Η οργανωμένη νοσηρότητα

Δευτέρα 15 Μάη>> Δεν θα κουραστούμε να το φωνάζουμε και να το ξαναφωνάζουμε: οι φαρμακομαφιόζοι, σα βασικός πυλώνας του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, ένα και μόνο ένα συμφέρον έχουν, κι αυτό προωθούν (με την βοήθεια των κάθε είδους λακέδων τους, επώνυμων κι «ανώνυμων»): την γενικευμένη, μόνιμη νοσηρότητα των εκατομυρίων αιχμαλώτων.

Εντάξει. Αυτά τα λέμε εμείς, που είμαστε «ψέκα» (και άλλα πολύ χειρότερα…). Να τα λένε όμως και οι ίδιοι οι φαρμακομαφιόζοι; Γιατί όχι όμως; Ο εθνικός ήρωας κτηνίατρος ceo για παράδειγμα, ΔΕΝ σπάει πέτρες ώσπου να τις κάνει άμμο λεπτή σαν πούδρα όπως θα έπρεπε. Απ’ την μεριά του, μέχρι τώρα, έχει νικήσει∙ και βλέπει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Το δικό του και των μετόχων του.

Στα μέσα του περασμένου Μάρτη το μαγαζί του κτηνίατρου ceo εξαγόρασε έναντι του ευτελούς ποσού των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ένα μικρό μέρος της γαλαξιακής κερδοφορίας απ’ την δολοφονική εκστρατεία των mRNA πλατφορμών) την «παγκόσμιου βεληνεκούς» (όπως λέει για τον εαυτό της) αμερικανική βιοτεχνολογική εταιρεία Seagen. H οποία ειδικεύεται σε αντικαρκινικές τεχνολογικές καινοτομίες…

Την μέρα της ανακοίνωσης της εξαγοράς (13 Μάρτη 2023) ο θα-έπρεπε-να-σπάει-πέτρες-ως-την-δέκατη-ζωή του ceo θριαμβολογούσε συνεντευξιαζόμενος στο cnbc. Και εξηγούσε ότι το καινούργιο επιχειρηματικό / τεχνολογικό διαμάντι στο στέμμα του φτιάχνει τουρμποκίνητους πυραύλους υψηλής ακρίβειας κατά του καρκίνου… που είναι κάτι σαν τις mRNA πλατφόρμες, αλλά για τον καρκίνο….

Είναι γνωστό (;;;;) πως οι λιπιδοκίνητες mRNA πλατφόρμες προορίζονταν (και δοκιμάστηκαν ξανά και ξανά) επί χρόνια για το χακάρισμα καρκινικών κυττάρων – έτσι ώστε να τα «σκοτώνουν». Αποδείχθηκε ότι σε πάνω απ’ το 50% των δοκιμών έκαναν το ακριβώς αντίθετο: όξυναν την καρκινογένεση! Προκαλούσαν ένθετη μεταλλαξιογένεση, δηλαδή ενεργοποίηση επιπλέον ογκογονιδίων – αντί για την καταστροφή εκείνων που ήδη υπήρχαν.

Η mRNA τεχνολογία εγκαταλείφθηκε ως «αντικαρκινική γενετική θεραπεία» όταν έπεσε η ιδέα ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα ως «αντι-ιική γενετική πρόληψη»!! Κι εκεί τα πειράματα σε ζώα αποδείχθηκαν θανατηφόρα, αλλά… καμία καπιταλιστική εγκληματική ιδέα δεν πρέπει να πάει χαμένη!!

Γιατί τώρα ο κτηνίατρος ceo καμαρώνει για την «επένδυση» σε μια διαφορετική γενετική τεχνολογία που υπόσχεται (υποτίθεται) ότι θα είναι τουρμποκίνητη; Επειδή – όπως «προφήτευσε» στην ίδια συνέντευξη με χαρά που δεν κρυβόταν – ο ένας στους τρεις κατοίκους αυτού του πλανήτη πρόκειται να εμφανίσει καρκίνο στη διάρκεια της ζωής του!

Και που το ξέρει αυτό ο κτηνίατρος;


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.