Το «ψητό», με διάφορες έννοιες 1

Κυριακή 7 Φλεβάρη. Ο καθηγητής παθολογίας, έρευνας, πολιτικής υγείας και στατιστικής του Στάνφορντ Γ. Ιωαννίδης είναι γνωστός στα μέρη μας. Για την ακρίβεια είναι αφορισμένος, καταραμένος, αναθεματισμένος απ’ όλο το πολυπληθές στράτευμα των caradinieri (αλλά και των φίλων της κάθε pfizer) και όλους τους αξιωματικούς του «πολέμου κατά του αόρατου εχθρού». Απ’ την άλλη μεριά έχει και κάμποσους θαυμαστές, αρκετοί απ’ τους οποίους θα τον πολιτικοποιούσαν στα όρια του «απελευθερωτή» – κάτι κατά βάθος θρησκευτικό, αν θέλει κανείς να το δει κατάφατσα. Στατιστικά, αν ο Ιωαννίδης επέμενε να ζει στο ελλαδιστάν, το πιθανότερο που θα του συνέβαινε θα ήταν κάποιος απ’ τους φλογερούς caradinieri να παίζει μπάλα με το κεφάλι του (για να μην ξεχνάμε τα ήθη και τα έθιμα των φίλων «της υγείας του λαού»).

Δεδομένων των συσχετισμών ο Ιωαννίδης είναι άτυπα μεν αλλά καθαρά απαγορευμένος (όμως αυτό δεν τον εντυπωσιάζει καθόλου, αρκεί κανείς να διαβάσει το πιο πρόσφατο βιβλίο του)· στα μέρη μας εμφανίζεται μόνο στο κανάλι “κρήτη tv” όπου (εντελώς έξω απ’ τα κυρίαρχα πρότυπα δημαγωγίας) του παρέχεται πολιτισμένα αρκετός χρόνος για να εξηγήσει με επιχειρήματα και στοιχεία την προσέγγισή του στο ζήτημα της «πανδημίας». Ας το θυμίσουμε: ανήκει σε μια διεθνή μειοψηφία γιατρών που υποστηρίζουν έμπρακτα και αυστηρά την evidence-based medicine. (Χρωστάμε επ’ αυτού του θέματος…)

Η προχθεσινή του εμφάνιση ήταν και πάλι σκανδαλώδης. Φαίνεται πως στο πανεπιστήμιο που δουλεύει «ιδρώνουν την φανέλα» τους· δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι κάνουν συνέχεια έρευνες και βγάζουν διαρκώς συμπεράσματα που είναι όλο και πιο συντριπτικά για τα θεωρήματα της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας. (Και δεν μπορεί να βρεθεί ποιός τους πετάει από ένα πεντοχίλιαρο κάθε φορά για να τα κάνουν όλα αυτά· ενώ οι διάφοροι «ιερείς της σωτηρίας» παίρνουν «προσφορές» με πολλά μηδενικά απ’ τις φαρμακο-μαφίες, οπότε είναι λογικό να θεωρούνται «καθαροί» στον αντεστραμμένο κόσμο…)

Δείτε, λοιπόν, τι υποστήριξε μεταξύ άλλων αυτός ο αθεόφοβος Ιωαννίδης πριν δυο ημέρες:

Α) Υποστήριξε (όχι αυθαίρετα, σαν αποτέλεσμα της ανάλυσης όλων των διαθέσιμων στοιχείων διεθνώς, που τώρα πια έχουν «κατακάτσει») ότι οι καθολικές απαγορεύσεις και τα πραξικοπήματα της περασμένης άνοιξης, όχι μόνο δεν περιόρισαν την «εκδήλωση κρουσμάτων» αλλά, αντίθετα, την μεγένθυναν!

Β) Υποστήριξε (πάλι με βάση τα εντόπια επίσημα στοιχεία) πως όταν επιβλήθηκαν οι απαγορεύσεις στο ελλαδιστάν (πάντα την περασμένη άνοιξη) ο τσαχπίνης είχε κάνει ήδη τον χειμερινό κύκλο του…. Πράγμα που σημαίνει (πάντα κατά τον αθεόφοβο, «ψέκα», κι ό,τι άλλο θέλουν οι καλοί, αγαθοί και έντιμοι στρατιώτες…) όχι μόνο ότι δεν υπήρξε κάποιο υγιειονομικό όφελος αλλά, αντίθετα, ότι έγινε και ζημιά!

Αν είναι δυνατόν!!! Αν είναι δυνατόν να κλωτσάει έτσι αυτός (ο θεωρούμενος απ’ τους καλύτερους στο είδος του στη δύση…) μαζί με την ομάδα του το άγιο δισκοπότηρο της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, τόσο διεθνώς όσο και στο ελλαδιστάν!!! Αν είναι δυνατόν!!

Ως γνωστόν αυτό το λεγόμενο «πρώτο lockdown» το έχουν αγαπήσει ακόμα κι εκείνοι που το φθινόπωρο είχαν αμφιβολίες και ενστάσεις για το «δεύτερο» και, ίσως, θυμώνουν με το διαφορικό τρίτο. Έχει όνομα αυτή η αγάπη. Λέγεται σύνδρομο της Στοκχόλμης. Και, φυσικά, είναι ιερή. Αυτό το “πρώτο lockdown” και όσους το επέβαλαν κανείς “στρατιώτης” δεν τους καταγγέλει για όλες τις κακοποιήσεις μαζί!

Comments are closed.