Καμπάνια Μ15 + / Η ελληνική εθνική γραμμή σκοτώνει – και είναι αποφασισμένη γι’ αυτό!

Πέμπτη 13 Ιούνη. Την ίδια μέρα που ο καθαρμαΚούλης επιβεβαίωνε, απ’ το πόστο του, το βάθος και το «μπετόν» της ελληνικής εθνικής ιμπεριαλιστικής γραμμής μέσα απ’ την συμμαχία της με το πολεμοκάπηλο, απαρτχάιντ καθεστώς του Τελ Αβίβ, μια δεξιά ισραηλινή εφημερίδα, γνωστοποιούσε στους αναγνώστες της πως «όλα πάνε καλά» σ’ αυτήν την συμμαχία.

Οι Times of Israel, στις 11 Ιούνη, κάτω απ’ τον τίτλο: χωρίς προσγειώσεις, τα ισραηλινά πολεμικά εκπαιδεύονται στην ελλάδα για αποστολές μεγάλων αποστάσεων και υπότιτλο 40 αεροπλάνα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας πήραν μέρος σε άσκηση με την ελληνική πολεμική αεροπορία, κάνοντας άσκηση στον εναέριο ανεφοδιασμό, το ισραηλινό φασιστο-κοινό μπορούσε να διαβάσει τα εξής (ο τονισμός δικός μας):

Σαράντα αεροσκάφη της Ισραηλινής αεροπορίας συμμετείχαν σε άσκηση στους Ελληνικούς ουρανούς την περασμένη εβδομάδα, ασκούμενα σε πολεμικές επιχειρήσεις μεγάλων αποστάσεων και αποστολές σε άγνωστα εδάφη ανακοίνωσε ο στρατός την Δευτέρα.


Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε την άσκηση μεγάλης κλίμακας την περασμένη Κυριακή, σκοπός της οποίας ήταν η προσομοίωση πολέμου σε πολλαπλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής εκστρατείας βομβαρδισμού ενάντια σε στόχους στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι μια κεντρική πτυχή της άσκησης ήταν να δοκιμάσει την ικανότητα της αεροπορικής δύναμής του να δρα σε πολλαπλά μέτωπα ταυτόχρονα. Συνολικά, εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, μεταγωγικά και άλλα αεροσκάφη εφοδιασμού συμμετείχαν στην πολυήμερη άσκηση, η οποία περιελάμβανε και νυχτερινές αποστολές.

Στο πλαίσιο της άσκησης, οι αεροπορικές δυνάμεις προσομοίωσαν μια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και στο βόρειο μέτωπο, στο Λίβανο και στη Συρία, είπε ο στρατός:  “Σαν τμήμα του νότιου τμήματος της άσκησης, δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη προσομοίωσαν επιθέσεις σε εκατοντάδες στόχους στη Λωρίδα της Γάζας σε σύντομο χρονικό διάστημα”, ανέφεραν οι στρατιωτικοί σε δήλωση τους.

Η άσκηση περιλάμβανε επίσης πραγματικές εξόδους των πολεμικών αεροπλάνων πάνω απ’ την λωρίδα της Γάζας, με τα ισραηλινά αεροπλάνα να βιντεοσκοπούν την περιοχή. Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία είπε ότι έκανε άσκηση για την υποστήριξη μιας χερσαίας εισβολής στη λωρίδα της Γάζας.

Κατ’ αρχήν μην αναρωτηθείτε γιατί “αυτό δεν έγινε θέμα στα μήντια, παλιά και νέα”!!! Έξυπνοι / έξυπνες είστε, ελπίζουμε… Για την περίπτωση που δεν το καταλάβατε, να το πούμε σε απλά ελληνικά: το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιούνη το ελληνικό κράτος / παρακράτος / κεφάλαιο υποστήριξε με τον στρατό του το ισραηλινό για να εκπαιδευτεί για επίθεση κατά του ιράν, με ταυτόχρονη επίθεση στη λωρίδα της Γάζας, στο νότιο λίβανο και στη συρία… Μια επίθεση ισοπέδωσης…

Κι αν ακόμα δυσκολεύεστε να το πιστέψετε: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ / ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ / ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Για να “καεί” όλη η μέση Ανατολή – όταν συμφωνήσει και εγκρίνει κι η Ουάσιγκτον… Μπορεί να γίνει αργά, μπορεί να γίνει γρήγορα… Αλλά ας μην ελπίζουμε στον “θείο απ’ την αμερική”!!!!

Προφανώς η Αθήνα συγχαίρει “σιωπηλά” το Τελ Αβίβ και για τις διαρκείς δολοφονίες παλαιστίνιων διαδηλωτών – δεν γίνεται αλλιώς. Είναι η “προκαταβολή θανάτου”, μέρος του ιμπεριαλιστικού σχεδιασμού που έχει κάνει ήδη…

Comments are closed.