Πισώπλατα κτυπήματα – και φτύσιμο στα μούτρα

«Μια πράξη φιλανθρωπίας… Ο εμβολιασμός» Παραμονές χριστουγέννων του 2020 το καθεστωτικό γερμανικό stern δίνει μέσω εξωφύλλου «μαθήματα φιλανθρωπίας» διαφημίζοντας την γενετική μηχανική των pfizer/bioNTech ως «δώρο των 3 μάγων»… Χοντροκομμένη προπαγάνδα, για ηλίθιους, σ’ έναν πόλεμο μέχρις εσχάτων!

Δευτέρα 5 Ιούνη>> Η πιο πάνω «εμπιστευτική» έκθεση παραδόθηκε στον «φύλακα άγγελο» της δημόσιας υγείας στην ευρώπη ΕΜΑ στα τέλη Αυγούστου του 2022. Έχουν περάσει από τότε 9 μήνες, και ο ΕΜΑ έχει αποδειχθεί απόλυτα έμπιστος – για τους φαρμακομαφιόζους. Δεν έβγαλε άχνα.

Από την άλλη μεριά οι φαρμακομαφίες έχουν βγάλει κέρδη πραγματικά αμύθητα. Μ’ ένα μικρό μόνο μέρος απ’ αυτά τα ποσά θα μπορέσουν να εξαγοράσουν ακόμα περισσότερους όπως και όποτε θέλουν. Με το κιλό. Έχοντας «εξασφαλίσει» όχι μόνο την «ασυλία» αλλά, κυρίως, την σιωπή (και την σιωπή των αμνών…) οι φαρμακομαφίες και το σύνολο του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος προχωρούν στην υλοποίηση της καθολικής βιο-τεχνολογικοποίησης (και ιδιοκτησίας) οποιασδήποτε μορφής ζωής θεωρούν «αποδοτική» και «κερδοφόρα»: τα μεταλλαγμένα, που ακόμα και πριν από 20 ή 15 χρόνια θεωρούνταν ανάθεμα, σύντομα θα βρίσκονται παντού. Ο σκοπός είναι αφενός οτιδήποτε θεωρείται «φάρμακο» ή «εμβόλιο» να γίνει γενετική μηχανική, αφετέρου οτιδήποτε τρώγεται να είναι παράγωγο της ίδιας μηχανικής. Στο όχι μακρινό βάθος του ορίζοντα γνέφουν τα «τροφο-φάρμακα»…

Το να πούμε πως οι «θεσμοί» που υποτίθεται πληρώνονται και υπάρχουν για χάρη του «δημόσιου συμφέροντος» έχουν διαλυθεί και πουληθεί σαν σκραπ σε κάθε εγκληματία, είναι κοινότοπο. Να πούμε ότι ΣΔΙΤ, η περίφημη «συνεργασία δημόσιου / ιδιωτικού τομέα», είναι το ψευδώνυμο του φασισμού είναι επίσης κοινότοπο.

Δείτε την επόμενη αναφορά…

Comments are closed.