Ευπρεπές θανατόμετρο 1

Σάββατο 15 – Κυριακή 16 Αυγούστου. Τους έπιασαν κανονικά στα πράσα. Την Κυριακή 19 Ιούλη (το ένδοξο θανατόμετρο) είχαμε παρουσιάσει (ας αυτοσαρκαστούμε: σε πανελλήνια αποκλειστικότητα! – αλλά τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς απο περιθωριακούς;) την έρευνα των Yoon K Loke και Carl Heneghan του αγγλικού “κέντρου για την ιατρική που στηρίζεται σε αποδείξεις” (είχε δημοσιοποιηθεί πριν 3 ημέρες τότε), που κάτω απ’ τον τίτλο Γιατί κανένας δεν μπορεί ποτέ να γίνει καλά απ’ τον covid-19 στην αγγλία αποδείκνυαν το μεγάλο πάρτυ που έκανε επί μήνες η αγγλική «δημιουργική λογιστική θανάτου» – προκειμένου να πουλήσει τρόμο covid-19 στις μάζες. Η ξεφτίλα ήταν τόσο καλά τεκμηριωμένη απ’ την έρευνα των δύο, ώστε αναγκάστηκε ο κοτζάμ υπ.υγείας της αυτού μεγαλειότητας να βγει για να τραυλίσει κάτι του είδους «ναι… υπάρχει κάποιο πρόβλημα… θα δούμε…»

Χρειάστηκε ένας μήνας σχεδόν «για να δουν». Και χτες η αγγλική υπηρεσία δημόσιας υγείας ανακοίνωσε ότι αφαιρεί 5.377 νεκρούς απ’ την «κοινή δεξαμενή»! Είναι όμως πολύ αργά για να αλλάξουν τα πιστοποιητικά θανάτου, για να αποδοθεί η σωστή αιτία θανάτου γι’ αυτούς τους 5.377, και για να ξεφρικάρουν οι συγγενείς και οι οικείοι τους. Τί έκανε η PHE της αγγλίας και απάλλαξε αυτούς τους 5.377; Είναι αυτό αρκετό για να πιστέψει κανείς τα διορθωμένα νούμερα;

Ο «ορισμός νεκρού από covid-19» που ήταν σε χρήση όλους αυτούς τους μήνες στην αγγλία ήταν: πρόσωπο που πεθαίνει με θετικό τεστ covid-19 και είτε πέθανε μέσα σε 60 ημέρες απ’ την πρώτη διαπίστωση της μόλυνσης, ή πέθανε πέρα απ’ τις 60 ημέρες αν ο covid-19 αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου… «Μια φορά θετικός – για πάντα θετικός – νεκρός απ’ τον covid-19»!!!

Ο καινούργιος ορισμός, που χρησιμοποιήθηκε για να διορθώσει τον προηγούμενο είναι: πρόσωπο που πεθαίνει με θετικό τεστ covid-29 μέσα σε 28 ημέρες απ’ την πρώτη διαπίστωση της μόλυνσης.

Όπως ο παλιός έτσι και ο καινούργιος είναι ο ορισμός της «κοινής δεξαμενής», δηλαδή της μαζικής εκστρατείας εξαπάτησης και τρομοκράτησης: όποιος βρεθεί θετικός ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ καταγράφεται σαν «θύμα του covid-19»!! Η καινούργια φόρμουλα είναι βέβαια καλύτερη απ’ την προηγούμενη (όπου ο καταδίκη του covid πιστοποιητικού θανάτου ήταν ισόβια), και πάλι όμως δείχνει το πόσο σέβονται την ζωή και το πόσο σέβονται τον θάνατο τα σύγχρονα καθάρματα / στελέχη του υγιεινιστικού καπιταλισμού.

Έχει την σημασία του κι αυτό. Ο «πολύ large» ορισμός άρχισε να αποδίδει απ’ τις αρχές Μάη, όταν πια υπήρχαν άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί κάποια στιγμή τον Απρίλη, νοσηλεύτηκαν, έγιναν αρνητικοί, βγήκαν απ’ τα νοσοκομεία… και πέθαναν απ’ τον Μάη και μετά από άλλες αιτίες (πάνω σχήμα, πράσινη γραμμή). Η «διόρθωση» (μπλέ γραμμή) αφορά θανάτους που χρεώθηκαν με τον τόνο από τότε και μετά, όταν οι θάνατοι είχαν αρχίσει να πέφτουν· έπρεπε όμως να κρατηθούν οπωσδήποτε ψηλά, με οποιονδήποτε τρόπο, για χάρη της τρομοπαραγωγής.

Τώρα που οι θάνατοι έχουν περιοριστεί σημαντικά, το τρομοθέαμα έχει μεταφερθεί αλλού. Στα «κρούσματα». Συνεπώς «άντε, να κόψουμε κάτι απ’ το παλιό θανατόμετρο»…

Καταλάβατε;

Comments are closed.