Εμείς κοιμόμαστε και η θανατοπολιτική δουλεύει

Η πρώτη απ’ τις 393 σελίδες (η αρίθμηση στη γωνία πάνω δεξιά) – σελίδα 821 στο σύνολο της έκθεσης.

Δευτέρα 5 Ιούνη>> Διέρρευσε… Θα βρεθούν σίγουρα κάποιοι caradinieroi/pfizeroi που θα πουν «σιγά! fake είναι!!!» Όμως η έκταση και οι λεπτομέρειες αυτού του εγγράφου είναι μια ισχυρή απόδειξη της εγκυρότητάς του: πρόκειται για λίστα 393 σελίδων (!!! καλά διαβάσατε, τριακόσιων ενενήντα τριών σελίδων) των «παρενεργειών» της πλατφόρμας της (βιομηχανικό όνομα: BNT162-B2) που η φαρμακομαφία Pfizer δίνει (μυστικά) στους συνεργάτες της, τον αμερικανικό FDA και τον ευρωπαϊκό EMA, για να είναι «τυπικά εντάξει στις συμβατικές υποχρεώσεις της» απέναντί τουςυπό τον όρο, φυσικά, ότι αυτές οι αναφορές θανάτου θα παραμένουν «μεταξύ τους»….

Κι έτσι ακριβώς συμβαίνει. Στις ηπα χρειάστηκε επίμονη προσπάθεια στα δικαστήρια κατά του FDA για να «αποχαρακτηριστούν» αυτές οι αναφορές, κι έτσι μάθαμε μια πρώτη παρτίδα – δεν ξέρουμε όμως που βρίσκεται τώρα αυτή η διαδικασία ενημέρωσης του κοινού. Στην ευρώπη δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο κατά του EMA, δικαστική διαταγή δηλαδή∙ κι έτσι η μόνη ελπίδα απέμενε η «διαρροή».

Αυτό έγινε. Ίσως – ίσως λέμε… – υπάρχουν ακόμα κάποιοι με αίμα στις φλέβες τους στην γραφειοκρατία του «φύλακα της δημόσιας υγείας στην ε.ε.», του ΕΜΑ…. Το έγγραφο που διέρρευσε προέρχεται απ’ την ίδια την φαρμακομαφία, και αφορά τις «παρενέργειες» που έχει μαζέψει η ίδια μέσω «κίτρινων καρτών» σε όλη την ζώνη πλατφορμιασμού την οποία ελέγχει, για το εξάμηνο διάστημα από 19 Δεκέμβρη του 2021 ως τις 18 Ιούνη 2022.

Ας το επανάλαβουμε: μία φαρμακομαφία (έδρασαν άλλες δυο…) ενημερώνει εμπιστευτικά τον ευρωπαϊκό ΕΜΑ, τον ελεγκτή της δηλαδή (υποθέτουμε και τον FDA, και τον αγγλικό ανάλογο, τον καναδέζικο, τον αυστραλιανό…) για το πόσους σακάτεψε (δεν υπάρχει ειδική καταμέτρηση των θανάτων / δολοφονιών…) το εξάμηνο μεταξύ 19 Δεκέμβρη 2021 και 18 Ιούνη 2022 (προφανώς υπάρχουν ανάλογες εξάμηνες εμπιστευτικές εκθέσεις πριν και μετά…) με μια λίστα 393 σελίδων… όπου στη μία άκρη υπάρχουν τουλάχιστον 9.700 ιατρικοί όροι παθήσεων και στην άλλη πίνακες με αριθμούς… Ναι: στην εμπιστευτική αναφορά της ίδιας της φαρμακομαφίας καταγράφονται πάνω από 9.700 διαφορετικές παρενέργειες!!!! Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, οτιδήποτε, που θα μπορούσε να συμβεί σ’ έναν ζωντανό οργανισμό από ένα γενετικό «δηλητήριο» ή και οποιαδήποτε άλλη ξένη ουσία, που να λείπει απ’ αυτή τη λίστα!!! Αν αυτό δεν είναι πλάνο οργανωμένης παραγωγής μαζικής νοσηρότητας τότε τι είναι;;;;;;;

Κι ας συμπληρώσουμε αναγκαστικά ότι ο αριθμός των περιστατικών είναι σαφώς μικρότερος απ’ την πραγματικότητα, ίσως πολύ μικρότερος, αφού υπήρχε διεθνώς η «γραμμή» ότι «αποφεύγουμε να συμπληρώνουμε ‘κίτρινες κάρτες’ αποδίδοντας τα σακατέματα σε ‘ψυχολογικούς λόγους’ ή ό,τι άλλο…» Όμως μπροστά στην έκταση του εγκλήματος που η μία απ’ τις φαρμακομαφίες παραδέχεται (εμπιστευτικά δηλαδή συνωμοτικά) σ’ αυτήν την αναφορά, δεν θέλουμε να σκεφτούμε καν και καν ότι οι «επιτυχίες» της είναι πολλαπλάσιες…

Λοιπόν, αυτή η υπεραναλυτική και τακτοποιημένη λίστα είναι ίσως αδύνατο να διαβαστεί∙ παρά μόνο από ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ιατρική ορολογία στα αγγλικά.

Προκύπτουν όμως μερικά «σύνολα»:

Βλάβες συνολικά στο εξάμηνο: 1.591.026

Βλάβες συνολικά απ’ την αφετηρία του πλατφορμιασμού ως τις 18 Ιούνη του 2022: 4.964.106

Βλάβες στο αίμα και στο λεμφικό σύστημα: 100.970

Καρδιακές βλάβες: 126.193

Γενετικές βλάβες: 1.143

Βλάβες οργάνων ακοής: 47.038

Βλάβες οργάνων όρασης: 61.518

Ενδοκρινικές βλάβες: 4.115

Βλάβες στο συκώτι και στη χολή: 4.380

Βλάβες στο ανοσοποιητικό: 31.895

Μολύνσεις και λοιμώξεις: 167.382

Βλάβες μέσω θηλασμού: 5.796

Βλάβες μυοσκελετικού και συνδετικού ιστού: 539.299

Καρκίνοι: 1.391

Βλάβες στη διάρκεια εγκυμοσύνης και λοχείας: 4.056 (εδώ περιλαμβάνονται αποβολές, θάνατοι εμβρύων, γεννήσεις νεκρών μωρών, αιμορραγίες μετά τον τοκετό…).

Ψυχιατρικές βλάβες 77.148 (περιλαμβάνονται και αυτοκτονίες…)

Νεφρικές βλάβες: 13.647

Βλάβες στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και στον μαστό: 178.353

(Το σύνολο των 393 σελίδων εδώ).

Η 4η απ’ τις 393 σελίδες της θανατοπολιτικής του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και των λακέδων του.

Comments are closed.