Πλατώ 1…

Πέμπτη 31 Δεκέμβρη – Παρασκευή 1 Γενάρη. Άλλη μια φορά, συνοπτικά και καθαρά, η εξήγηση του τί είναι τα κατασκευάσματα της γενετικής μηχανικής που εμφανίζονται τώρα σαν η “σωτηρία”· γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνα· γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με εμβόλια· και γιατί είναι τραγικά λαθεμένο να τα αντιμετωπίζει κανείς σαν την πενικιλίνη ή το μουρονόλαδο.

Στην αργκώ τους οι γενετιστές δεν χρησιμοποιούν για τα mRNA την λέξη «εμβόλια», αλλά την λέξη «πλατφόρμες». Είναι ακριβής. Τι σημαίνει αυτό; Φανταστείτε κάτι σαν πλατώ, σαν σασί, όχι βέβαια με την μορφή ενός μεταλλικού επιπέδου, αλλά ενός ή περισσότερων τεχνικά κατασκευασμένων μορίων. Αυτά τα τεχνητά μόρια, τα νανοσωματίδια, είναι οι «πλατφόρμες», το «σασί». Στην περίπτωση που συζητάμε πρόκειται για μόρια 4 ή 5 χημικών ουσιών, που είναι οι «φορείς» (την κουβαλάνε για να το πούμε απλά) μιας μικρής, τεχνητά κατασκευασμένης αλληλουχίας RNA – περισσότερα στη συνέχεια. Η αποστολή αυτών των προσεκτικά επιλεγμένων τεχνητών μορίων δεν είναι απλά να είναι «κουβαλητές». Πρέπει, καθώς προχωρούν προς τα ανθρώπινα κύτταρα, πρώτον: να ξεγελάσουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα έτσι ώστε να μην καταλάβει ότι πρόκειται για «ξένο σώμα» αντιμετωπίζοντάς το ανάλογα, και δεύτερον: να διαπεράσουν την μεμβράνη του κυττάρου ώστε να επιτεθούν (μαζί με το φορτίο τους) στο ριβόσωμα κάθε κυττάρου. Εξαιτίας της σύνθεσής τους αυτά τα χημικά μόρια α) μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα (γι’ αυτό και τόσο οι έγκυες γυναίκες όσο και εκείνες που σκοπεύουν να κάνουν παιδί τα επόμενα δύο χρόνια εξαιρούνται απ’ τους τωρινούς «σωτήριους εμβολιασμούς») και β) μπορούν να προκαλέσουν διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις (οι παρενέργειες που ήδη εμφανίζονται σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός). (Το περί κινδύνου για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει καμμία σχέση με τις τερατολογίες διάφορων αρχιτράγων – θεωρείται επιστημονικό δεδομένο· και ανησυχητικό από διάφορες απόψεις).

Όταν αυτό το κατασκευάσμα, δηλαδή το σασί των τεχνητών χημικών μορίων + το RNA φορτίο τους καταφέρουν να φτάσουν στο ριβόσωμα ενός κυττάρου, τότε (με τρόπο που ακόμα δεν μπορούμε να περιγράψουμε) το αναγκάζουν να «υιοθετήσει» το ξένο RNA και να αρχίσει να «δουλεύει» με τις προδιαγραφές αυτού του τελευταίου αντί με τις δικές του. Φυσιολογικά το RNA των κυττάρων παίρνει «οδηγίες» απ’ το DNA τους, και παράγει τις πρωτεΐνες που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός. Όταν, όμως, γίνει η πειρατεία των γενετιστών, με το φερτό RNA, τότε το ριβόσωμα αρχίζει να παράγει άλλες, ξένες, εχθρικές πρωτεΐνες. Το τονίζουμε επειδή το ποιές θα είναι αυτές εξαρτιέται (σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των γενετιστών) απ’ το ποιά θα είναι η αλληλουχία του RNA που θα χρησιμοποιηθεί για το χακάρισμα… Δεν είναι απαραίτητο πως η «καινούργια» πρωτεΐνη θα είναι εκείνη ενός ιού – μπορεί να είναι, μπορεί όμως και να έχει άλλη χρήση… Θα επανέλθουμε.

Στην τωρινή φάση πάντως, που είναι η ιστορική φάση βίαιης μαζικής νομιμοποίησης αυτής της διαδικασίας ως “σωτηρίας”, υποτίθεται (αυτό ισχυρίζονται οι γενετιστές) ότι θα παραχθεί απ’ τα ανθρώπινα κύτταρα η πρωτεΐνη / ταυτότητα του sars-cov-2. Και, στη συνέχεια (λένε οι γενετιστές) το ανοσοποιητικό του οργανισμού, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει «εχθρική πρωτεΐνη» εδώ ή εκεί, θα κινητοποιηθεί εναντίον της… δημιουργώντας (έτσι λένε οι γενετιστές) το απαραίτητο «αμυντικό υλικό» κατά του τσαχπίνη.

Αρκεί να έχει τελειώσει κάποιος το λύκειο για να καταλάβει πως όλη αυτή η διαδικασία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με εκείνο που έχει ονομαστεί ιστορικά «εμβόλιο»! Τηρουμένων των αναλογιών: το μουλάρι κινείται μόνο του αλλά χρειάζεται και «οδηγό»· το αμάξι επίσης κινείται με κάποιον τρόπο, με οδηγό· αλλά είναι ηλίθιο να ονομάζει κανείς το μουλάρι «αυτοκίνητο» ή το αυτοκίνητο «μουλάρι»!! Ε, δεν είναι ηλιθιότητα αλλά έγκλημα το να γίνεται αποδεκτό ότι οι πλατφόρμες γενετικής μετάλλαξης είναι «εμβόλια»…. επειδή σ’ αυτή τη φάση χρησιμοποιούν συρίγγες!

(φωτογραφία: … Ποιό προϊόν mRNA θα φτάσει πρώτο στην αγορά; Ιδού η απορία… Προσέξτε και την ημερομηνία της: 7 Φλεβάρη 2019…)

Comments are closed.