Ποιο φυσικό ανοσοποιητικό;

Δευτέρα 15 Μάη>> Οι πύρινοι υπερασπιστές της «επιστήμης» των ceo και των μαφιόζων, αυτοί που διέπρεψαν σα συνήγοροι του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας «σε καιρό ειρήνης» (τυπικά…), κάπου έχουν λουφάξει. Ή «ασχολούνται με άλλα». Ή παραληρούν. Πάντως δεν αντέχουν να αντικρύσουν την καταραμένη καπιταλιστική πραγματικότητα, που ήδη τους (μας…) φτύνει στα μούτρα.

Η Margery Smelkinson, ερευνήτρια και στέλεχος του «μαγαζιού» που είχε αφεντικό τον αποδεδειγμένα αδίστακτο Fauci, του «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μεταδοτικών Ασθενειών» / NIAID των ηπα, αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της καταθέτοντας πριν 2 μέρες σε μια υποεπιτροπή της αμερικανικής βουλής, που κάνει έρευνα για την «διαχείριση της πανδημίας».

Οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας των ηπα είπε η Smelkinson επέλεξαν να υποβαθμίσουν την φυσική ανοσία. Πώς το έκαναν αυτό; Η Smelkinson αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στις αρχές του 2021 συναντήθηκαν μυστικά ο Fauci, η Roshelle Walensky (επικεφαλής των CDC..) και άλλοι παρόμοιοι αξιωματούχοι, για να δουν τι θα κάνουν με την φυσική ανοσία και, ειδικά, με την ισχυρή ανοσία μετά από μόλυνση με τον τσαχπίνη, που απειλούσε να τινάξει στον αέρα όλη την εκστρατεία βίαιου πλατφορμιασμού των πάντων. Οι έρευνες, σοβαρές και απανωτές, η μία μετά την άλλη το 2020 και στις αρχές του 2021 (προφανώς σε «μη εμβολιασμένους»…) έδειχναν επίμονα ότι το φυσικό ανοσοποιητικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπηκόων (με την εξαίρεση όσων είχαν ήδη αδύναμη υγεία, όπως άλλωστε φώναζαν ξανά και ξανά οι κινέζοι γιατροί μετά την Wuhan…) τα κατάφερνε μια χαρά, όχι μόνο απέναντι στην όποια μόλυνση αλλά, επιπλέον, μετά απ’ αυτήν.  

Οι εγκληματίες έπρεπε να απαντήσουν στο αν η μόλυνση και η φυσική ανοσία εξαιτίας της ισοδυναμούσε «με μία ή περισσότερες δόσεις» των mRNA πλατφορμών. Διότι χάρη στην εγκληματική ιδεολογία τους η φυσική ανοσία είχε πλέον μοναδικό «μέτρο» τις δόσεις των πλατφορμών∙ έξω και μακριά από δαύτες απλά δεν υπήρχε… Σα να λέμε: το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα υπήρχε πλέον μόνο (και για όσο) το επέτρεπαν (και το επιτρέπουν…) οι γενετιστές και οι λοιποί μαφιόζοι.

Αποφάσισαν να ανακοινώσουν δημόσια ότι δεν είναι σαφές… εξαρτάται από κάθε άτομο χωριστά… είναι άγνωστο πόσο διαρκεί… Και, τελικά, να διατάξουν πως για «λόγους ασφαλείας» όλοι πρέπει να πάρουν τις δόσεις τους, άσχετα με το αν κόλλησαν ή όχι.

Η υποβάθμιση του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος, ουσιαστικά η επικήρυξή του, ήταν κρίσιμο ιδεολογικό / πολιτικό εργαλείο για τη νομιμοποίηση του μαζικού ξεχαρβαλώματός του απ’ την γενετική μηχανική. Ήταν κρίσιμο ιδεολογικό / πολιτικό εργαλείο για το ξεγύμνωμα των ανθρώπινων σωμάτων, την εμπέδωση της αδυναμίας τους μπροστά στην υποτίθεται «καινούργια», «άγνωστη» και «φονική» απειλή, και την εθελόδουλη παράδοσή τους στους γενετιστές μηχανικούς και στα αφεντικά τους. Η γενετική έγινε αστραπιαία η TINA (: “there is no alternative”) του άλματος προς τις νόρμες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα χιλιάδων, εκατομμυρίων ηλίθιων. Και καθάρματα τύπου Fauci και σία ήξεραν όχι μόνο τι έπρεπε να κάνουν αλλά και πως.

Παράδειγμα η διευθύντρια των CDC, η Roshelle Walensky, που συμμετείχε στο μυστικό “πολεμικό συμβούλιο” κατά της φυσικής ανοσίας – μοριακή βιολόγος ως «επιστήμων».

Τον Μάη του 2021 διαλαλούσε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των πλατφορμών:

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτη του 2022, όταν και η «αποτελεσματικότητα» και η «ασφάλεια» της γενετικής είχαν αρχίσει να βρωμάνε θάνατο και σακατέματα (ακόμα και για τα δικά της ρουθούνια) κλαψούριζε ότι «Όταν το CNN έλεγε ότι είναι αποτελεσματικά κατά 95%… ε, χαρήκαμε…»

Τέτοιο ξεφτιλίκι! Τόλμησε η διευθύντρια των CDC να πει ότι «παρασύρθηκε απ’ το CNN», ότι τα media (της) έδιναν την γραμμή!!! Για να μην αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι και στα μήντια και σ’ όλους τους χρυσοπληρωμένους «ειδικούς» και στις πολιτικές βιτρίνες η γραμμή ερχόταν απ’ την ίδια μεριά: απ’ τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος.

Την καταστροφή την πέτυχαν, κι ως τώρα δεν έχουν πληρώσει. Η Walensky «σχόλασε» πρόσφατα, και έβαλε τα κλάματα – όχι από συγκίνηση. Καταλαβαίνει ότι μπορεί, αν χρειαστεί, να «αναλωθεί» υπέρ της προστασίας των πραγματικών αφεντικών της.

Οι ceo ξέρουν…  

 

Comments are closed.