Καμπάνια Μ15 +

Μην πείτε τίποτα – το απαγορεύει ο σύμμαχος!!  Υποτίθεται ότι ακόμα και στα πεδία των πιο φονικών πολέμων, εκεί που οι αντίπαλοι είναι ένοπλοι έως τα δόντια, οι νοσοκομειακές παρεμβάσεις, υπέρ των τραυματιών, προστατεύονται. Από μια κάποια ηθική, κοινά αποδεκτή, υπέρ της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης, μια έσχατη αναγνώριση ότι ανήκουμε στο ίδιο ζωϊκό είδος, μια στάση που θεωρείται ανώτερης τάξης. Αυτά υποτίθενται.

Δεν ισχύουν, όμως, για το φασιστικό, μιλιταριστικό, ρατσιστικό, απαρτχάιντ καθεστώς του Τελ Αβίβ. Επειδή είναι «ιερό κράτος», «ιερός στρατός», «ιερός φασισμός», κι όποιος τολμήσει να στραφεί εναντίον του… μαύρο φίδι που τον έφαγε! Και επειδή εφαρμόζει με απόλυτη ακρίβεια το πρωτοκοσμικό, χριστιανικό manual, που στο εξώφυλλό του γράφει “Αυτοί δεν είναι άνθρωποι”. Οι παλαιστίνιοι εν προκειμένω…

Ενώ, λοιπόν, το ψιλοκομμένο τουμπεκί για τα ισραηλινά εγκλήματα συνεχίζεται στα μέρη μας, σε τέλεια σύμπτωση (καθόλου τέτοια!) με την ντόπια «εθνική γραμμή», όπως ακριβώς συνέβαινε στα ‘90s για την σφαγή των βοσνίων, κάπου εδώ δίπλα, ΕΚΕΙ, συμβαίνουν αυτά…

Δείτε το διάρκειας 1,5 λεπτού βίντεο στο τέλος του κειμένου του Gideon Levy (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε, αν το lower που πήρατε κάποτε σας το επιτρέπει…). Αφορά στιγμές της 12ης Μάη, όχι στη Γάζα («δεν είναι πράκτορες της Χαμάς» τόσο οι τραυματισμένοι απ’ τις σφαίρες όσο και οι διασώστες, ε; ντάξει παπαγαλάκια;), αλλά στη δυτική Όχθη, στην πόλη al-Bireh.

Κι αν το αντέχει η συνείδησή σας, ότι «ντάξει μωρέ…», τι να πούμε; Αν η συνειδήσή σας συμβουλεύει «δεν με αφορά» ή «δεν ξέρω / δεν απαντώ» ή «είναι και η Χαμάς» τι να πούμε; Δική σας είναι μια τέτοια πατσαβούρα, την βράζετε και την τρώτε!!!

Θυμηθείτε μόνο: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΩΝ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ!!! Καταστολή διαδηλώσεων! Έχετε υπόψη περί τίνος πρόκειται; Σας θυμίζει κάτι; (Οι αντισεξιστές / αντισεξίστριες του «λαού και του τόπου» θα έχουν μια επιπλέον ευκαιρία να δοκιμάσουν την αντοχή των πρωτοκοσμικών θεωρημάτων τους: την μεταχείριση της παλαιστίνιας γυναίκας διασώστριας απ’ τον ισραηλινό «κομμάντο» – και την στάση της… Συμβαίνει σε δεύτερο πλάνο (μπροστά ένας “ιερός φασίστας” έχει ρίξει κάτω έναν άντρα διασώστη): πίσω ένας άλλος “ιερός φασίστας” του Τελ Αβίβ σέρνει απ’ τα μαλλιά την διασώστρια, αλλά αυτή δεν μασάει. Προφανώς η παλαιστίνια δεν έχει αποκτήσει τα πρωτοκοσμικά βίτσια.

Γιατί, ωωω!!!, εδώ το πρωτοκοσμικό ψιλοκομμένο τουμπεκί σπάει παγκόσμια ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο…  Ποιο φαλλοκρατική στάση απ’ αυτό το τουμπεκί δεν έχουμε δει ποτέ…)

Comments are closed.