Περί κρισιμότητας

Σάββατο 29 Αυγούστου. Χτες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η “δουλειά της τρομο-ημέρας” απ’ τον “αντ’ αυτού” του αρχι-ιερέα της σωτηρίας μας, τον κυρ Γκίκα, στην προσευχή των 6.00. Θέλοντας να κατευνάσει τυχόν ανησυχίες για τις παρενέργειες ενός εμβολίου που φτιάχνεται κομμένο και ραμμένο σε λογιστήρια και θα πουληθεί με λιγότερη ευθύνη από ότι αν ήταν πατίνι, δήλωσε:

«Το κρίσιμο δεν είναι σε πόσο χρόνο γίνονται οι δοκιμές, αλλά σε πόσους ανθρώπους και πως»….

Ω ναι!!! Όποιος αμφιβάλει για το τι είναι κρίσιμο και τι όχι σχετικά με τον covid-19 τον περιμένει η «κοινή δεξαμενή» των «συνωμοσιολόγων»!!! Τι ήταν αυτό που ενέπνευσε τον αγγλοσπουδαγμένο ιερέα της σωτηρίας μας για μια τέτοια τερατώδη προσπάθεια τερατώδους ξεπλύματος μιας τερατώδους απάτης; Είναι παθολογικά ψεύτης; Είναι αριβίστας; Μήπως το μισό εκατομμύριο ευρώ χρηματοδότηση που πήρε πολύ πρόσφατα απ’ τον εοπυ (δηλαδή το ελληνικό κράτος) για μια ετήσια έρευνα απ’ αυτές που έχουν αναλάβει (και καλοπληρωθεί) κάμποσοι ακόμα, μήπως λοιπόν αυτά τα μηδενικά τον μεράκλωσαν; Μπααααα…. Είναι ένας γνήσιος επιστήμων! Πιπέρι στο πληκτρολόγιό μας!

Όπως και νάχει, και επειδή είναι βέβαιο ότι στον όρκο του Ιπποκράτη ΔΕΝ περιλαμβάνονται τέτοιου είδους δηλώσεις (και προθέσεις), αυτό που είπε ο κύριος «ειδικός» τον κάνει ήδη συνένοχο σε προμελέτη και προετοιμασία εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας! Διότι αν αυτός ο κύριος (όπως και όλη η ιερά σύνοδος της σωτηρίας μας) υποστηρίζει ότι «έλα μωρέ, σιγά τώρα τα παλιοπρωτόκολλα που απαιτούσαν χρόνια ερευνών, δοκιμών, παρατηρήσεων για να φανεί πως δρα ένα φάρμακο· αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να το δοκιμάσουν πολλοί και γρήγορα» (αυτό που είναι που λέει!) τότε είναι ακόμα πιο ωμός και πιο χυδαίος απ’ τον κάθε Gates και τον κάθε Dobber!

Έχουμε μια πρόταση: όταν με το καλό φτάσει το φορτίο με τα πολυπόθητα εμβόλια της AstraZeneca, να χρησιμοποιηθεί στα μέλη της ιεράς συνόδου, του υπουργικού συμβουλίου, του κοινοβουλίου, και στα μέλη της ένωσης φίλων της καραντίνας – σ’ αυτούς τους τελευταίους υποχρεωτικά. Σε κανέναν άλλον.

Δεν πειράζει αν δεν σωθούμε εμείς οι υπόλοιποι, δεν πειράζει καθόλου…

Comments are closed.