Μίλα μου για κύματα – να τα πετραδίζω…

Παρασκευή 28 Αυγούστου. Όλοι οι αντικοινωνικοί σέρφερ περιμένουν: θα έρθουν τα επόμενα κύματα θανάτου, όπως πρόβλεψε, για παράδειγμα, ο Όλυμπος της διατεταγμένης μελλοντολογίας και πρωθιερέας της σωτηρίας μας professor Σίψας; Ή δεν θα έρθουν; Κι αν δεν έρθουν τι θα εφεύρουν τα αφεντικά του; την συμβολή δύο κυμάτων, ενός κύματος γρίπης και ενός covid-19, ένα υγιειονομικό “τρίγωνο των Βερμούδων”;

Περιμένοντας την απάντηση οι αντικοινωνικοί σέρφερ ενημερώνονται. Από τύπους που, όπως δείχνουν τα λεγόμενά τους, είναι φανατικοί (αν και σεμνοί) αναγνώστες της ασταμάτητης μηχανής. (Αμέ!! Ειδικά οι γάλλοι!!)

Όπως, για παράδειγμα, ο καθηγητής φυσιολογίας Jean-Francois Toussaint, του πανεπιστημίου Paris-Descartes. Που συνεντευξιαζόμενος στην γαλλική τηλεόραση έδωσε τα ρέστα του (μήπως άργησε;):

… Η υστερία περί «δεύτερου κύματος» στη γαλλία βασίζεται στην εκτεταμένη διασπορά παραμορφωμένων δεδομένων·

– Οι θάνατοι στη γαλλία (και σ’ όλη την ευρώπη) έχουν πέσει σχεδόν στο μηδέν·

– Οι φωνές περί «δεύτερου κύματος» στηρίζονται στα «νέα κρούσματα» και όχι στους θανάτους·

– Αυτά τα κρούσματα είναι σχεδόν στο σύνολό τους νέοι, υγιείς άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν συμπτώματα·

– Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την τρομοκράτηση των ανθρώπων μ’ αυτήν την αβεβαιότητα·

– Τα μέλη του «επιστημονικού συμβουλίου» δεν πιστεύουν στα μέτρα που προτείνουν και χαίρονται να σπάνε τους κανόνες που επιβάλλουν στους άλλους.

– «Δεν μιλάμε άλλο για θανάτους, γιατί είναι κατά μέσο όρο λιγότεροι από 10 την ημέρα· οπότε έχουμε περάσει στην κατασκευή μελλοντικών φόβων… για την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα, την επόμενη άνοιξη»… λέει σε κάποιο σημείο της όχι και τόσο φιλικής υπέρ του συνέντευξης.

Εντελώς ελληνικά ακούγονται όλα αυτά, πράγμα που θα έπρεπε να κάνει τους φίλους της καραντίνας να πανηγυρίσουν: επιτέλους ένας αληθινός, ένας αποδεδειγμένος διεθνισμός, ο διεθνισμός της θανατοπολιτικής των αφεντικών!

Να, για παράδειγμα, θυμόμαστε σαν χτες ότι πριν τον δεκαπενταύγουστο (δηλαδή πριν δύο βδομάδες και βάλε) όλοι οι σωτήρες μας μαζί με τα θηλαστικά της δημαγωγίας που σέρνουν αυτήν την εκστρατεία του τρόμου, είχαν λυσσάξει ότι απ’ τις 15 Αυγούστου και μετά, λόγω επιστροφής των ξέσαλων απ’ τις διακοπές τους στα νησιά, θα γίνει κόλαση.

Τίποτα δεν έγινε – και, φυσικά, θα πουν ότι το χρωστάμε στα δραστικά τους μέτρα… Διότι έτσι πάει η τωρινή τρομοκρατική τακτική: α) Προφητεύουμε το τέλος του κόσμου· β) επιβάλλουμε διάφορα εξαναγκαστικά / απαγορευτικά μέτρα («διαφορικός αποκλεισμός») και τρομοκρατούμε όσο μπορούμε τους πάντες· γ) Αν γίνει κάτι που μπορούμε να το πουλήσουμε σαν ένδειξη του τέλους του κόσμου βρυχόμαστε «είδατε που σας τα λέγαμε;» και επιβάλλουμε κι άλλα δικτατορικά μέτρα· δ) Αν δεν γίνει τίποτα σοβαρό καμαρώνουμε «είδατε, δεν έγινε χάρη στα μέτρα μας»….

Είναι εξελισμένη αλλά τυπικά ίδια η τακτική της ιεράς εξέτασης κατά των «μαγισσών». Έδεναν την κατηγορούμενη γυναίκα με πέτρες, και την πετούσαν σε μια λίμνη· αν επέπλεε (πράγμα αδύνατο…) σήμαινε πως ήταν μέσα της ο διάολος, οπότε την έβγαζαν απ’ το νερό και την έκαιγαν· αν βούλιαζε σήμαινε ότι ήταν αθώα, αλλά τι κρίμα; πνίγηκε…. Μονά ζυγά ΕΜΕΙΣ έχουμε δίκιο! Γιατί ΕΜΕΙΣ έχουμε την εξουσία!

Και για προπονητές στην 8η κατηγορία ποδοσφαίρου νηπίων να δούλευαν όλοι αυτοί οι «ειδικοί» θα τους είχαν διώξει με τις κλωτσιές! Αλλά όχι! Κάνουν σοβαρή δουλειά. Μας σώζουν, μας προφυλάσσουν. Όχι απ’ τον covid-19· αυτός ο τσαχπίνης έχει τρομάξει απ’ τα εγκλήματα που του χρεώνουν. Μας γλυτώνουν απ’ τους εαυτούς μας.

Αυτά που ξέραμε και κάναμε στις ζωές μας είναι η «αρρώστια» που προσπαθούν να «θεραπεύσουν»! Με τρομοκρατία και ενέσιμες δόσεις «νέας κανονικότητας»…

Comments are closed.