Οι φαρμακομαφίες κτυπούν πισώπλατα!

Δευτέρα 31 Ιούλη>> Όχι, δεν θα επαναλάβουμε την δουλειά των κόκκινων μαντηλιών!* Κρατάμε ζωντανή την επικαιρότητά της με την (απελπισμένη) ξεροκεφαλιά πως δεν μπορεί, κάποια στιγμή κάποιοι / κάποιες με «ένσημα ταξικού ανταγωνισμού» θα καταλάβουν∙ κι όχι μόνο θα καταλάβουν αλλά θα «αναστηθούν» για να πολεμήσουν….

Η έρευνα που παρουσιάζουμε στη συνέχεια (την ανακάλυψή της την οφείλουμε στον John Campell**) δημοσιεύτηκε στις 20 Ιούλη (2023), πριν λιγότερο από δυο βδομάδες, με κάθε εχέγγυο εγκυρότητας (δηλαδή: επιστημονικής εντιμότητας και αρτιότητας) μεταξύ άλλων στη «national library of medicine» των ηπα και στην «european journal of heart failure». Είναι μια απ’ τις πολλές εκατοντάδες μελέτες και έρευνες που αποδεικνύουν την φονικότητα των mRNA πλατφορμών και άρα της γενετικής μηχανικής στο σύνολό της. Μία απ’ τις πολλές εκατοντάδες μελέτες που ΔΕΝ μπορούν να κατηγορηθούν για «ψέκα» (όπως θα ήθελε ο κάθε καραγκιόζης λακές…), ΔΕΝ μπορούν να κατηγορηθούν για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» (όπως θα ήθελε ο κάθε δημαγωγός…), ΔΕΝ μπορούν να κατηγορηθούν για «αντιεπιστημονικότητα» (όπως θα ήθελε ο κάθε λούμπεν διανοούμενος του συστήματος…), ΜΠΟΡΟΥΝ μόνο να «κουκουλωθούν», να «θαφτούν», για να μείνουν τα κοπάδια των εκατομυρίων  πρωτοκοσμικών αιχμαλώτων στην υπνοβασία τους.

Η έρευνα έγινε από το τμήμα καρδιολογικής και καρδιαγγειακής έρευνας του ινστιτούτου της Βασιλείας (ελβετία) σε συνεργασία με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βασιλείας. Και είχε σα ζητούμενο την «εμφάνιση» μυοκαρδίτιδας – χωρίς – ορατά – συμπτώματα μετά απ’ τον τρίτο πλατφορμιασμό με το όπλο mRNA-1273 της φαρμακομαφίας (και βραχίονα του αμερικανικού στρατού) moderna.

Αυτό το «χωρίς – ορατά – συμπτώματα» είναι σημαντικό. Υπάρχουν ήδη πολλές έρευνες για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας με συμπτώματα μετά από τους πλατφορμιασμούς σε πολλά κράτη, απ’ το ισραήλ ως την ταϋλάνδη. Όμως η μυοκαρδίτιδα είναι μια ύπουλη ζημιά στην καρδιά: μπορεί να μην εμφανίσει έντονα συμπτώματα, μέχρι την στιγμή (άγνωστο πότε…) που η καρδιά καταρρέει και σταματάει, ακόμα και στη διάρκεια του ύπνου: συγκοπή, «ξαφνικός θάνατος»…

Οι καταγραφές / έρευνες που βασίζονται σε δηλωμένα συμπτώματα ονομάζονται παθητικές. (Η περιβόητη «κίτρινη κάρτα», όπου, όπως και όσο εφαρμόστηκε είναι τέτοια). Οι καταγραφές / έρευνες που βασίζονται σε συστηματικές εξετάσεις / ελέγχους σε τμήματα των πληθυσμών, ονομάζονται ενεργητικές και θεωρούνται (επιδημιολογικά) πολύ πιο ακριβείς και αποκαλυπτικές. Τέτοια είναι η συγκεκριμένη.

Οι ερευνητές της Βασιλείας κατέφυγαν στη μέτρηση της τροπονίνης στο αίμα των εκατοντάδων εθελοντών που συμμετείχαν στην έρευνα. Η τροπονίνη (σε δύο συγγενείς μορφές) είναι μια πρωτεϊνη που υπάρχει μόνο στα κύτταρα του καρδιακού μυ. Σε καρδιές χωρίς πρόβλημα η τροπονίνη υπάρχει σε ελάχιστες, ακόμα και μη ανιχνεύσιμες συγκεντρώσεις στο αίμα. Αν, όμως, υπάρξει βλάβη / καταστροφή των κυττάρων του μυοκαρδίου διαρρέει γρήγορα στο κυκλοφορικό (μέσα σε 1 ώρα) και η συγκέντρωσή της στο αίμα γίνεται μεγάλη έως πολύ μεγάλη (ανάλογα με την βλάβη) παραμένοντας τέτοια έως και για 9 ημέρες. Η συγκέντρωση (και το μέγεθός της) θεωρείται ο πιο ακριβής τρόπος διάγνωσης καρδιακής βλάβης, ακόμα και αν αυτή δεν έχει εκδηλωθεί με αισθητά συμπτώματα (π.χ. σιωπηλό έμφραγμα).

Μεταξύ 10ης Δεκέμβρη του 2021 και 10ης Φλεβάρη του 2022 1871 εργαζόμενοι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βασιλείας πέρασαν από μια προ-εξέταση εν όψει της έρευνας (έπρεπε να εξαιρεθούν άτομα με παρελθόν διάφορων προβλημάτων υγείας, ακόμα και μικρής σημασίας). Τελικά 777 (540 γυναίκες και 237 άντρες) κρίθηκαν κατάλληλες/οι για να μετρηθεί η τροπονίνη στο αίμα τους μετά την «τρίτη δόση».

Οι μετρήσεις άρχισαν την 3η ημέρα μετά τον πλατφορμιασμό τους. Απ’ τους 777 οι 40 βρέθηκαν με μέτριες συγκεντρώσεις τροπονίνης, και στις/στους 22 οι συγκεντρώσεις ήταν αρκετά υψηλές ώστε να υποδηλώνουν βλάβη στον μυ της καρδιάς. Μυοκαρδίτιδα δηλαδή. Οι 20 απ’ τις 22 περιπτώσεις ήταν γυναίκες…

Απ’ αυτές τις 22 περιπτώσεις οι 21 ήταν χωρίς συμπτώματα. Οι γιατροί που έκαναν την έρευνα είχαν συστήσει ωστόσο και στις / στους 777 να αποφύγουν οποιαδήποτε σωματική ένταση / άσκηση / κουραστική εργασία για ένα μήνα. Πράγμα που σίγουρα συνέβαλε στο να μην πάθουν συγκοπή στη διάρκεια της έρευνας / μελέτης… Απ’ την άλλη μεριά το γεγονός ότι οι 21 απ’ τους 22 είχαν πάθει μυοκαρδίτιδα μετά τον 3ο πλατφορμιασμό χωρίς να το ξέρουν, ήταν αποκαλυπτικό για το τι συμβαίνει στο σύνολο των εκατομυρίων πλατφορμιασμένων.

Σαν ποσοστό επί του συνόλου όσων συμμετείχαν στην έρευνα (777 άτομα) οι 22 περιπτώσεις είναι 2,8%. Είναι απίστευτο ποσοστό για μία, μία μονάχα «παρενέργεια ιατρικού μέσου», που εμφανίζεται σαν «προληπτικό για την προστασία της υγείας», και επιβάλλεται σε γενικά υγιείς ανθρώπους!!! (Το παραμάγαζο των φαρμακομαφιών, ο Π.Ο.Υ. είχε κηρύξει περίπου «το τέλος της ανθρωπότητας» με εικαζόμενη «θνησιμότητα» λόγω μόλυνσης απ’ τον τσαχπίνη στο 3,5% του πληθυσμού – επρόκειτο για κατασκευασμένο, τερατώδες ψέμα).

Πρέπει τώρα να θυμίσουμε ότι η πραγματική θνησιμότητα (που αποδόθηκε στον τσαχπίνη μ’ όλες τις «κοινές δεξαμενές»), ήταν κάτω από 0,3%, και στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη (εκτός δύσης…) ήταν κοντά στο 0,2%, όσο η γρίπη… Πράγμα που σημαίνει ότι: η πιθανότητα να πάθει κάποιος μυοκαρδίτιδα πλατφορμιαζόμενος, μ’ όλα τα μοιραία ενδεχόμενα για την ζωή του, ήταν / είναι 10 φορές μεγαλύτερη απ’ τον πραγματικό κίνδυνο θανάτου απ’ τον τσαχπίνη, ακόμα κι αν αυτός ο τελευταίος είχε/έχει μπει στον πολλαπλασιαστή της δημιουργική λογιστικής!!!

Και η μυοκαρδίτιδα είναι μία, μόνο μία απ’ τις σοβαρές παρενέργειες των mRNA πλατφορμών. Υπάρχουν οι επιθετικοί (και φονικοί) καρκίνοι… Υπάρχουν όλα τα είδη αυτοάνοσων… Υπάρχουν οι γενετικές βλάβες… Υπάρχουν – υπάρχουν – υπάρχουν…

Τα καθάρματα κάθε είδους και μεγέθους όταν οι θάνατοι και τα σακατέματα απ’ την γενετική μηχανική δεν μπορούσαν πια να κρυφτούν, έγλυφαν την καραμέλα ότι «… ναι… αλλά σώθηκαν πολύ περισσότεροι…» Αποδεικνύεται τώρα πια το ακριβώς αντίθετο: οι φονικές και σακατευτικές παρανέργειες των mRNA πλατφορμών είναι πολλαπλάσιες όσων θα κινδύνευαν πραγματικά (λόγω ηλικίας ή/και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας) να πεθάνουν απ’ τον τσαχπίνη∙ οι οποίοι, αυτονόητα, θα χρειάζονταν ιδιαίτερη προληπτική φροντίδα, χωρίς mRNA πλατφόρμες…

Ελάχιστοι / ες σώθηκαν όντως… Πολύ περισσότεροι / ες καταδικάστηκαν…

* Εκδήλωση / προβολή 1 Ιούνη 2023, το video της εκδήλωσης εδώ.

** Ολόκληρο το σχετικό video (26/7/2023) εδώ.

Comments are closed.