δεν είναι απλά μια κάνη που καπνίζει…

Δευτέρα 21 Ιούνη>> Θυμάστε αυτήν την αφίσα; Μπορεί ναι, μπορεί όχι – ποιος θυμάται τι πια;

Τοιχοκολλήθηκε στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, σε λίγες εκατοντάδες αντίτυπα. Τόσα όσα αντέχει να πληρώσει η εργατική μας τσέπη.

Προκάλεσε έναν σάλο μάλλον δυσανάλογο της πολιτικής μας δύναμης. Λαγωνικά των mainstream media (κανάλια, εφημερίδες…) αλλά και τα παρόμοια του κυβερνο-οχετού των αντιsocial media άρχισαν να κτυπιούνται για την “διασπορά ψευδών ειδήσεων”…. Ζήτησαν «παρέμβαση του εισαγγελέα»… Αναρωτήθηκαν «πού είναι η αστυνομία;»… Κάποιοι μάλιστα πρόλαβαν να χαρούν που επιτέλους οι αρχές θα μας «τελειώσουν»….

Τόσο πριν όσο και μετά την κυκλοφορία αυτής της αφίσας απ’ αυτές εδώ τις γραμμές είχαμε δώσει, όπως έπρεπε να κάνουμε, όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις για το ότι τα λεγόμενα «εμβόλια» είναι οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ αυτό· με μόνη ομοιότητα την σύριγγα. Στοιχεία και αποδείξεις προερχόμενα όχι απ’ τον magic mirror κάποιου ιδεολογικού ναρκισισμού, αλλά απ’ τις ίδιες τις κατασκευάστριες φαρμακομαφίες, τον μιλιταριστικό τεχνολογικό βραχίονα των ηπα (DARPA), κλπ… Προερχόμενα κυρίως απ’ αυτό το ξεχασμένο, καταραμένο, ντεμοντέ, περιθωριακό κι ανόσιο πράγμα που λέγεται αντικαπιταλιστική, αντικρατική, εργατική έρευνα και κριτική.

Ήρθε τώρα η ώρα για να καταθέσουμε 2 ακόμα αποδείξεις – μεγάλου ειδικού βάρους. Δεν είναι μόνο αποδείξεις του ότι έχουμε απόλυτο δίκιο όταν μιλάμε για πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης των κυττάρων. Είναι, κυρίως, αποδείξεις ότι τα αφεντικά, οι πολιτικές βιτρίνες τους, ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, το ξέρουν αυτό! Και το κρύβουν!

Είναι αποδείξεις που δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση!!

Comments are closed.