Οι φαρμακομαφίες κτυπούν πισώπλατα – και οι δημαγωγοί το βουλώνουν!

Δευτέρα 14 Αυγούστου>> Τα κακά νέα συνεχίζουν να αυξάνουν: οι «παρενέργειες» των φονικών / καταστροφικών mRNA πλατφορμών δεν έχουν σταματήσει, κι ας περνούν οι μήνες… Δεν υπάρχει χρονική απόσταση απ’ τους πλατφορμιασμούς που να προσφέρει μιαν ασφαλή διαπίστωση, μια σιγουριά ότι «πάει, το κακό πέρασε»… Αυτά ενόσω η γενίκευση της γενετικής μηχανικής παντού δεν είναι απλά «προ των πυλών»! Με δρασκελιές τις διαβαίνει ήδη αυτές τις «πύλες», όποιες κι όσες.

Κι όσο η κοινωνική απώθηση είναι το λάδι στα γρανάζια στις μηχανές αυτού του πολέμου κατά των πληθυσμών και των σωμάτων, όσο η τρέχουσα «σοφία» είναι η υποτίμηση του τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει κάτω απ’ το σλόγκαν της «προστασίας της δημόσιας υγείας» και της «επιστήμης», τόσο η ασταμάτητη μηχανή θα επιμένει. Μάταια; Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Αλλά θα επιμένει. (Αν έχετε βαρεθεί απλά αλλάξτε URL!) Μοιάζει ένας αγώνας απόλυτα άνισος. Έχουμε όμως όλο το ανθρώπινο δίκιο με το μέρος μας, και καμιά βία καμιάς εξουσίας δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό!

Στα τέλη Σεπτέμβρη του 2022 η επιθεώρηση Journal of Insulin Resistance δημοσίευσε σε δύο συνέχειες ένα άρθρο του άγγλου καρδιολόγου Assem Malhotra, με τίτλο Θεραπεύοντας την πανδημία παραπληροφόρησης για τα mRNA εμβόλια κατά της Covid-19 μέσω ιατρικής στηριγμένης σε πραγματικά τεκμήρια (Curing the pandemic of misinformation on Covid-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine, part 1 και part 2).

Οι 2.500+ που έχουν δει ως τώρα το video των κόκκινων μαντηλιών έχουν γνωρίσει ήδη τον Malhotra – οι υπόλοιποι είτε ας δουν είτε ας ψάξουν ποιος είναι στον ιατρικό κόσμο της αυτού μεγαλειότητας…

Τα στοιχεία του Malhotra προέρχονται απ’ τις επίσημες καταγραφές του Λονδίνου (με «κοινές δεξαμενές» και αποφυγή καταγραφής των «παρενεργειών») – και παρ’ όλα αυτά είναι συντριπτικά. Με βάση αυτά και στοιχεία από άλλα κράτη (και απ’ το ισραήλ που ήταν το απόλυτο “πείραμα” για την φαρμακομαφία του κτηνίατρου ceo), δημιουργήθηκαν οι δύο πιο κάτω πίνακες που αποδεικνύουν την έκταση και την ένταση της εγκληματικής λογιστικής του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος πίσω απ’ το δόγμα «ντάξει, μερικοί πεθαίνουν ή σακατεύονται απ’ τα ‘εμβόλια’, αλλά έχουν σωθεί πολύ περισσότεροι».

Μεταφράζουμε:

Για να εκτιμήσουμε την αποτελεσματικότητα, χρειάζεται να ξέρουμε πόσοι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν για να προληφθεί ένας θάνατος: στην τεχνική ορολογία ο «αριθμός όσων χρειάζονται ιατρική παρέμβαση» (NNT). Λοιπόν, αν διαστρωματώσετε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ανά ηλικία, με βάση τα στοιχεία του Ενωμένου Βασιλείου, θα βρείτε κάτι τέτοιο: (πίνακας)

Αυτό που ξεχύνεται απ’ αυτή τη σελίδα είναι ότι το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού με mRNA αποδεικνύεται αρκετά αναποτελεσματικό εκτός, ίσως, απ’ αυτούς που είναι πάνω από 70 – κάτι που σημαίνει ότι μια πιο στοχευμένη εμβολιαστική εκστρατεία, εστιασμένη στους άνω των 70, θα μπορούσε να είναι μια συνετή στρατηγική.

Βέβαια, όπως έχει δείξει ο Malhotra, το να εμβολιάζεις ολόκληρους πληθυσμούς για να σώσεις λίγες ζωές με εμβόλια μη αποτελεσματικά θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν δεν η επικινδυνότητά τους δεν ήταν μεγαλύτερη απ’ την αναποτελεσματικότητά τους. Αλλά δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ιδού το κρίσιμο σημείο στην άποψή του.

Αυτός ο πίνακας είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο, με την προσθήκη μιας στήλης στα δεξιά: εμβολιασμένα άτομα που εμφάνισαν παρενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος. Οι AESIs είναι όλες οι σοβαρές παρενέργειες που καταγράφονται για οποιοδήποτε φάρμακο∙ και στην περίπτωση των mRNA πλατφορμών είναι εκατοντάδων διαφορετικών ειδών (από ιατρική άποψη). Για να προκύψουν οι αριθμοί σ’ αυτήν την στήλη χρησιμοποιήθηκε το εύρημα έρευνας που έδειξε ότι ο 1 στους 800 πλατφορμιασμένους έχει εμφανίσει τουλάχιστον μια σοβαρή παρενέργεια (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου). Αυτό το εύρημα, 1/800, θεωρείται ιδιαίτερα μετριοπαθές, αφού νεώτερη μελέτη, αυτή στη Βασιλεία (δες σχετική αναφορά πριν 2 βδομάδες, στις 31 Ιούλη) έδειξαν πως μόνο μία σοβαρή παρενέργεια, η μυοκαρδίτιδα, εμφανίστηκε σε 2,8/100 πλατφορμιασμένους / ες μετά την 3η δόση.

Έστω, όμως, με το ιδιαίτερα μετριοπαθές 1/800, τι προκύπτει; Αυτό που δείχνει η δεξιά στήλη.

Μεταφράζουμε:

Όπως μπορείτε να δείτε – είναι ηλίου φαεινότερο – για τις ηλικιακές ομάδες κάτω των 70, ο εμβολιασμός προκαλεί παρενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβανομένου θανάτου) σε περισσότερους ανθρώπους απ’ τους θανάτους που αποφεύγονται μέσω του εμβολιασμού. Αυτό το φαινόμενο είναι σαφές για τους κάτω των 60 και αγριεύει όσο κατεβαίνουμε κάτω απ’ τα 40.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ: «ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ»

Οι βιετναμέζοι (και όχι μόνον αυτοί…) μπορεί να ξέρουν καλά τι είδους είναι η «σωτηρία» που επιβάλλει ο ένοπλος λευκός χριστιανός∙ όμως όταν αυτή η «σωτηρία» έπεσε πάνω στους λευκούς, χριστιανικούς πληθυσμούς της καπιταλιστικής δύσης ελάχιστοι κατάλαβαν α) ότι ο «πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού» ήταν και είναι πόλεμος εναντίον τους, και β) ότι αυτός ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει!

Το θεώρημα της «σωτηρίας» μέσω γενετικής μηχανικής έχει καταρρεύσει όχι μία αλλά δεκάδες φορές, ήδη! Τις συνέπειες αυτής της κατάρρευσης τις ζουν χιλιάδες άνθρωποι, στο κορμί τους. Αλλά το σύμπλεγμα και το φαρμακομαφιόζικο σκέλος του δεν σταματάει την προώθησή του. Πόσος καιρός θα χρειαστεί, άραγε, για να τελειώσει η υπνοβασία των αιχμαλώτων;

Comments are closed.