Αυτοί κι αν είναι επικίνδυνοι!

Πέμπτη 8 Φλεβάρη. Οι ντόπιοι “συλλέκτες” των εχθρών του ισραηλινού κράτους μπορεί να αποκτήσουν πονοκέφαλο, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ασπιρίνες για την περίσταση: όχι μόνο είναι πολλές χιλιάδες οι εβραίοι / εβραίες σ’ όλο τον κόσμο που έχουν στραφεί κατά του ισραηλινού κράτους και υπέρ του αγώνα των παλαιστινίων (έτσι ώστε να ξεφτυλιστούν έως ξεβρακωθούν εντελώς οι καλοθελητές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, που κάνουν όποιο διανοητικό στραμπούληγμα κατεβάζει η κούτρα τους για να χαρακτηρίσουν τους εχθρούς του Τελ Αβίβ “αντισημίτες”, κι ανάμεσά τους, ασήμαντη έτσι κι αλλιώς, την ασταμάτητη μηχανή…) αλλά μερικοί / ες απ’ αυτούς τους εβραίους νεαρούς και νεαρές έχουν το θάρρος να προχωρούν ακόμα περισσότερο.

Έτσι δύο οργανώσεις εβραίων αμερικάνων πολιτών, με εκατοντάδες μέλη, ευχήθηκαν έμμεσα (μέσω του πατέρα της) χρόνια πολλά στην δεκαεφτάχρονη παλαιστίνια Ahed Tamimi, τη νεαρή που έριξε κάτι χαστούκια σ’ έναν ισραηλινό στρατιώτη, λίγη ώρα μετά που κάποιοι σαν αυτόν είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι τον δεκαεξάχρονο ξάδελφό της· και τώρα είναι στις ισραηλινές φυλακές, κατηγορούμενη (τι άλλο;) με διάφορες παραλλαγές της «τρομοκρατίας» (αν όχι του «αντισημιτισμού»!). Απειλείται με 10 χρόνια φυλακή. Μόλις έκλεισε τα 17 της.

Και τι να πει τώρα κανείς που αποκαλύπτουμε τέτοια «μυστικά» τα οποία απαγορεύεται να κυκλοφορούν στα μέρη μας, μπας και οι ατζέντηδες πείσουν κανάν αφελή; Ότι αυτά τα «χρόνια πολλά» τα κατεβάσαμε απ’ την κούτρα μας, και ότι είναι μια ακόμα απόδειξη του «σεξισμού» μας; Μια καθεστωτικκή ισραηλινή εφημερίδα τα γράφει!!!

Πάρτε τα αυγά και κουρέψτε τα!!!

(κάτω φωτογραφία: Ο Michael Oren, πρώην πρεσβευτής του Τελ Αβίβ στην Ουάσιγκτον και νυν υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στο ισραήλ, αρνείται να αναγνωρίσει την ξανθιά γαλανομάτα Ahed σαν παλαιστίνια. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να είναι σκουρόχρωμη, δηλαδή «κατώτερο είδος». Διέταξε λοιπόν έρευνα για να αποδείξει ότι α) είναι εγκάθετη κάποιων από αλλού, και β) ότι οι γονείς της δεν είναι πραγματικοί αλλά πληρώνονται για να το παίζουν.

Η υπεράσπιση της Ahed, και μόνον αυτής, μ’ όλο τον κίνδυνο της προσωποποίησης, περιμένει μερικούς απ’ τους πιο ορκισμένους «αντιρατσιστές» απανταχού του κόσμου, και ιδιαίτερα στην ελλάδα, που είναι ειδικού ενδιαφέροντος για την mossad, να δώσουν τα ρέστα τους. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες μια αφίσα που θα γεμίσει την πόλη (με κεντρικό σύνθημα: Mishael Oren είσαι ένας γαμημένος φασίστας!) και υπογραφή…. ε, ας μπει κάποια…

Επίσης, αν βρουν χώρο, μπορούν να προσθέσουν και μια παράγραφο για την μαζική απέλαση, απ’ το ισραήλ, χιλιάδων αφρικάνων μεταναστών…)

Comments are closed.