Ξανά: αποτελεσματικά και ασφαλή;

 

Ο κτηνίατρος ceo ενημερώνει στις αρχές του 2023 τους μετόχους για την προκοπή της φαρμακομαφίας και την δική τους. Ακούστε ανεπρόκοποι για να μαθαίνετε:

Συνεχίζοντας, ο Bourla περιμένει ότι οι δουλειές της Pfizer με την COVID θα συνεχίσουν να φέρνουν σημαντικές πωλήσεις, σημειώνοντας ότι ο ιός δεν πρόκειται να φύγει σύντομα.

Η μόλυνση της COVID-19 «προκαλεί πολύ σύντομης διάρκειας ανοσία» είπε ο CEO την Δευτέρα, σημειώνοντας ότι ο κόσμος μπορεί «να κολλήσει με το ίδιο στέλεχος μετά από 6 μήνες». Με αυτό το δεδομένο ο Bourla είπε ότι οι επιστήμονες της Pfizer περιμένουν να τριγυρίζει η αρρώστια «για τα επόμενα χρόνια».

Κοιτώντας το μέλλον, ο CEO είπε ότι περιμένει ότι οι ρυθμοί εμβολιασμού για την COVID-19 στις ηπα θα σταθεροποιηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα απ’ ότι στη διάρκεια της αρχικής εμφάνισης των εμβολίων. Αυτοί οι χαμηλοί ρυθμοί θα προκαλέσουν πιο σοβαρή ασθένεια στα μελλοντικά κύματα μολύνσεων, κάτι που θα αυξήσει την ζήτηση για θεραπείες όπως το Paxlovid, είπε ο Bourla.

Ο κτηνίατρος (όπως όλοι οι ceo των φαρμακομαφιών) τρίβει τα χέρια του με τη νοσηρότητα… Dollars, billion of dollars! Μόνο που αν εμφανιστεί «πιο σοβαρή ασθένεια» αυτό δεν θα οφείλεται στους «χαμηλούς ρυθμούς εμβολιασμού» αλλά στο σμπαράλιασμα του φυσικού ανοσοποιητικού των περισσότερων πλατφορμιασμένων το οποίο πέτυχαν οι «υψηλοί ρυθμοί»! Με άλλα λόγια: να γιατί η νοσηρότητα κατασκευάζεται πλέον βιομηχανικά (4η βιομηχανική επανάσταση γαρ!), και να γιατί βρισκόμαστε μέσα στο «μεγαλύτερο ever ζωντανό πείραμα gain-of-function» όπως σωστά έχει παρατηρήσει ο Bossche…

Δευτέρα 1 Μάη>> Υπάρχει μια κουβέντα που λέει: μπορείτε να κοροϊδεύετε πολλούς για πολύ καιρό, αλλά όχι τους πάντες για πάντα… Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για τους 63 (δηλαδή 2…) θανάτους προκάλεσε μια κάποια (μικρή κι ασήμαντη) δημόσια ανησυχία για μια ελάχιστη μονάδα χρόνου, αλλά τελικά δούλεψε καταπραϋντικά σε όσους και όσες είναι φίλοι των ηρεμιστικών: ε, δεν είναι και κάτι σοβαρό…

Όμως η κτηνώδης εγκληματικότητα των φαρμακομαφιών και όλων των συνεργατών τους (πολιτικών, «ειδικών», κρατικών οργανισμών) αναδύεται όλο και πιο συστηματικά, όλο και πιο καθαρά, από παντού. Εκείνο που εξακολουθεί να λειτουργεί προστατευτικά για τους εγκληματίες είναι η γενικευμένη ηττοπάθεια και μοιρολατρεία του μεγαλύτερου μέρους των πρωτοκοσμικών πληθυσμών∙ μια κατάσταση ηθικής κατάπτωσης με βαθύτερα αίτια και, δυστυχώς, ακόμα χειρότερες συνέπειες όσο συνεχίζεται.

Στην αργεντινή η φαρμακομαφία του κτηνίατρου κατάφερε να στήσει το 2020 την μεγαλύτερη «εστία» δοκιμών της πλατφόρμας της, με 6.000 «εθελοντές»: 3.000 να πλατφορμιαστούν, και 3.000 το placebo group. Ξεκινώντας απ’ την περίπτωση ενός 36χρονου δικηγόρου που δεν το έβαλε κάτω και κόντραρε την «διάγνωση» των σοβαρών παρενεργειών που είχε απ’ την πρώτη ένεση ως «ψυχολογικά προβλήματα», ένας αργεντίνος επίμονος νευρολόγος, ειδικευμένος στις κλινικές μελέτες, άρχισε να σκαλίζει πρόσφατα τα αρχεία του πειράματος… Για να ανακαλύψει μεταξύ άλλων ότι η φαρμακομαφία είχε «διαγράψει» 302 «πειραματόζωα» και δεν ανέφερε κανένα στοιχείο για την «τύχη» τους, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον το 10% όσων υγιών πλατφορμιάστηκαν είχαν τέτοια «τύχη» που η φαρμακομαφία δεν μπορούσε να παρουσιάσει ούτε καν στον εαυτό της… Επιστημονικά αυτοί οι 302 αγνοούνται… Δέκα «αγνοούμενοι» ανά εκατό πλατφορμιασμένους στη διάρκεια των «δοκιμών» λίγων εβδομάδων δεν ταιριάζουν με τους 2 (δύο) θανάτους μετά από 2,5 χρόνια στο ελλαδιστάν, έτσι δεν είναι;

Η αρχή της «λίστας των αγνοούμενων». Το πειραματόζωο με τον κωδικό C4591001 1007 10071409 «εξαφανίστηκε» μετά την πρώτη δόση. Στην αργεντινή έχει υπάρξει στο παρελθόν «παράδοση εξαφανίσεων»: φρόντιζε η χούντα…

Εν τω μεταξύ πολλαπλασιάζονται διαρκώς οι έρευνες και οι μελέτες που αποδεικνύουν το πως «δουλεύουν» (το πως καταστρέφουν δηλαδή τους οργανισμούς) οι «σωτήριες» γενετικές πλατφόρμες. Δίνοντας όχι στατιστικές αλλά βιολογικές αποδείξεις για την σοβαρότητα και την έκταση του εγκλήματος. Αυτό ήταν κάτι που το φώναζαν (όσο μπορούσαν, στις χαραμάδες της λογοκρισίας) σοβαροί ανοσολόγοι απ’ την αρχή…

Μια πρόσφατη (Μάρτιος 2023) έχει τον κατατοπιστικό τίτλο: Αυτοάνοσες Φλεγμονώδεις Αντιδράσεις Προκαλούμενες απ’ τα Γενετικά Εμβόλια για την Covid-19 σε Εντελώς Διαφοροποιούμενους Ιστούς.

Μεταφράζουμε την εισαγωγική περίληψη, ο τονισμός δικός μας:

Σαν αποτέλεσμα της διάδοσης του SARSCoV-2, κηρύχτηκε παγκόσμια πανδημία. O αδιάκριτος εμβολιασμός για την COVID-19 επεκτάθηκε περιλαμβάνοντας ηλικιακές ομάδες και ανθρώπους με φυσική ανοσία που διέτρεχαν ελάχιστον κίνδυνο να υποστούν σοβαρές παρενέργειες απ’ την COVID-19. Στέρεες ανοσο-ιστοπαθολογικές αποδείξεις δείχνουν ότι τα γενετικά εμβόλια για την COVID-19 μπορούν να προκαλέσουν μια εκτός στόχου διασπορά σε ιστούς που είναι εντελώς διαφοροποιημένοι, προκαλώντας αυτοάνοσες αντιδράσεις. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται η καρδιά και ο εγκέφαλος, που μπορούν να υποστούν in situ [επί τόπου] παραγωγή της spike πρωτεϊνης, προκαλώντας μια ισχυρή αυτοάνοση φλεγμονώδη αντίδραση.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε ανθρώπινο κύτταρο που συνθέτει όχι τα δικά του αντιγόνα γίνεται στόχος του ανοσοποιητικού συστήματος, και εφόσον το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ένα σύστημα με αυστηρά στεγανά στο εσωτερικό του, χρειάζονται ακριβείς φαρμακοκινητικές και φαρμακοδυναμικές μελέτες για να εξακριβωθεί με ακρίβεια ποιοι ιστοί βλάπτονται. Συνεπώς, το άρθρο μας έχει στόχο να επιστήσει την προσοχή στις επιστημονικές κοινότητες και στις ρυθμιστικές αρχές στην κρίσιμη απαίτηση μελετών βιο-διασποράς για τα γενετικά εμβόλια κατά της COVID-19, όπως επίσης και ορθολογικές εκτιμήσεις κόστους – οφέλους για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ανάλογες μελέτες έχουν δημοσιοποιηθεί κάμποσες ήδη απ’ το 2022. Θα έλεγε κάποιος «αργά, πολύ αργά…»∙ όμως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της φονικής επέλασης της γενετικής μηχανικής, καθώς οι φαρμακομαφίες έχοντας εξασφαλίσει ασυλία και αξιοποιώντας την κρατική / μιλιταριστική υποστήριξη και την κοινωνική μοιρολατρεία ετοιμάζουν τα επόμενα κύματα επίθεσης.

Έχει συμβεί εν τω μεταξύ κι αυτό: οι φαρμακοκινητικές και φαρμακοδυναμικές μελέτες ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ!! Στη δουλειά των «ελεγκτικών αρχών» τύπου FDA, EMA (και ΕΟΦ…) περιλαμβάνεται ΚΑΙ ο έλεγχος της ακρίβειας τέτοιων κρίσιμων μελετών, οι οποίες δείχνουν που-πηγαίνουν-οι-ουσίες-που-εισάγονται-στον-οργανισμό, που διασπείρονται (φαρμακοκινητική) και πως επηρεάζουν τους ιστούς (φαρμακοδυναμική), ακόμα πιο απαραίτητο όταν οι ουσίες είναι άγνωστες, δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί, και διαφημίζονται γενικά κι αόριστα σα «νέα τεχνολογία εμβολίων».

Όμως αυτές τις μελέτες δεν τις απαίτησε κανείς (και φυσικά οι φαρμακομαφίες δεν είχαν κανένα λόγο να τις κάνουν!!!) Εξαγοράστηκαν οι κρατικοί φύλακες της υγείας των πληθυσμών; Απειλήθηκαν; Αν οι «αρμόδιοι» είχαν μιλήσει απ’ την αρχή, όπως όφειλαν, το απίστευτο αυτό έγκλημα δεν θα είχε γίνει…

Τώρα ασχολούνται με το κρύψιμο-των-σκελετών-στις-ντουλάπες…

Comments are closed.