To ανώτατο στάδιο του ελληνικού μικροαστισμού

Τρίτη 28 Μάρτη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από έντυπα όπως το foreign policy κρύβονται (;) όχι απλά καθεστωτικοί αλλά η ίδια η «παγκόσμια κυβέρνηση» . Το λέμε εξαρχής, για να προλάβουμε το κακό.

Κοιτάξτε τώρα τι πήγαν και σκέφτηκαν αυτοί του f.p.: …Με τις ελπίδες των Ελλήνων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διέγραφε το δημόσιο χρέος με «έναν νόμο και ένα άρθρο» να έχουν διαψευστεί και διαπιστώνοντας ότι όποιον και να ψηφίσουν η σκληρή λιτότητα είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να ζήσουν, ο Σώρρας βρήκε πρόσφορο έδαφος….

Λένε, δηλαδή, ότι το “με ένα νόμο κι ένα άρθρο” γέννησε το “με μια δήλωση και μια υπογραφή”. Ή ότι ο κύριος 600 δισ. βγήκε απ’ το στομάχι της πρώτης φοράς αριστέρας.

Ε, όχι! Όχι δα! Το ανάποδο έγινε! Η “πρώτη φορά αριστέρα” ανέβηκε απ’ το στομάχι του “ξέρεις ρε ποιος είμαι; θα τους χορέψω στο ταψί”! Ζουρνάδες, νταούλια, κρόταλα, πόζες, θεωρίες, δημαγωγία… Ο πλούσιος καταζητούμενος απατεώνας είναι, απλά, τρίτος ξάδελφος του υπουργού Gianis (που είναι στα αζήτητα) και της κυβέρνησής του. Που ποιος ξέρει τι κλώθει;

Ένα ζεστό χειροκρότημα παρακαλούμε, για όλες τις μικροαστικές ματαιότητες. Κι έναν διπλό espresso στο 4: οι ελληνικές φαντασιώσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Εξατομικεύονται.

“Διπλό espresso”: όπως λέμε διπλό νόμισμα.

Comments are closed.