Απλά διαφορετικές απόψεις;

Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη. Έπρεπε να περάσουν 7 ή 8 μήνες για να ακουστεί (στην επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας κατ’αρχήν) αυτό:

… Η ακολουθούμενη πολιτική είναι ασύμβατη με όσα γνωρίζουμε για το προφίλ των ομάδων κινδύνου, και πρέπει να αναθεωρηθεί. Ο μη δηλωμένος αντικειμενικός στόχος της ως τώρα φαίνεται ότι είναι ο έλεγχος του ιού μέχρις ότου έρθει η στιγμή που θα μπορεί να εφαρμοστεί ένα εμβόλιο. Αυτός ο στόχος είναι ανέφικτος…

Ποιοί λένε τέτοια πράγματα (που η ασταμάτητη μηχανή υποστηρίζει εδώ και μήνες); Τίποτα τσιράκια του ψόφιου κουναβιού, τίποτα χριστιανοταλιμπάν, τίποτα «ψεκασμένοι»; Πείτε τους όπως θέλετε, αλλά υπογράφουν 32 «διακεκριμμένοι και αναγνωρισμένοι» άγγλοι επιστήμονες, προφέσορες και τα παρόμοια, με επικεφαλής την επιδημιολόγο καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ερευνήτρια του covid Sunerta Gupta, σε ανοικτή επιστολής τους στον Borduk (aka Johnson). Συνυπογράφουν ο προφέσορας Carl Henegham από το ίδιο πανεπιστήμιο (της Οξφόρδης), η Karol Sikora απ’ το πανεπιστήμιο του Buckingham, και άλλοι. Φαίνεται ότι κάποιοι που κρατούσαν το στόμα τους κλειστό τόσους μήνες (από φόβο;) αποφάσισαν να το ανοίξουν και στην αγγλία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Αν υπάρχουν στοιχειωδώς έντιμοι άνθρωποι μεταξύ διάφορων «επαναστατών» ή απλά με μεγάλη γλώσσα φίλων της καραντίνας (εξαιρετικά αμφίβολο…) θα έπρεπε να παραδεχτούν, όχι τώρα αλλά απ’ την αρχή, ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 «επιστημονικές» απόψεις, απόψεις «ειδικών» πιο σωστά, γύρω απ’ το ζήτημα covid-19, την επικινδυνότητά του, την διαχείρισή του. Όσο κι αν φαίνεται ξινό να το παραδεχτούν, μόνο η μία είχε αυθεντικά επιστημονικά κριτήρια και δεδομένα υπέρ της. Η άλλη είχε αλγοριθμικές προσομοιώσεις (δίκην Αρμαγεδωνικών «προβλέψεων») και ισχυρές δημόσιες σχέσεις – δηλαδή τα καθεστωτικά και παρακρατικά media στο πλευρό της.

Η μία άποψη, που εκφράστηκε έγκαιρα από «σούπερ ειδικούς» σαν τον Ιωαννίδη, τον Sucharit Bhakdi στη γερμανία και μια χούφτα άλλους εδώ κι εκεί, στηριγμένη στα πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα και όχι στις προδιαγραφές της τρομοεκστρατείας, υποστήριζε ότι αφού δοθεί οπωσδήποτε ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των ευάλωτων υποκειμένων, ο υπόλοιπος πληθυσμός θα πρέπει να αφεθεί να αποκτήσει με φυσικό τρόπο την γενική ανοσία, εφόσον δεν συντρέχει πραγματικός κίνδυνος. Η άλλη άποψη, αφού προβόκαρε την φυσική γενική ανοσία «παίζοντας» με τον όρο «ανοσία αγέλης», που είναι μεν πραγματικός στην επιδημιολογική αργκώ αλλά στην δημαγωγική χρήση του σκόπευε (και πέτυχε) να προκαλέσει απορριπτικά παβλωφικά αντανακλαστικά, δεν μίλησε ποτέ ευθέως για την γενική ανοσία. Όμως, οι δημαγωγικοί χειρισμοί για «ισοπέδωση της καμπύλης» και τα υπόλοιπα έδειχναν ξεκάθαρα εκείνο που τώρα καταγγέλουν οι 32 άγγλοι «ειδικοί». Ό,τι, δηλαδή, σκοπός ήταν και παραμένει η παράταση του κινδύνου (εντός εισαγωγικών), της τρομοκρατίας δηλαδή, μέχρι το τέλος του 2020 / αρχές του 2021, οπότε και εικαζόταν πως θα είναι έτοιμα τα εμβόλια… Για να γίνει μέσω εμβολιασμού η γενική ανοσία, πράγμα που όμως δεν θα χρειαζόταν καθόλου από καθαρή ιατρική, επιδημιολογική άποψη. Και, επιπλέον, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!!

Το ζήτημα είναι ξεκάθαρο, και η ασταμάτητη μηχανή πήρε έγκαιρα την θέση που αρμόζει στην εργατική κριτική. Όλη η τρομοεκστρατεία, οι καθολικές απαγορεύσεις, τα πραξικόπηματα, δεν είχαν στόχο να «σταματήσουν τον ιό», επειδή κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο! Είχαν στόχο να αποτρέψουν την ήπια και σε γενικές γραμμές χωρίς συμπτώματα διάδοσή του μέχρις ότου οι φαρμακοβιομηχανίες δημιουργήσουν εμβόλια «νέας τεχνολογίας», εμβόλια γενετικής μηχανικής, και τα πουλήσουν σαν … σωτηρία. Η βασική έως μοναδική προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά (έως και υποχρεωτικά, με νόμους) αυτά τα εμβόλια ήταν και είναι να «φουσκώσει» και να επιμηκυνθεί χρονικά η «απειλή»! Τόσο απλά!!! Χίλιες φορές το είπαν και το ξαναείπαν τα φερέφωνα του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος: “θα ξαναζήσετε κανονικά (ό,τι κι αν σημαίνει η «νέα κανονικότητα») μόνο όταν εμβολιαστείτε…”

Πράγμα που σήμαινε και σημαίνει: ως τότε θα σας κρατήσουμε όμηρους!

Comments are closed.