Η κατασκευή της νοσηρότητας 3

Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη>> Είναι σα να ακούμε τους διάφορους caradinieroi / pfizeroi: όχι, δεν έχετε καταλάβει, λέτε ψέματα∙ οι γενετιστές κάνουν αυτά τα πειράματα όχι για να προκαλούν αλλά για να θεραπεύουν καρκίνους… Το καλό μας θέλουν…

Μόνο που στις 27 Μάη του 2021 η φαρμακομαφία moderna δεν διαφήμιζε καμία θεραπεία (εντός ή εκτός εισαγωγικών)! Διαφήμιζε τις new-gain-of-function δυνατότητές της!!! Διαφήμιζε (στους οικονομικούς αναλυτές και στους υποψήφιους επενδυτές) την επιμόλυνση (transfection) – ενόσω είχε ξεκινήσει ήδη να την προκαλεί μαζικά και ζωντανά (in vivo)!!! Δεν ήταν απλά λόγια – ήταν έργα!!!

Θυμηθείτε: μόλις στην 3η σελίδα της αυτο-διαφήμισής της παραδεχόταν την προοπτική σοβαρών παρενεργειών, που φυσικά κρατήθηκαν και κρατιούνται (με νύχια και με δόντια πια) κρυφές απ’ τους αιχμάλωτους υπηκόους.

Θυμηθείτε: μισό χρόνο νωρίτερα, τον Οκτώβρη του 2020, ο αμερικανικός fda που ενέκρινε τις mRNA πλατφόρμες ήξερε ήδη με μεγάλη ακρίβεια αρκετές απ’ τις φονικές και σακατευτικές παρενέργειές τους – όχι, προφανώς, από δικές του έρευνες αλλά από τα «απόρρητα» στοιχεία των ίδιων των φαρμακομαφιών (εδώ, αναφορά στις 4 Σεπτέμβρη). Δεν τις θεώρησε σαν αιτία να μην δώσει καμία έγκριση. (Μήπως τις θεώρησε καλό λόγο για το αντίθετο, για την μαζική και πολλαπλή transfectionμε μεγάλες επενδυτικές προοπτικές;)

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό και σαφές: γιατί η φαρμακομαφία διαφήμιζε πράγματι τις καταστροφικές δυνατότητες των γενετιστών της (κι όχι τις ανύπαρκτες θεραπευτικές); Ή διατυπωμένο αλλιώς: γιατί η μαζική παραγωγή νοσηρότητας ήταν (και παραμένει) κεντρικό ζήτημα επενδυτικού ενδιαφέροντος;

Η απάντηση βρίσκεται στα μυαλά όλων των ceo των φαρμακομαφιών, βρίσκεται στην καρδιά της σύγχρονης βιομηχανίας-της-υγείας, και έχει διατυπωθεί δημόσια: Δεν μας ενδιαφέρουν μια κι έξω αποτελεσματικές θεραπείες, γιατί πουλάς μια φορά το φάρμακο, και ύστερα τα κέρδη σου πέφτουν κατακόρυφα. Μας ενδιαφέρουν χρόνιες παθήσεις που να θέλουν συντήρηση, ώστε να πουλάμε διαρκώς… (: “εγκρίθηκε το καινούργιο εμβόλιο”….)

Να ένα κατατοπιστικό «δείγμα», από άλλο ιατρο-επιχειρηματικό συνέδριο στα τέλη του 2015. Κάτι θα πρέπει να ξυπνήσει μέσα σας:

Μεταφράζουμε τις τονισμένες αράδες στο κάτω μέρος∙ στο πάνω μέρος δοκιμάστε μόνοι σας:

…Ο Daszak επανέλαβε ότι, μέχρις ότου μια κρίση μεταδοτικής αρρώστιας γίνει πολύ πραγματική, παρούσα και στο όριο έκτακτης ανάγκης, συνήθως αγνοείται σε μεγάλο βαθμό. Για να διατηρηθεί η επενδυτική βάση πέρα απ’ την κρίση είπε, χρειαζόμαστε να αυξήσουμε την δημόσια κατανόηση για την ανάγκη ιατρικών αντιμέτρων (MCMs) όπως ένα καθολικό εμβόλιο για την γρίπη ή για τους κορωνοϊούς. Οδηγός κλειδί είναι τα μήντια, και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν το hype. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε αυτό το hype υπέρ μας για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δούν κέρδη στο τέλος της διαδικασίας δήλωσε ο Daszak.

Ποιος είναι ο Peter Daszak; Το αφεντικό της EcoHealth Alliance…. Τι είναι η EcoHealth Alliance; Χμμμμ… Δεν ξέρετε;

Απ’ την αναζήτηση παθήσεων με νοσηρότητα διαρκείας ως την κατασκευή τους η απόσταση είναι πια ελάχιστη∙ και σε κάθε περίπτωση η γενετική μηχανική την έχει καλύψει ήδη! Ναι, είναι σκληρό, είναι ωμό, ειδικά για εκείνους που νομίζουν ότι ο καπιταλισμός βρίσκεται στις αρχές ή έστω στα μέσα του 20ου αιώνα: η διαρκής, μαζική νοσηρότητα και όχι η υγεία έχουν «υψηλή επενδυτική αξία»!!! Η φαρμακομαφία moderna ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν επιδείκνυε τα «όπλα» της στα τέλη Μάη του 2021. Όπως το ξέρουν καλά όλες οι φαρμακομαφίες.

Η αντι-πληροφόρηση που επιχειρεί εδώ και χρόνια η ασταμάτητη μηχανή (και όχι μόνο) σχετικά με την genetic engineering θα μείνει μισή δουλειά αν η εσκεμμένη καταστροφικότητά της δεν αποσυνδεθεί από συγκεκριμένα αφεντικά και τα υποτιθέμενα σκοτεινά τους σχέδια (για «αποπληθυσμό» και άλλα παρόμοια…) και δεν βρει την θέση της εκεί που πραγματικά είναι: στο κέντρο ενός απρόσωπου και απάνθρωπου συστήματος εκμετάλλευσης και πειθάρχησης που πάντα γινόταν άγριο και κανιβαλικό απέναντι ακόμα και στους πιστούς οπαδούς του όταν δεν είχε να αντιμετωπίσει σοβαρό ταξικό αντίπαλο…

Μόνο που αυτή η αντιπαλότητα δεν δημιουργείται ούτε με ευχές ούτε με προσευχές.

Comments are closed.