Καμπάνια Μ15 + / Η μεγάλη καλωσύνη

Τετάρτη 27 Ιούνη. Τελικά το ρατσιστικό, φασιστικό, μιλιταριστικό, απαρτχάιντ καθεστώς του Τελ Αβίβ έχει μεγάλη καρδιά (απέναντι στους παλαιστίνιους, ειδικά στη Γάζα) – και ντροπή μας που το κατηγορούμε!!! Δίκιο έχουν οι ντόποιοι λακέδες του: ο ισραηλινός ρατσισμός έχει ανθρωπιστικό πυρήνα, κι όποιος τον κατηγορεί θα πάει στην κόλαση…. Μπορεί να σκοτώνει κατά βούληση εδώ και 70 χρόνια, μπορεί να καταστρέφει, να φυλακίζει, να προβοκάρει… αλλά τελικά έχει «καλό σκοπό»…

Είχε μια ωραία ιδέα, πρόσφατα, που πήρε την υπογραφή άλλων συμμαχικών καθαρμάτων στην περιοχή, εν προκειμένω του νοτιοκύπριου Αναστασιάδη (που ασφαλώς συμβουλεύτηκε το ελληνικό βαθύ κράτος): η λωρίδα της Γάζας να αποκτήσει λιμάνι… Που; Στη νότια κύπρο!!!

Σύμφωνα με την πρόταση, και πάντα με την συμφωνία του ακροδεξιού γκουβέρνου της νότιας κύπρου, η ιδέα είναι να παραχωρηθεί χώρος σε κάποιο ελληνοκυπριακό λιμάνι, για να παίζει ρόλο «palestine port». Ξέρετε: θα έχει και την σχετική ταμπέλα… Ωωωωω!

Φυσικά – παιδιά δεν είσαστε – αυτό θα γίνει υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Πρώτον η Hamas θα πρέπει να επιστρέψει τα λείψανα δύο ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν το 2014, καθώς και κάποιους ισραηλινούς καραβανάδες αιχμάλωτους που κρατάει. Δεύτερον, σ’ αυτό το λιμάνι το κουμάντο δεν θα το κάνουν παλαιστίνιοι λιμενικοί (χαζούληδες αυτό νομίζατε;) αλλά ισραηλινοί. Αυτοί θα εξετάζουν εξονυχιστικά τα φορτία προς τη λωρίδα της Γάζας, θα φροντίζουν για τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις στις αποστολές. Θα διευθύνουν τον αποκλεισμό της Γάζας από απόσταση… Γενικά μιλώντας θα είναι ένα ισραηλινό λιμάνι, για να το πούμε απλά, αλλά θα λέγεται «παλαιστινιακό», σαν απόδειξη ότι το ισραηλινό φασισταριό είναι large. Very large!!! Τόσο large ώστε μπορεί να παριστάνει ότι είναι η Παλαιστίνη…

Την πολύ ανθρωπιστική – για να μην πούμε: «απελευθερωτική» για τους παλαιστίνιους αιχμάλωτους της μεγαλύτερης φυλακής στον κόσμο! – πρόταση την έκανε ο «τρελός σκύλος» ισραηλινός υπ.αμ. Avigdor Liberman στον νοτιοκύπριο ομόλογο του Σάββα Αγγελίδη, πρόσφατα, τη μέρα της γραβατοκατάνυξης στην Αθήνα. Ο Αγγελίδης δέχτηκε την πρόταση. Και επειδή εκεί δίπλα ήταν και ο ψεκασμένος (που έπαιρνε φόρα για να τρέξει ύστερα να αγκαλιάσει το φιλαράκι του, τον ψόφιο κοριό) έχουμε κάθε λόγο να συμπεράνουμε ότι η Αθήνα πολύ γουστάρει την ιδέα. Ίσα ίσα που κρατήθηκε (λέμε τώρα…) ο ψεκασμένος να μην προτείνει την Ρόδο σαν “παλαιστινιακό λιμάνι”. Ή, γιατί όχι, την Σούδα… Δίπλα στη Γάζα είναι…

Μπορεί αυτά να φαίνονται αστεία από πρώτη ματιά, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για εισαγωγές στην Τελική Λύση που μεθοδεύει εδώ και καιρό το φασιστικό καθεστώς του Tελ Αβίβ εναντίον των παλαιστινίων. Εναλλακτικά αυτή η Τελική Λύση μπορεί να ονομαστεί και “πρόταση του αιώνα” – αν έχει την υπογραφή της Ουάσιγκτον.

Τα βεβαιωμένα στοιχεία του γεγονότος ότι η Αθήνα (και η Λευκωσία) συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτήν την Τελική Λύση, υιοθετώντας πότε το ένα της κομμάτι και πότε το άλλο (ό,τι προτείνουν και χρειάζονται οι σύμμαχοι απ’ την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ) θα έπρεπε να έχει προκαλέσει άγρια οργή.

Σιγά μωρέ…. Ισχύει αυτό που λέγαμε και γράφαμε πριν πολλά χρόνια σαν i.b.p.: πίσω κουφάλες μικροαστοί, είσαστε όλοι νεοναζί!

Δεξιοί κι αριστεροί…

Comments are closed.