Moderna: η κατασκευή της νοσηρότητας 1

Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη>> Το ότι δεν έχουν πληρώσει για το μαζικό έγκλημα που έχουν διαπράξει αποδεικνύεται (αν αμφέβαλλε κανείς) απ’ το ότι προσπαθούν να το επαναλάβουν. Οι κράχτες είναι πάντα στις θέσεις τους – και φυσικά το θέμα δεν είναι «προσωπικό». Είναι μάλλον ζήτημα «καταμερισμού εργασίας»…

Ωμά και καθαρά συμβαίνει (και μάλιστα διαφημίζεται ως κατόρθωμα και προσόν) αυτό που είχαμε προβλέψει. Οι τυπικές εγκρίσεις των κατασκευών της γενετικής μηχανικής θα γίνονται fast track, χωρίς απαιτήσεις δοκιμών, ερευνών και αποδείξεων κατ’ αρχήν ασφάλειας, στη λογική ότι αφού το «σασί» είναι το παλιότερο, αυτό που έχουμε εγκρίνει, ε, ότι σκατά και να κουβαλάει, μια χαρά (θα) είναι. Ο ΕΜΑ ήταν αυστηρός (χωρίς πολλά πολλά), η commission ήταν γρήγορη… Ή, για να πούμε αλλιώς: πάρτε το χαμπάρι και κάντε τουμπεκί, κουμάντο στην υγεία κάνουν οι ισχυροί.

Όλα καλά λοιπόν για το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα, τους φαρμακομαφιόζους, κι όλο το καπιταλιστικό συνάφι τους. Ή σχεδόν καλά: όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα μαθαίνονται σχετικά με τις πλατφόρμες mRNA (ειδικά) αλλά και τους παρανοϊκούς σχεδιασμούς των φαρμακομαφιόζων και των γενετιστών τους. Το «μαθαίνονται» είναι ίσως υπερβολή. Πρακτικά ΔΕΝ μαθαίνονται εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι ένα πολύ μικρό υποσύνολο όσων αιχμαλώτων θα έπρεπε να ξέρουν.

Να στη συνέχεια κάτι που το θεωρούμε σοβαρά αποκαλυπτικό.

Στις 27 Μάη του 2021, κι ενώ ο μαζικός πλατφορμιασμός είχε απογειωθεί, η φαρμακομαφία moderna (βραχίονας της αμερικανικής στρατιωτικής darpa) έκανε επιχειρηματική ημερίδα παρουσίασης των κατορθωμάτων της (όχι βέβαια στα θύματά της, ούτε καν στους με πρόθεση ή μη λακέδες της στα «συστήματα υγείας», αλλά) σε οικονομικούς αναλυτές και επενδυτές.

Είναι εύλογο να περιμένει ο καθένας πως όταν μια φαρμακομαφία (όπως άλλωστε και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση) «μιλάει» σε «οικονομικούς αναλυτές και επενδυτές» τους απευθύνεται με την γλώσσα της τεχνολογικής της υπεροχής άρα την γλώσσα της εκμετάλλευσης και της καπιταλιστικής κερδοφορίας, χωρίς τα «ανθρωπιστικά» παραμύθια που πουλάει στους πελάτες / θύματά της, περί της «σωτηρίας», της «υγείας» τους, και τα υπόλοιπα. Αποκαλύπτει τους σκοπούς της, χωρίς να κρύβεται πίσω απ’ την οργανωμένη δημαγωγία και παραπλάνηση. Επιδεικνύει τις τεχνο-δυνατότητές της χωρίς να φοβάται μήπως «ο κόσμος καταλάβει». Εντέλει σε τέτοια events σαν το συγκεκριμένο παρελαύνει ωμά ο πραγματικός χαρακτήρας της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, χωρίς προσχήματα, σύννεφα καπνού και τα λοιπά.

Η φαρμακομαφία moderna εξέδωσε ηλεκτρονικά την παρουσίαση εκείνης της ημέρας. Από τις 115 σελίδες διαλέξαμε μερικές τις οποίες θεωρούμε πιο εύκολα κατανοητές για όσες / όσους εξακολουθούν να θεωρούν την βιολογία του σχολείου … πολύ δύσκολη…

Σελίδα 3: η φαρμακομαφία ΦΥΣΙΚΑ και είχε επίγνωση (στις 27 Μάη του 2021) για σοβαρές παρενέργειες της mRNA πλατφόρμας της!! Και ΦΥΣΙΚΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να το πει ενώπιον «οικονομικών αναλυτών και επενδυτών»! Τι στο διάολο; Για καπιταλιστικές επενδύσεις μιλάμε! Η υγεία δεν αφήνει κέρδη! Η αρρώστια είναι κερδοφόρα!

Μετάφραση των τονισμένων φράσεων, από πάνω προς τα κάτω:

…Επιπλέον παρενέργειες, μερικές απ’ τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν προφανείς με την πιο εκτεταμένη χρήση του εμβολίου της moderna για την covid-19…

…Τα διαθέσιμα στοιχεία για χορήγηση του εμβολίου της moderna για την covid-19 σε εγκύους γυναίκες δεν είναι αρκετά για να πληροφορήσουν για τους κινδύνους του εμβολίου στην εγκυμοσύνη. Δεν υπάρχουν στοιχεία για να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα του εμβολίου covid-19 της moderna σε μωρά που θηλάζουν ή στην παραγωγή και απέκκριση του γάλακτος…

…Επιπλέον παρενέργειες, μερικές απ’ τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να εμφανιστούν με την πιο εκτεταμένη χρήση του εμβολίου για την covid-19 της moderna

Ενώ στις 27 Μάη του 2021 η φαρμακομαφία έλεγε σε «οικονομικούς αναλυτές και επενδυτές» ότι ΔΕΝ έχει στοιχεία για τους κινδύνους, δηλαδή τις παρανέργειες, της mRNA πλατφόρμας της σε εγκύους, θηλασμό και μωρά, δυο βδομάδες μετά, οι δυτικοί «εθνικοί φύλακες-της-υγείας-των-υποτελών», παρίσταναν ότι έχουν και παραέχουν!!! «Όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα, βαράτε!!!».

Να, για παράδειγμα, ο ελληνικός «φύλακας» εοδυ στις 11 Ιούνη 2021:

Υπάρχει μήπως κάποια αντίφαση μεταξύ της φαρμακομαφίας και των λακέδων της; Όχι! Η μεν πρώτη, «μιλώντας μεταξύ μας» στις 27 Μάη 2021, πούλαγε την καπιταλιστική καταστροφικότητα ως επενδυτική ευκαιρία, εφόσον οι τεχνικοί της ήξεραν ήδη (όπως το ήξεραν και πολλοί άλλοι βιοτεχνολόγοι) ότι α) τα νανολιπίδια με το τεχνητό mRNA διασπείρονται σχεδόν αμέσως σ’ όλο το σώμα και σε πολλά όργανα, προκαλώντας ένα είδος εν δυνάμει γενικευμένης τεχνητής δηλητήριασης, άρα οι παρενέργειες είναι δεδομένες∙ και β) ότι αυτά τα νανολιπίδια (όπως είχε αποδειχθεί στα πειράματα σε ζώα) πηγαίνουν ΕΙΔΙΚΑ στις ωοθήκες (γυναίκες) και στους όρχεις (άντρες) προκαλώντας βλάβες στα αναπαραγωγικά κύτταρα (ωάρια, σπερματοζωάρια).

Απ’ την μεριά τους οι λακέδες είχαν άλλη δουλειά. Έπρεπε να εξασφαλίσουν «μάζες», «κρέας» στις φαρμακομαφίες, για να δουν ακριβώς την ζημιά που μπορούν να κάνουν στο ανθρώπινο φυσικό ανοσοποιητικό και αναπαραγωγικό σύστημα, ανάλογα με την δοσολογία, την σύσταση των νανολιπιδίων, κλπ. Μ’ άλλα λόγια έπρεπε να πουν «δεν υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις» προσθέτοντας για να φυλάξουν λίγο τα οπίσθιά τους, το «μέχρι στιγμής». Φυσικά είναι πασίγνωστο – ακόμα και σε μηχανισμούς όπως ο εοδυ – ότι οι παρενέργειες σε μια εγκυμοσύνη ή στον θηλασμό μπορεί να είναι άμεσες ή/και μεσοπρόθεσμες ή/και μακροπρόθεσμες∙ πράγμα που σήμαινε ότι η «σύσταση» συνοδευόμενη από το «μέχρι στιγμής» ήταν / είναι απόδειξη συνενοχής. Επιπλέον οι σοβαρές παρενέργειες στα ωάρια / στις ωοθήκες, εμφανίστηκαν σαν αιμορραγίες, πράγμα που επέτρεψε στους λακέδες της ιατρικής να τις ερμηνεύσουν σαν «διαταραχή του κύκλου» (ορμονικό δηλαδή θέμα) και όχι σαν τεχνητή βλάβη στα ωάρια, κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Comments are closed.