Κοτζάμ αεροπλανοφόρο

Τετάρτη 7 Μάρτη. Επειδή τα cookies του ρωσικού καθεστωτικού site sputnik (και δεν είναι το μόνο) καταγράφουν μια κάποια αυξημένη επισκεψιμότητα από ελλάδα μεριά (ξέμεινε απ’ την εποχή των μαχών στο Donbass…) πότε πότε «βγάζει» και κάποια «είδηση» ελληνικού ενδιαφέροντος. «Είδηση»; Χμμμμ…. Όπως συμβαίνει διεθνώς έτσι και τα ρωσικά καθεστωτικά μήντια (και το sputnik είναι διαμάντι στο στέμμα…) παίζουν στα δάκτυλα το να σερβίρουν μισές αλήθειες / ολόκληρα ψέμματα.

Αλλά οι έλληνες χάνοι ψοφάνε: οι αμερικάνοι στέλνουν αεροπλανοφόρο για να περιφρουρήσει το γεωτρύπανο της Exxon, όταν θα πάει να κάνει τρύπα στο νοτιοκυπριακό οικόπεδο 10!!!.. Σωθήκαμε πατριώτες, σωθήκαμε!!!! Έρχεται ο (6ος) στόλος!!!

Διότι, όποιος δεν το έχει καταλάβει, ας το πάρει χαμπάρι: γι’ αυτό τα έχουν τα αεροπλανοφόρα τους οι αμερικάνοι! Για προστασία σε τρυπάνια! Δέκα ή δώδεκα αεροπλανοφόρα, δέκα ως δώδεκα τρυπάνια. Αν είναι για κυπριακά οικόπεδα, μπορεί να στείλουν (οι αμερικάνοι) και όλα τους τα carriers να φυλάνε τσίλιες…

Τι άλλο; Τα παιδιά καλά; Η δουλειά; Με την εφορία όλα εντάξει;;;

Comments are closed.